20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebelik sonlandırma oldu benimde psikolojik açıdan hiç ii degilim toparlicam diyorum ama bı gün ii gibi olsam bı şey bana bebeğimi hatırlatıyor kendimi katil gibi hissediyorum iç organ anomolisi ve prader willi angelman sendromu vardi 27 haftalık suni sanci ile 2.5 günde acılar içinde doğurdum ilk gebelik ve tüp bebek di bide hele kalbini durdurmak için iğne yaptırdıkları anı unutamıyorum acınızı hatırlatmak için sormuyorum sadece tekrar nefes alıp uyuyabilcekmiyim bı parca normale döner miyim ağlamaktan gözlerim de yaş kalmadı iki hafta oldu neredeyse neden benim başıma geldi niye böyle oldu diye aklımı yitiricem sanırım

Yeni gördüm daha doğrusu yıllar sonra ilk defa burayı açtım benim 3 yıl olacak alışıyorsun hayat devam ediyor ama tabi içimi açsan çok derin bir yara şimdi ikinci çocuğu istiyoruz inşallah allahım her isteyene Allah sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin ama ikinci çocuğu düşünürken bile ilk bebeğime ihanet ediyormuşum gibi geliyor çok zor Allah kimseye bir daha yaşatmasın

Esim de ondan korktu ya benimde dusuk riskim olmustu ama bebegim bizi birakmamisti biz onu biraktik 21. Haftalikkenmi sonlandirdin ben 17. Haftamda sonlandirdim hareket hissetmemistim daha
Merhaba öncelikle başınız sağolsun inşallah sağlıklı bebekleriniz olmuştur,bana da turner deniliyor amniyosentez oldum daha onun sonucu çıkmadı (17.haftamda yaptım)
Sizin bu erken haftalarda nasıl teşhis koyuldu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…