- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
[sıze=3]slm herkese bu hafta 600 gr vermısım
hala şoktayım yine iyi verdım.. Bu haftaa o kadar abarttımkı haşhaşlı börekler aldı başını gıtıı yanı...
Mutlyuum :)
[/sıze]
pazartesiden beri 1,6 gr gitmiş evdeki tartı yanlışmış işyerinde edindim bir tane aradki farkı evdekine oranlayınca 1,600 gr gitmiş ama yinede emin değilim.haftaya daha net olacak en azından.
Mavibocukummm artık ağlamıyorum ama canım hala sıkkın.kilolara takmadım eylüle kadar inceleceğimi biliyorum onun için umutluyum canım
sen en iyisi bi tane dijital tartı al ve baska yerde hiç tartılma canım cok farkediyo insanın morali bile bozluluyo bazen... üzülme sakın canım benim her ne derdin varsa elbet herşey düzelir tek derdimiz kilolarımız olsun bitanem yaaa allah baska dert tasa vermesin... Eylülde hepimiz cıtır olcaz inşallah gerçi benim 1 ayım kaldı en az 5-6 kilo vermem lazım sonra bebek düşünüyorum inşallah hayırlısıyla...
canım rabbim hayırlısını versin.inş.
3 ay önce 1,5 yıllık e.arkadaşımdan ayrıldım ailem vermemişti babamı ikna edememiştik defalarca istemeye geldiler ama ben ailemden gizli görüştüm ve annesi k.kardeşi yüzünden kavgalarımız başladı ayrıldım (zaten 3 ay içerisinde aldım 15 kiloyu)sinirden yiyen insanım
dün akşam nişan resimlerini gördüm ve şok içindeyim şuan bugün sayesinde birşey yiyemedim işte böyle
valla mı kızz cok sevindim yaa 4 günde 3 kilo harika bişi... hadi canım durmak yok tam gaz devam ediyoruz bak heveslendirdin beni şimdi gaza geldim tutmayın ulen beni.........günaydın canlarım nasılsınız?
bugün tamam aç tartıldım su içmeden verdiğim kilo 3,2 çıktı bugün ki kilo mu baz alacağım ama yine de süper bişey bugün 4. günüm ve 3,200 gr gitmiş durumda :))))
dün akşam sadece 250 gr yakın kıyma ve 2 yumurtadan oluşan kıymalı yumurta yedim sanırım 3 lt yakın su içtim.Sabah da 1 bardak süt ve 3 kb kutusu light peynir yedim yeşil çay içtim şimdiden 1 lt su içtim.acıkmıyorum şükür :)))))
Bu akşam kızlarla günüm var eğer ordada yemessem süper olacak
canım bende yapayım kızz ben onu yapamamıştım gecen hafta... pazartesi beraber başlayalım olurmu bitanem... hem destek oluruz birbirimize...bak beni silersen küserim valla anama gidemedim bu hafta eşim nöbetçi belki haftaya giderizkızlarr slmlarr :)
pazartesi inşallah sıkı bir diyete başlıcam.. karpuz diyetine..
çünkü artık iyice yavaşladı kilo vermem...
sıkılmaya başladım...
.............
inşallah faydasını görrüm..
...........
bu arada kilo bildirimi yapmayan arkadaşlara son uyarımdır haftaya sılinecekler..
teşekkrürler :)
kızlar geç kaldım biliyorum ama hoşgörün benihastalığımınüstüne misafir geldi eve o yüzden nete giremiyorum doğru düzgün. Bu gün gece yatmadan kilomu yazmk istedim.
bende dijital tartı almalıyım sanırım çükü kilom 75-76 arasında duruyor. Ama bu hafta biraz kaçırdım gibi sanırım enfazla 400 gr ancak gitmiştir.
isterseniz 76 olarak kalsn isterseniz 75.600 yazabilirsiniz.
herkese hayırlı geceler.
Kilo verimim yavaşladı sizden bana kilo verimimi hızlandıracak diyet tavsiyeleri bekliyorum.?
günaydın kızlar
sabah sabah karnımda acayip bi şişlik var
dün mercimek köftesi yemiştim bi 10 tane falan bulgur şişirdi galiba...
cok severim dayanamadım...
bugün akşama da yatılı misafirim var gene şimdi gideyim de yemek yapayım girmemem bugün...
öpüyorum hepinizi...
karatay hakkında bilgim yok tatlım ama yapanlar cok memnunmuş... Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...kızlar bende karatay dıyetıne baslıyacagım ayın 25inde heyecanlandım suanda ısvec dıyetını uyguluyorum sonrasındada karataya geçicem inşallah ...
10 tane mercimek köftesi çok değil mi canımkızmadın umarım böyle söyleyince
hayırlı cumalar kızlar
dün akşam günde birşey yemedim çok ısrarlara rağmen bi fincan çay içtim sadece şekersi çarşıda gezdikten sonra eve gidip light ton balığı yedim ama sanırım bi daha yemem
sabah yine 1 bardak üst ve yoğurtlu yulaf kepeği yedim acıkmıyorum ama canım salatalık turşusu istiyor pöffff((
öğlende kıymalı yumurta ve ayran menüm.
Bide şu kabızlık sorununu çözcem çok mükemmel olacak diyetim.gitsin kilolar :)))
[sıze=3]maviboncukcum olur tabıkıde, başlayalaım pazartesı inşallah..
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?