Sagol mesajin icin.Canm işine karışmak gibi olmasın ama hiç aklına yaşın, kan grubun, yaşadığın bölge gibi etkenleri göz önüne alarak spesifik sadece sana özel bir diyet yaparak, daha doğrusu beslenme programı ile sonuca ulaşabileceğin aklına geldi mi?
Unutma bedenine zorla yaptırdığın, alışkanlık haline getirmediğin her diyetin sonucu başarıyla kaybettiğin kiloları geri almak olacaktır. Ben doksan kiloydum ve yirmi kilo verdim halada veriyorum, ama unutma herkes bir değil ilk zamanlar sadece birazcık fazlam vardı yanlış yapılmış diyetler sonucunda fazlasıyla geri alınan kilolar bu rakamlara kadar varınca fark ettim ki beş parmağın bile beşi bir değilken herkesin besin düzeni kendisine iyi gelen şey nasıl aynı olabilir? Velhasıl bir senedir kendi düzenimi oturttum arada diyeti bıraktığım iki üç aylık dönemlerim bile oldu. Ama verdiğim kiloları geri almadım. Sen kendine has özel bir bireysin, milletin Dukan diyeti, sebze diyeti dediği şeyler sende ise yaramaz demiyorum ama bence daha doğru olan yolları denemelisin. Öncelikle bir kan testi yaptır yağ ve şeker oranına öncelikli kiloyla ilgili olan hormonlarına baktır, onlarda bir bozukluk olmasa da atıyorum normal sınır 100 ile 50 arasındadır ve seninki 95'tir. Gibi. Özellikle kan grubun nasıl beslenmen gerektiğine dair önemli bir etkendir. A grubu veya O grubu aynı tür gıdalara aynı etkiyi göstermez. Daha çok detay var ama sormak istersen. Canını sıktıysamda boşver sallama hiç yazdıklarımı dediğim gibi belkide senin yaptığın doğrusudur. Şimdiden başarılar
Sen su yiyip de almayan cinslerden misin?Bana ver bana
Sen su yiyip de almayan cinslerden misin?
Hic sevmem
bugday ve misiri cok severim ama bu diyette istesem de yiyemiyorum zaten :)Anladım canım dediğim gibi önemli olan senin nasıl hissettiğin eğer açlık hissetmiyorsan zaten doğru bir şey yapıyorsun demektir. Bu kan grubu şanslı bir gruptur uzun uzun yazamam ama özellikle bağışıklık bazı ciddi hastalıklara direnç göstermede inanılmaz derecede iyidir. Yememen gereken şeyler arasında buğday ve mısır ürünleri var. Bunlar sende direkt kilo yapabilir. Çooooook çok başarılar diliyorum canım
K Kanashi çok haklısınız Can'ım bu konuyu konuşalım benim sayfama beklerim Can'ımAnladım canım dediğim gibi önemli olan senin nasıl hissettiğin eğer açlık hissetmiyorsan zaten doğru bir şey yapıyorsun demektir. Bu kan grubu şanslı bir gruptur uzun uzun yazamam ama özellikle bağışıklık bazı ciddi hastalıklara direnç göstermede inanılmaz derecede iyidir. Yememen gereken şeyler arasında buğday ve mısır ürünleri var. Bunlar sende direkt kilo yapabilir. Çooooook çok başarılar diliyorum canım
Sagol canim insallahÇok kolay gelsin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ben de öyle bir macera yaşadım. 16 küsür kilo verdim. Şuan 58.1 kiloyum. Çok dikkat ediyorum. Düzenli bir rejim programı yapmadım. Hem oruç tuttum hem de herşeyden ama çok az yedim. Sonuç mükemmel oldu darısı başına.
Canim yurtdisindayim ha diyince degerlere baktiramiyorum.Kolay gelsin , başarılar :)
Kan değerlerin ne durumda? Ferritin , d vitamini ve b12?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?