20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

akşam saat 6 da 1 kase semizotlu yoğurt yedim gene
sıcakta serin serin güzel gidiyo valla hatta bi tabak daha olsa yerdim ama tuttum kendimi
akşam gezmeye gideceğiz ama ben hiçbişi yemicem
ilk diyete başladığım günlere döndüm resmen bu kez cok azimliyim gene
60 olmam lazım artık benim..........

kızlar şu 5günde 5kilo diyen 1günde aynı şeyi yediğin diyeti uygulayacaktım patates yemek midemibulandırdı artık öğleden sonra 15-16 gibi midem bulanıyordu açlıktan domates salatalık kepek ekmek yedim. Yani o diyeti beceremedim ben.

Şu karpuzumu başlasam diye düşünüyorum ama listenin ilerleyen günlerinde ki yemekleri o güne gelince bulamazsak napcaz yani birazcık değiştirerek yapsak olmaz mı ki sizce birebir uymadan.

Yani şöyle haşlanmış kabak diyor ya boş böle haşlayıp kabak yenmz ki onu yemek yapsak yesek azyağla vs. olmazmı
mücver yerinede başka sebze yemeği yesek yada yine kabak yemeği yesek
ben boş öle suya atıp sebze haşlayıp yiyemem ki

balık yerinede tavuk -et - vs kullansam olur mu?

benim bu karpuzda takıldığım ve değiştirmek istediklerim bunlar sizce diyetin özünü bozuyormuyum?

yarın hadi bismillah karpuzcular grubuna giricem bende

9lu bitki çayı içiyordum ben 1-2 haftadır bitti içmiyorum kilo verimim durdu bunun etkisi varmıdır bu durumda?
tekrar sipariş verdim bakalım.

tatlım günaydın
ilk basta sunu söleyim bende harfiyen uymuyorum mesela et ve tavuk yemek istemiyorum sıcakta hatta yemek yemek istemiyorum suan favorim yoğurt karğuz ve belki çorba bunun dışında bişey yemiyorum yani benim diyetim böle...
sende değiştirebilirsin tavuk yerine yumurta yada yoğurty ye... değiştirebilirsin tabi
et balık yerine tavuk yersin
haşlama kabak yerine az yağlı kabağı kavur ye yada salatalık ye yerine hem kalori almazsın...
mücver yerine susuz sebze yemeği yersin
önemli olan alınan kalori miktarı abartmadan değiştir küçük seyleri
benimki karpuz diyetinin epey dısında ama napayım yaaa cok sıcak hava ve yemek görünce bile midem bulanıyo iştahım sıfır ama yoğurda semizotu koyuyurum naneli ohhh serin serin büyük bi zevkle yiyorum

kızlar günaydın herkese..

bu haftaki kilomda gr dahi oynamamışş

ve ben bu suurmdan cok mutluyum
niyemii

bu haftaa baya baya salmıştım kendimi.. ona ragmenn almadım .. vermedımde..

aynıyımmm..

ve ben 17 nisan çarşamba günü başlamıştım diyete ...

ve sadece son hafta diyette acayıpp bozmuştum

ama bugunde çarşamba ve ben bugun diyete başlıyorum tekrardan :)
.................

haftaya bomba gibi, bir "BİLMİYORUMMM" la karşılasacaksınızzz laydlerrrrr

..................
hadi miileeett kilo bildirimiii günüüüü bugunnnnnn...

kızlar günAYDIN BUGÜN AKŞAM ANNEMLER GELECEK TARTIMI UNUTMAZSA EĞER YARIN KİLO BİLDİRİMİ YAPACAGIM...

valla ne güzel canım sağlıklı bi şekilde kilo verdiğin için öle oluyo zaten ama ben sağlıksızca seyler yaptım ve en küçük bi kaçamak yapsamhemen artı cıkyo tartıda... bende dün gene basladım sıkı bi diete canım kahvaltı bile yapmak istemedi ama şimdi bi dilim karpuz yicem sıcak hava

sabah 9 da kalktım 2 brd ılık su

sonra 1 yeşil çay 1 beşibiyerde

gece yatarken kayısılı cay içmiştim 2 fincan karnımda gurul gurul sesler var

şimdi semizotlu yoğurt ve karpuz yicem benim diyet yoğurt ve karpuz diyeti oldu biraz ama canım baska bişi istemiyo hiç...

ikindi de bi dilim karpuz yerim ,

aksama annemler gelecek yemeğe bakalım artık ne yerim bilmiyorum

tamam ozmn bu dediğin şekilde uygularım canım tşklr

bugün tartıldım yine aynıyım yaa 76 değişen birşey yok 2 haftadır ne aldım ne verdim aynı kaldım.
18Mayısta başlamıştım bir ay oldu başlayalı sadece 81-76= 5 kilo verebildim.
Sizce bu iyi mi kızlar sağlıklı gidiyordur dimi çünkü hiç şok diyetlerden yapmadım.

sabah 07.00 tarçınlı ballı kürümü yaptım.

09.00 aç karnına 2 brdk su içtim.
1 dilim karpuz bir dilim kepekli ekmek peynir

şimdi öğlende aynısını yapcam sabahın.

ikindide 1 dilim karpuz yerim.

Akşam tavuk haşlayacam salata yanınada 1dilim kepekli ekmek.

Gece sadece 1 dilim karpuz yicem tamamdır bu gün.

Aralarda su içerim bugün temizlik yapcam bol bol susarım.
temizlik erken biterse soğuk soda keyfi yaparım ohh inşAllah haftaya şu 75i görürüm

haydin kızlar ben kaçar temizlik zamanı .

rica ederim şekerim görevimiz
kolay gelsin sana bende temizlik yağpacagım aksama misafirlerim var yemekli hemde...az olsun kalıcı olsun canım ben sok diyet cok yaptım şimdi 1 gün bile kaçırsam hemen 1 kilo fazla gösteriyo alamya müsaitim yani hemen ama sağlıklı kilo verirsen alman zor olur geriye bosver acele etme benim sebeblerim vardı o yüzden acele ettim

öğle yemeği vakti geldi ama benim karnım tok inanınki... su ve bitki çayı şişirdi beni ama mecbur yicem hasta olmak istemem cocugum var kıyamam ona kim bakcak sonra...
eşim gelir şimdi gidemde yemeği hazırlayım
bugün giremem artık kızlar hepinizi öpüyorum
az kalorili bol kilo vermeli günler size...

kızlar, edirneye geldik internet olmaz tartı olur diyordum ,vınn aldık internet var ama inanın tartıyı getiremedim antalyadan zaten yengemgilde bizimle geldi arabada 7 kişiydik 12 saatlik yolu öyle çektik 1.5-2 ay kalıcağımız içinde eşya çoktu sonuçta okadar kişinin valizi vardı tartı alamadım ama kaldığımız ilçe buranın merkezine yürüme mesafesinde oyuzden ya alırım ya da tartılırım eczaneden falan . dün sabah çıkmadan önce tartılmıştım 78.9 kg gelmiştim . burası denize çok çok yakın (100 m. falan ) artık her sabah spor niyetine yüzerim :) ama Antalya'yı denizini falan şimdiden özledim.. burada çok sinek ve böcek varr ( ve bençok tiksinirimböceklerden v.s.. ) ((((

günaydınlar :)

07.30 2 bardk aç karnına su içtim
tarçınlı ballı kürü içtim.

08.30 kahvaltı 1 dilim karpuz 1 haşlama yumurta peynir bi dilim tambuğday ekmeği

öğlen 1 dilim karpuz et soteyi öğlen yapıp yiyeceğim ben yanına 1 dilim ekmek

ikindi 1 dilim karpuz

Akşam patlıcan salatası (domates vs. karıştırıp yapacağım ) 1 kase çorba 1dilim ekmek

gece 1 dilim karpuz yerim.

Dün 2.5 lt su içmiştim.
bugün şimdilik 3 brdk içtim bakalım ara ara su içerim.
öğlenden sonra soğuk sade soda içerim.

Gelip yazamazsam bilginiz olsun kızlar.

Bu sabah meraktan tartıldım karpuzun etkisi kilomda bi düşme etkisi yaratacak mı gibilerinden beni daha çok motive eden bir sonuçla karşılaştım kilom 2 haftadır 76dan hiç inmezken bu sabah 75teydi görünce daha çokmotive oldum karpuz diyetine

grşrz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…