Allah razı olsunAminnn Evet cnm anlıyorum seni. Dua edicem sana Allah büyüktür
Bende balikesirdeyim ama izmire gidiyordumBalıkesir fakat bursaya gelip gidiyorum
amniyosentez de bisey yoksa down degildir bi kere o kesin. Bazen doktorlarada inanmamak gerekiyor ben amniyosentez sonucu yuzunden bu karari verdim ama vermez olaydim diyorum vazgecmeyin bebeginizdenYaptırdım amniyosentez de bişi yok ama bebeğin uzun kemikleri 3 hafta geriden geliyor ve burun gelişmiyor yaşamaz diyorlar
Canım kurul kararı ne oldu merak ettim seni?Allah razı olsun
Arkadaşım naptın inşallah bize güzel haberler verirsinYarın kurul kararı var çok korkuyorum
Alınma kararı alındı yaşamaz tedavisi yok anne karnında anneye de riski var kararı çıktıArkadaşım naptın inşallah bize güzel haberler verirsin
Valla ne diyim bilmiyorum bize de aynısını dediler anneye zararı var diye aldırdık o zaman hocalar alınabilir diyor ama işte o vicdanın rahat bırakmıyor gene bi otur sakince eşinle konuş bak yaşayan biri olarak söylüyorum o vicdanın hep sizliycak vicdan azabı çekiyorum ama gelen Allahtan canım eşinle iyice otur konuş kimseye kulak asma sana aldır aldır diyorlar sonra alınıyo onlar hıc bisey olmamış gibi devam ediyor sen acınla kalıyorsunAlınma kararı alındı yaşamaz tedavisi yok anne karnında anneye de riski var kararı çıktı
Bence yanlış yönlendirmeyelim, evet vicdan azabı oluyor ama düşünsene bebeğinin burnu gelişmemiş nasıl nefes alacak hep yoğun bakımda kalacak öyle de vicdan azabı pişmanlık olacak, bebeklerimizin nasibi yoktu kızlar öncelikle bunu kabul edelim. Hele ki anneye zararı olan bir bebekse dini açıdan da alınması caiz oluyor, bol dua edelim Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başkalarından da acınızı paylaşmasını beklemeyin bence ben beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamadım aksine yanımda kimseyi istemedim daha rahat ağladım günlerce haftalarca, acınızı yanlız yaşayın öyle daha çok rahatlarsınız..Valla ne diyim bilmiyorum bize de aynısını dediler anneye zararı var diye aldırdık o zaman hocalar alınabilir diyor ama işte o vicdanın rahat bırakmıyor gene bi otur sakince eşinle konuş bak yaşayan biri olarak söylüyorum o vicdanın hep sizliycak vicdan azabı çekiyorum ama gelen Allahtan canım eşinle iyice otur konuş kimseye kulak asma sana aldır aldır diyorlar sonra alınıyo onlar hıc bisey olmamış gibi devam ediyor sen acınla kalıyorsun
Benim kimseyi yanlış yönlendirdigim yok Sadece yaşamış biri olarak olacakları söylüyorum benim lafimla zaten aldırıp veya aldırmayacak birisi değil benden yaşca da büyük birisi zaten ben sadece söyledim kimseye karışmak hakkım değilBence yanlış yönlendirmeyelim, evet vicdan azabı oluyor ama düşünsene bebeğinin burnu gelişmemiş nasıl nefes alacak hep yoğun bakımda kalacak öyle de vicdan azabı pişmanlık olacak, bebeklerimizin nasibi yoktu kızlar öncelikle bunu kabul edelim. Hele ki anneye zararı olan bir bebekse dini açıdan da alınması caiz oluyor, bol dua edelim Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başkalarından da acınızı paylaşmasını beklemeyin bence ben beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamadım aksine yanımda kimseyi istemedim daha rahat ağladım günlerce haftalarca, acınızı yanlız yaşayın öyle daha çok rahatlarsınız..
aKaç aylık bebegin cnm
Allah yardimcin olsun ne diyim ama biz olacaklari soyluyoruz ama dedikleri gibi anneye zarari varsa vicdana gerek yok sadece o bosluk belkide boyle yapiyor bizleri ama imtihanimizmis iste ama gectik ama gecemedikAlınma kararı alındı yaşamaz tedavisi yok anne karnında anneye de riski var kararı çıktı
Ben beklemiyorum herkesin acisi kendine ama yanimda kahkaha atan birisini de kaldiramiyorum özellikle aldir diyen birisi iseBence yanlış yönlendirmeyelim, evet vicdan azabı oluyor ama düşünsene bebeğinin burnu gelişmemiş nasıl nefes alacak hep yoğun bakımda kalacak öyle de vicdan azabı pişmanlık olacak, bebeklerimizin nasibi yoktu kızlar öncelikle bunu kabul edelim. Hele ki anneye zararı olan bir bebekse dini açıdan da alınması caiz oluyor, bol dua edelim Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başkalarından da acınızı paylaşmasını beklemeyin bence ben beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamadım aksine yanımda kimseyi istemedim daha rahat ağladım günlerce haftalarca, acınızı yanlız yaşayın öyle daha çok rahatlarsınız..
Napmaui dusunuyorsun canim Allah bu karari kimseye birakmasin yaAlınma kararı alındı yaşamaz tedavisi yok anne karnında anneye de riski var kararı çıktı
Nasip cnm üzme kendini İlahi takdir. Allah tekrar nasip etsin inşallahAlınma kararı çıktı anneye de zararı varmış ve yaşamla bağdaşmıyor bebek
Merhaba özelden yazabilir misiniz süreci?Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar zor oldugunu biliyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
2015 Aralık ayında Harmony testi daha yeni duyulurken yaptırdığım ve amniyosentez ile teyit edilmiş bir down sendromlu gebeliğim 20. haftada sonlandırıldı. Detaylı anlatmak istemem ama merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim.
Sevgilerimle.
Heyet raporu nu nasıl aldınız ne kadar sürdü acabaKızlar merhaba,
Bazı sağlık sebeplerinden dolayı gebelik sonlandırması yapılacak. 20 haftalık hamileyim. Daha önce bunu yaşayan var mı? Süreç nasıl işliyor?Nelere dikkat etmem gerekiyor? Hastaneye giderken neler almam lazım? Yarın heyet toplantımız var.Bu kötü tecrübenizi hatırlatmak istemezdim ama yardımınıza ihtiyacım var.
Heyet raporu nasıl aldınız zor mu oluyor kac gun sürüyorMerhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar zor oldugunu biliyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
2015 Aralık ayında Harmony testi daha yeni duyulurken yaptırdığım ve amniyosentez ile teyit edilmiş bir down sendromlu gebeliğim 20. haftada sonlandırıldı. Detaylı anlatmak istemem ama merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim.
Sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?