- 27 Nisan 2012
- 16.127
- 19.685
- 498
engellemediysen yine ulaşacak şaka mısın?Artık bıttı adamın numarasına bıle tahammülüm yok
Ay uzak dur zaten ya böyle ucuz sapıklardanni
engellemediysen yine ulaşacak şaka mısın?
yine çağıracak yine gideceksin
afedersin ama kafanda var mı biraz
neden silmiyor arada elleyecek oynaşacak
sanki çağırsa gitmeyeceksib
CIddı degıl demekkı her gorustuguyle takılıyoKendini kullandırmak için mi hala istiyorsun aramasını.
Kendine saygın olsun seni oyuncak gibi kullanmasına izin verme.
Gerçek sevgi ve seven böyle olmaz...
Çünkü narsist ve sizi manipule ediyor.Kendisi suçlu iken size kendinizi suçlu hissettiriyor.Bir duygusal boşluğunuzda yine yoklar sizi .Yoklar, görüşür ,bırakır, döngü devam eder.Geliştirin kendinizi biraz ve böyle adamlarla görüşmeyin.Kral Kaybederse dizisini en başından izleyin ,narsist erkek nasıl oluyor orda çok güzel işlenmiş.Ozmn nıye ortada yok
Şu adamı görüşmeye çağırıp şöyle iliklerine kadar bir boşaltın bir daha aramaz diye düşünüyorumevetde bn ne optum bısey yasamadım kendı kendıne azdı
abla sen hala bu adamin amacini anlamadin mi gercekten, surekli bu adami konusuyorsun allah askina hayatindan cikart amac mi ariyorsun bakti seninle iliskiye giremicek kesti iletisimi iste. O adamdan bir de insan gibi bir vedalasma mi bekliyorsun artik ya cus gercektenArkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Bir yolunuz mu vardı allasen? Adam arabada senden faydalanıp kendini tatmin eden bildiğin sapık. Bir silkelen Allah rızası için kendine gel. Hiçmi kendine saygın yokBeklentı ıcınde degılım bır gram deger verseydı ınsan gıbı arayıp yolunu ayırırdı
Çok ağır konuşmuşsun. Bir daha olmasın.Kendıme yakıstırdıgımı kım soyledı arayınca namussuz dedım degılım dedı
engellemediysen yine ulaşacak şaka mısın?
yine çağıracak yine gideceksin
afedersin ama kafanda var mı biraz
neden silmiyor arada elleyecek oynaşacak
sanki çağırsa gitmeyeceksin
Onla bunla beraber olmus mıdesız ya evlenıp bosandım bn aklımı basıma almam lazımÇok ağır konuşmuşsun. Bir daha olmasın.
Saygım var evkenıp bosandım agzım yandı aklımı basıma almam lazımBir yolunuz mu vardı allasen? Adam arabada senden faydalanıp kendini tatmin eden bildiğin sapık. Bir silkelen Allah rızası için kendine gel. Hiçmi kendine saygın yok
Seninle sadece arabada buluşmak isteyip gözünüz kapalıyken boşalan adamdan daha ne beklenir ki? Toparla kendini malını mülkünü kaptırırsın bak.Onla bunla beraber olmus mıdesız ya evlenıp bosandım bn aklımı basıma almam lazım
Bırakın def olsun gitsin. Vedalaşmadı diye mi dert ettiniz cidden yaa? Bazı konulara inanamıyorum.Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Adam benımle oynuyor evlenmezde zamanım bosa gıder basımdan evlılık gecySeninle sadece arabada buluşmak isteyip gözünüz kapalıyken boşalan adamdan daha ne beklenir ki? Toparla kendini malını mülkünü kaptırırsın bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?