20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

KIZLAR BEN DE SİZİNLE BASLAMAYA KARAR VERDİM DİYETE BENİ DE KABUL EDERSENİZ TABİİ? Boyum 178 kilo:83,9 du 6 gün önce diyete basladım suan 81,4'üm. hedefim 58-60 olmak yani 22-23 kg falan vermem gerekiyoo

canım hedefini suan 70 yap sonra yaavş yavaş azalt çünkü gözünde 23 kilo fazla gelir ve vazgeçersin... ilk hedefin 10 kilo olsun zaten 10 kiloyu verince gerisi gelir artık beynini yanılt yani anlatabildimmi bilmiyorum ama ben öle yaptım... suan hedefime 5 kilo kaldı sonra 5 daha vercem öle öle diyerek 17 kilo verdim

Merak etme canım regl döneminde hic vermemis hatta almıs gibi görünür tartıda ama bitince bir anda iner kilolar hatta bir dr demisti regl döneminde baslayın diyete ve sakın bozmayın tartıya aldanıpta diye....
evet canım haklısın bende öle biliyorum ama adet döneminde tatlı isteğinden dolayı ister istemez diyet bozuluyor ama bozsamda telafi ediyorum bi şekilde

Merhaba tatlım oğlum hastalandı gece bugünde hep onunla ilgilendim ondan giremedim buraya ateşi çıkıyor sürekli galiba 7 dişimiz çıkacak...adetin bitince gider kilolar sen hiç merak etme canım :)

canımm benim cok üzüldüm geçmiş olsun olur öle seyler diş dönemi cok zor oluyo bizde cok cektik Allahım şifa versin biran önce kurtulun inşallah ahhh o dişler mahvediyo hem cocukları hem anneleriiii... benim ayran detoksu bugün yalan oldu yemeğe davetliydik kadın yazık neler hazırlamış az az da olsa yedim ama tiramisuyu görünce dayanamadım ondan koca bi dilim yedimmmmmmmm ama pazartesiye kendimi odakladım pazartesiden itibaren kendimi sıkcam gene olmuyo böle yaaa

Saol canım akşam uykusuz geçirdim geceyi valla ama Pazartesi ye kadar geçmese ateşlenmesi doktora götürücem:)olsun canım adet döneminde olur öyle sıkma canını tatlıyı yemesek olmaz zaten yarında dikkat et yediklerine Pazartesi başlıyoruz :)))

canım 4-5 saat arayla ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver... bide diş ağrılarını azaltan keremler oluyo onları sür dişlerine.... annem sölemişti taze soğanın yada pırasanın beyaz kısmını ver eline dişleriyle ısırsın agrısını keser ben denedim faydası oluyo gercekten( yanından ayrılma bogazına kaçar allah korusun)... önerebileceğim bunlar var ben bu sekilde hafifletmiştim tabi doktor daha iyi bilir belkide üşütmüş falanda olabilir sen ihmal etme bebeğini... tamaam canım pazartesi başlıyoruz iyi geceler yat dinlen biraz

Kızlar canınız çok tatlı çektiğinde kuru kayısı yiyin.Az da olsa tatlı ihtiyacını azaltıyor ya.Hem vermeniz gerekn kilolara odaklanırsanız belki bozmazsınız.Bir süre sonra canınız istemez zaten.Bende bu arada kalıcı ama yavaş kilo vermeye çalışıyorum.Bir listem yok.Ama akşamları çorba falan sabahları iyi bir kahvaltı öğledede belli olmuyor.Aralarda canım isterse elma yiyorum.Daha önce hızlı verip hemen geri aldım.Bu yüzden bunu deniyorum şimdi.

Merhaba canım bizde maviboncukcum la Pazartesi senin diyete başlıycaz umarım hep beraber veririz kiloları açlık çok hissediliyomu acaba merak ettim ...

Evet canım bende p.tesi baslıycam tekrar valla ben ilk defa acıkmadan diyet yaptım cok sevdim bu diyeti o yuzden ayrica cok acikilinca aralarda istedigin kadar salatalik gibi sebze yiyorsun ben bir defa yedim sadece oda cok spor yapmistim kahvaltidan sonra o yuzden kazindi icimm:))o zaman p.tesi baslıyoruz hepberaber hobaaa:))

Canım zaten önemli olanda bozdum diyip de ipin ucunu kacırmamak regl dönemindede tatlı yemeyen kadın tanımıyorum henüz:)))

Selam kızlar.bende arada sırada muhabbete gelmek isterim:) kabul ederseniz.yalnız verecek 20kilom yok,5,6 versem yeter.
Muzaffer kuşhan diyeti uygulamaya başladım,2gün süper gittim sonra yatılı misafirim geldi,ister istemez diyetim bozuldu devam edemedim,abartmadım ama misafire yaptığım tatlıdan yedim.
Size tatlı krizleri için bir önerim var,bir elmayı rendeleyin,üzerine 1ceviz yada 2,3fındığı bıçakla kıyın.1çay kaşığı tarçın ve isterseniz azıcık vanilya ekleyin.şekersiz kahveyle süper bir ara öğün oluyor,hem de tarçın tatlı isteğini köreltiyor.

KIZLAR BEN DE SİZİNLE BASLAMAYA KARAR VERDİM DİYETE BENİ DE KABUL EDERSENİZ TABİİ? Boyum 178 kilo:83,9 du 6 gün önce diyete basladım suan 81,4'üm. hedefim 58-60 olmak yani 22-23 kg falan vermem gerekiyoo

hoşgeldin canım aramıza :)

Merhaba kızlar

Benide aranıza alırmısınız benim boyum 1.65 kilom 74
Basta 10 kilo vermek istıyorum
Diyetiniz nasıl neler yiyip içiyorsunuzzz

canım sende hoşgeldin ... :)

seda sayanın dediği gibi çıkın çıkın gelin bacımm

Teşekkür ederin tatlım önerilerin için ama yarın sabah doktora götürücem böyle olmaycak.... Bu sabah nasıldı tartıda sonuç verdinmi hiç kilo ben 800 gr vermişim gene off ya ama yarından itibaren daha sıkı bir rejime giriyoruz :)

Tamam canım ozaman yarın hep beraber başlıyoruz diyete gazamız mübarek olsun :)))

kızlarrr nasılsınız bakalım bu güzel güneşli günde kimse pc başında degılım sanırım.. :)

malum yaz geldi ev işleri başladıı yaz temizliği ....

çocuk odasıyla meşgulüm bende ..yavrularımın odalarını ayırıcam inşallah odayı boyamayı dusunuyorum ... toz mavi rengi düşünüyorum ..ikiside erkek.. nasıl olur sizce...

birde kızlar bi konuda daha yardımınıza ihityacım var cocuklarımın odasında yüklük var yanı koyu kahverengınde ve hıc uyum saglamıyor.. yapışkan folyo ile kaplamak ıstıyorum.. hangi renk alayım folyoyu.. cok arastırdım ama hıc bırını begenmedım.. cocuklarımın ranzaları kırmızı.. dolapta kırmızı olursa cok bogar dıye dusunuyorum...

bir akıl verin kızlar yaa :)

..............
kızlarr ben adet oldum ve dün tatlı krizine gırdım ...
yarım petübör bisküvinin arasına yarım lokum koydum yedım ... pişman oldum sonradan ama yarım yedim... en azından bastırmak ıstedım tatlı krızımı...
arada bir kaçamak oluyorr yaa sakın bırakmayın diyetınızı bozmayın.. mesela ben kaç gundur tartıya cıkıyorum aksinee vermem gerekırken yarım klılo -bir kilo fazla cıkıyorum
sinirlerim cok bozuldu....
2 haftaya yaklaşıcam diyette ama sadece hafiflik var hıc bır zayıflama belırtısı yok.. 1.5 kilo verdim tmm ama bugun 1 kılo fazla cıktım

adetım bıtınce zayıflarmıyım acaba.. etkisi olabılırmı adetle...

Ya tabii olur sen yine dikkat et bozma.Adet döneminde tartıya çıkma.Moralin bozulmamış olur.Ama dikkat etmeye devam,tatlıyı kuru kayısıyla bastırmaya çalış.Birde kızlar bu arada tartılma günüyle ilgili bir karar verildi mi?Ne düşünüyorsunuz?

Canım duvarlar toz mavi güzel olur ama ranza kımızı duvar mavi bide dolabı farklı renk yaparsan baya rengareng olur diye düsünüyorum .oyuzden ranzaya uygun dolap rengi ayarlayıp sonra duvar rengine karar ver tabi sadelikten hoslaniyorsan..regl döneminde bende1,5-2kg fazla cikiyorum ama bitince verdigin kiloyla birlikte ödemde gittigi icin bir anda fark atiyor baya uzulme o yuzden :))

canım bende tam bunu söylemek için foruma girdim.. benım diyete başladıgım gün çarşamba...pazartesilerden nefret edıyorumda

ben her çarşamba tatılıcam...
sizlerde diyete başladıgınız gun itibarıyle her hafta tatılın ve bana bilgi verin...

şu tablo nasıl yapılıyor inankı 3 gundur ugrasıyorum ama nedense bır turlu yapamadım...
forumda tablo yapmayı başarmış bir arkadaştan yardım istedım mesaj yazdım ama henuz cvp gelmedi.. aranızda tablo nasıl yapılır bılen varmı...

microsoft word ile yapıyorum ama gel geleım bunu topğe uyarlayamıyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…