- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
KIZLAR BEN DE SİZİNLE BASLAMAYA KARAR VERDİM DİYETE BENİ DE KABUL EDERSENİZ TABİİ? Boyum 178 kilo:83,9 du 6 gün önce diyete basladım suan 81,4'üm. hedefim 58-60 olmak yani 22-23 kg falan vermem gerekiyoo
evet canım haklısın bende öle biliyorum ama adet döneminde tatlı isteğinden dolayı ister istemez diyet bozuluyor ama bozsamda telafi ediyorum bi şekildeMerak etme canım regl döneminde hic vermemis hatta almıs gibi görünür tartıda ama bitince bir anda iner kilolar hatta bir dr demisti regl döneminde baslayın diyete ve sakın bozmayın tartıya aldanıpta diye....
Merhaba tatlım oğlum hastalandı gece bugünde hep onunla ilgilendim ondan giremedim buraya ateşi çıkıyor sürekli galiba 7 dişimiz çıkacak...adetin bitince gider kilolar sen hiç merak etme canım :)
canımm benim cok üzüldüm geçmiş olsun olur öle seyler diş dönemi cok zor oluyo bizde cok cektik Allahım şifa versin biran önce kurtulun inşallah ahhh o dişler mahvediyo hem cocukları hem anneleriiii... benim ayran detoksu bugün yalan oldu yemeğe davetliydik kadın yazık neler hazırlamış az az da olsa yedim ama tiramisuyu görünce dayanamadım ondan koca bi dilim yedimmmmmmmm ama pazartesiye kendimi odakladım pazartesiden itibaren kendimi sıkcam gene olmuyo böle yaaa
Saol canım akşam uykusuz geçirdim geceyi valla ama Pazartesi ye kadar geçmese ateşlenmesi doktora götürücem:)olsun canım adet döneminde olur öyle sıkma canını tatlıyı yemesek olmaz zaten yarında dikkat et yediklerine Pazartesi başlıyoruz :)))
Merhaba canım bizde maviboncukcum la Pazartesi senin diyete başlıycaz umarım hep beraber veririz kiloları açlık çok hissediliyomu acaba merak ettim ...
KIZLAR BEN DE SİZİNLE BASLAMAYA KARAR VERDİM DİYETE BENİ DE KABUL EDERSENİZ TABİİ? Boyum 178 kilo:83,9 du 6 gün önce diyete basladım suan 81,4'üm. hedefim 58-60 olmak yani 22-23 kg falan vermem gerekiyoo
Merhaba kızlar
Benide aranıza alırmısınızbenim boyum 1.65 kilom 74
Basta 10 kilo vermek istıyorum
Diyetiniz nasıl neler yiyip içiyorsunuzzz
canım 4-5 saat arayla ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver... bide diş ağrılarını azaltan keremler oluyo onları sür dişlerine.... annem sölemişti taze soğanın yada pırasanın beyaz kısmını ver eline dişleriyle ısırsın agrısını keser ben denedim faydası oluyo gercekten( yanından ayrılma bogazına kaçar allah korusun)... önerebileceğim bunlar var ben bu sekilde hafifletmiştim tabi doktor daha iyi bilir belkide üşütmüş falanda olabilir sen ihmal etme bebeğini... tamaam canım pazartesi başlıyoruz iyi geceler yat dinlen biraz
Evet canım bende p.tesi baslıycam tekrar valla ben ilk defa acıkmadan diyet yaptım cok sevdim bu diyeti o yuzden ayrica cok acikilinca aralarda istedigin kadar salatalik gibi sebze yiyorsun ben bir defa yedim sadece oda cok spor yapmistim kahvaltidan sonra o yuzden kazindi icimm:))o zaman p.tesi baslıyoruz hepberaber hobaaa:))
kızlarrr nasılsınız bakalım bu güzel güneşli günde kimse pc başında degılım sanırım.. :)
malum yaz geldi ev işleri başladıı yaz temizliği ....
çocuk odasıyla meşgulüm bende ..yavrularımın odalarını ayırıcam inşallah odayı boyamayı dusunuyorum ... toz mavi rengi düşünüyorum ..ikiside erkek.. nasıl olur sizce...
birde kızlar bi konuda daha yardımınıza ihityacım var cocuklarımın odasında yüklük var yanı koyu kahverengınde ve hıc uyum saglamıyor.. yapışkan folyo ile kaplamak ıstıyorum.. hangi renk alayım folyoyu.. cok arastırdım ama hıc bırını begenmedım.. cocuklarımın ranzaları kırmızı.. dolapta kırmızı olursa cok bogar dıye dusunuyorum...
bir akıl verin kızlar yaa :)
..............
kızlarr ben adet oldum ve dün tatlı krizine gırdım ...
yarım petübör bisküvinin arasına yarım lokum koydum yedım ... pişman oldum sonradan ama yarım yedim... en azından bastırmak ıstedım tatlı krızımı...
arada bir kaçamak oluyorr yaa sakın bırakmayın diyetınızı bozmayın.. mesela ben kaç gundur tartıya cıkıyorum aksinee vermem gerekırken yarım klılo -bir kilo fazla cıkıyorum
sinirlerim cok bozuldu....
2 haftaya yaklaşıcam diyette ama sadece hafiflik var hıc bır zayıflama belırtısı yok.. 1.5 kilo verdim tmm ama bugun 1 kılo fazla cıktım
adetım bıtınce zayıflarmıyım acaba.. etkisi olabılırmı adetle...
Ya tabii olur sen yine dikkat et bozma.Adet döneminde tartıya çıkma.Moralin bozulmamış olur.Ama dikkat etmeye devam,tatlıyı kuru kayısıyla bastırmaya çalış.Birde kızlar bu arada tartılma günüyle ilgili bir karar verildi mi?Ne düşünüyorsunuz?
Canım direk kisi ismi karsina boy kilo yazarak yap detaya gerek yok bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?