20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaptırdım amniyosentez de bişi yok ama bebeğin uzun kemikleri 3 hafta geriden geliyor ve burun gelişmiyor yaşamaz diyorlar
amniyosentez de bisey yoksa down degildir bi kere o kesin. Bazen doktorlarada inanmamak gerekiyor ben amniyosentez sonucu yuzunden bu karari verdim ama vermez olaydim diyorum vazgecmeyin bebeginizden

Alınma kararı alındı yaşamaz tedavisi yok anne karnında anneye de riski var kararı çıktı
Valla ne diyim bilmiyorum bize de aynısını dediler anneye zararı var diye aldırdık o zaman hocalar alınabilir diyor ama işte o vicdanın rahat bırakmıyor gene bi otur sakince eşinle konuş bak yaşayan biri olarak söylüyorum o vicdanın hep sizliycak vicdan azabı çekiyorum ama gelen Allahtan canım eşinle iyice otur konuş kimseye kulak asma sana aldır aldır diyorlar sonra alınıyo onlar hıc bisey olmamış gibi devam ediyor sen acınla kalıyorsun

Bence yanlış yönlendirmeyelim, evet vicdan azabı oluyor ama düşünsene bebeğinin burnu gelişmemiş nasıl nefes alacak hep yoğun bakımda kalacak öyle de vicdan azabı pişmanlık olacak, bebeklerimizin nasibi yoktu kızlar öncelikle bunu kabul edelim. Hele ki anneye zararı olan bir bebekse dini açıdan da alınması caiz oluyor, bol dua edelim Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başkalarından da acınızı paylaşmasını beklemeyin bence ben beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamadım aksine yanımda kimseyi istemedim daha rahat ağladım günlerce haftalarca, acınızı yanlız yaşayın öyle daha çok rahatlarsınız..

Benim kimseyi yanlış yönlendirdigim yok Sadece yaşamış biri olarak olacakları söylüyorum benim lafimla zaten aldırıp veya aldırmayacak birisi değil benden yaşca da büyük birisi zaten ben sadece söyledim kimseye karışmak hakkım değil

Kaç aylık bebegin cnm
a
Alınma kararı alındı yaşamaz tedavisi yok anne karnında anneye de riski var kararı çıktı
Allah yardimcin olsun ne diyim ama biz olacaklari soyluyoruz ama dedikleri gibi anneye zarari varsa vicdana gerek yok sadece o bosluk belkide boyle yapiyor bizleri ama imtihanimizmis iste ama gectik ama gecemedik

Ben beklemiyorum herkesin acisi kendine ama yanimda kahkaha atan birisini de kaldiramiyorum özellikle aldir diyen birisi ise

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Aynısı başıma geldi profesör ve doçente gittik ikisi de aynı şeyi söyleyince çok kötü olduk. Açıklığı gözlerimizle gördük bizleri nelerin beklediğini riskleri anlattılar. 21 haftalık bebeğim ve artık hiçbir şey düşünemiyorum 4 yaşında Allah sağlık versin bir kızım var ona sarılıp dua ediyorum

Merhabalar bana cevap verırsenız cok mutlu olacağım :benzer bi süreçten gecıyorum .gebelıgımın sonlandırılma durumu sözkonusu .ayrıca panik atak ve anksiyetem var ve suni sancı vereceklerını düşündükçe aklım çıkıyor .sizin süreç nasıldı ?ozelde mi devlette mi sonlandırıldı acaba ? Sonta takıldı mı mesela ?

Merhaba özelden yazamıyorum size.üyeliğiniz silinmediyse bilgi verebilir misiniz süreçle ilgili?

Merhaba özelden yazabilir misiniz süreci?

Heyet raporu nu nasıl aldınız ne kadar sürdü acaba

Heyet raporu nasıl aldınız zor mu oluyor kac gun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…