Valla bizi de 8 doktor gördü hepsi aynısını dedi sanki hepsi anlaşmış gibi elimizden başka bisey gelmedi iyice büyümeden sonlansin dedik çünkü bana zarari vardı ama gene vicdan azabı çekiyorum16.hafta dan bu yana aldırmamak için uğraşıyoruz toplam 4 doktor gördü hepsi aynı dedi
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Evladi için karar verdirmek zorunda bırakmasın Allahım bi mucize olsun şu mübarek aylar hürmetine de Rabbim inşallah bebeğin seninle kalır çok üzülüyorum ya onlar melek daha dayanamıyorum Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin16.hafta dan bu yana aldırmamak için uğraşıyoruz toplam 4 doktor gördü hepsi aynı dedi
AminRabbim kimseyi evladıyla sınamasın Evladi için karar verdirmek zorunda bırakmasın Allahım bi mucize olsun şu mübarek aylar hürmetine de Rabbim inşallah bebeğin seninle kalır çok üzülüyorum ya onlar melek daha dayanamıyorum Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Amin canım amin cümlemizin inşallah zarar versede durdurmak istedim ama doktor rahimi yirtar rahim alınır deyince o an bisey yapamıyorsun tamam diyorsun Allahım nolursun sabaha kadar bi el sürsün de iyileşi versin Ol deyince olduran Rabbim nolursun iyileşin de annesine kavuşsun nolur evladı için karar vermek zorunda kalmasın AMİNAmino kadar çok dua ediyorum ki bir mucize olsa diye onu o kadar çok istiyorum ki duanız için Allah razı olsun Allah sizi de tez zamanda sağlıklı bir bebek sahibi eylesin Allah diğer yavrunuz için de inşallah size şefaatçi olur çünkü sizde kendinize zarar vermese onu aldırmayacaktınız çektikleriniz ahirette önümüze çıksın
AMİN AMİN AMİN ALLAHIM NE OLUR NE OLUR ALLAHTAN GELECEK HER TÜRLÜ HAYRA İHTİYACIM VAR ŞU ANAmin canım amin cümlemizin inşallah zarar versede durdurmak istedim ama doktor rahimi yirtar rahim alınır deyince o an bisey yapamıyorsun tamam diyorsun Allahım nolursun sabaha kadar bi el sürsün de iyileşi versin Ol deyince olduran Rabbim nolursun iyileşin de annesine kavuşsun nolur evladı için karar vermek zorunda kalmasın AMİN
AMİN İNŞALLAH NOLUR SABAHA KADAR Bİ MUCİZE OLSUN DA IYILEŞİ VERSİN ÜZÜLME BAK O HALA SENİNLE ELIN KARNINDA OLSUN DUA ET EŞİNLE BİRLİKTE OKUYUNAMİN AMİN AMİN ALLAHIM NE OLUR NE OLUR ALLAHTAN GELECEK HER TÜRLÜ HAYRA İHTİYACIM VAR ŞU AN
BİŞİ VAR BİLE DESELER TEDAVİ EDİLEBİLİR DESİNLER EN AZINDAN NE OLUR
Dualarınız için Allah razı olsunAMİN İNŞALLAH NOLUR SABAHA KADAR Bİ MUCİZE OLSUN DA IYILEŞİ VERSİN ÜZÜLME BAK O HALA SENİNLE ELIN KARNINDA OLSUN DUA ET EŞİNLE BİRLİKTE OKUYUN
Anladım, hayırlısı olsun hakkınızda. Ben bu belirtileri down sendromunda duymuştum ama burun hiç gelişmiyorsa ve yaşamaz diyorlarsa bilmiyorum sadece down olsaydı doğururdun ama zor bir karar hepimizin başından geçti pişmanlık oluyor tabi, eşinle enine boyuna konuşursun..Down sendromu çıkmadı daha doğrusu amniyosentez in şu ana kadar çıkan sonuçları temiz çıktı ama burun gelişmiyornedeni belli değil yaşamaz diyorlar kurul da yarın karar verecek
Yarın kurul kararı var çok korkuyorumAnladım, hayırlısı olsun hakkınızda. Ben bu belirtileri down sendromunda duymuştum ama burun hiç gelişmiyorsa ve yaşamaz diyorlarsa bilmiyorum sadece down olsaydı doğururdun ama zor bir karar hepimizin başından geçti pişmanlık oluyor tabi, eşinle enine boyuna konuşursun..
Uludağ üniv hastanesine mi gidiyorsun?Yarın kurul kararı var çok korkuyorum
Korkma herşey Allahtan, insanın zoruna gidiyor karnında masum bir yavru, hareketlerini hissediyorsun insan kıyamıyor tabiki ama keyfi birşey değil zorunluluktan yani nebileyim vicdan azabı pişmanlık herşeyi göze alacaksın.. yine de bir mucize olur belki dua edelim hepimiz sana..Yarın kurul kararı var çok korkuyorum
Sağolun Allah razı olsun insanların tanımadığı biri için ettiği dua kabul olurmuş duası kabul olanlardan eylesin Allah bir mucize olsun inşallah o kadar istiyorum ki öyle olmasınıKorkma herşey Allahtan, insanın zoruna gidiyor karnında masum bir yavru, hareketlerini hissediyorsun insan kıyamıyor tabiki ama keyfi birşey değil zorunluluktan yani nebileyim vicdan azabı pişmanlık herşeyi göze alacaksın.. yine de bir mucize olur belki dua edelim hepimiz sana..
Seni çok iyi anlıyorum ve bütün kalbimle dua ediyorum inşallah tedavi edilebilir birşeydir. Sen metanetli ol, sakinliğini koru..Sağolun Allah razı olsun insanların tanımadığı biri için ettiği dua kabul olurmuş duası kabul olanlardan eylesin Allah bir mucize olsun inşallah o kadar istiyorum ki öyle olmasını
Neden bu kadar geç öğreniliyor ki yaa o zamana kadar normal ultrasonlarda belli olmuyor mu ki birşeyler canım22 haftalık bebeğim
Belli olmuyormuş en iyi 20. Haftada belli oluyormuş ultrason da bu tip durumlarNeden bu kadar geç öğreniliyor ki yaa o zamana kadar normal ultrasonlarda belli olmuyor mu ki birşeyler canım
Üzücü bi durum gerçekten Allah yardım etsin cnm. Bende 14.haftanın içindeyim her şeyde tedirgin oluyorum yaa Allah saglık versin. Allah sizede şifa versin bi mucizeyle inşallahBelli olmuyormuş en iyi 20. Haftada belli oluyormuş ultrason da bu tip durumlar
Sağolun Allah razı olsun duanız için Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah bu durumu kimseye yaşatmasın çok zor evlat çok farklı bir duygu imişÜzücü bi durum gerçekten Allah yardım etsin cnm. Bende 14.haftanın içindeyim her şeyde tedirgin oluyorum yaa Allah saglık versin. Allah sizede şifa versin bi mucizeyle inşallah
Aminnn Evet cnm anlıyorum seni. Dua edicem sana Allah büyüktürSağolun Allah razı olsun duanız için Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah bu durumu kimseye yaşatmasın çok zor evlat çok farklı bir duygu imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?