20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

yarın Allah izin verirse yarın yeni bir diyete başlıcam.. inşallah devam ettirebilirim :)

karpuz diyeti.. maviboncukcum bana destekcı olacak.. beraber başlıyoruz.. sabah ola hayır ola inşallah :)

günaydın karpuz güzeli:)
ben basladım canım kesin kararlıyım bu kez 1 hafta devam ettireceğim son günler misafir şu bu derken iyice boşladım kendimi toparlamam lazım... Sonrada haollywood diyetini yapmak istiyorum...

Sabah kalkınca 2 brd ılık su

kahvaltı: 1 kk peynir 1 ince dilim karpuz ekmek yemedim

günaydın kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor diyetiniz ?
ben hala devam dukana perşembe günü proteinin yanına sebzede ekliycem :))) salatayı bu kadar özleyeceğimi hiç sanmazdım melemen sevmeyen ben melemen diye sayıklıyorum resmen (((
dün 1 haşlanmış yumurta peynir yedim kahvaltı da.öğlen ve akşamda süt yumurta yoğurt ve tavuktan yaptığım çorbayı içtim bi bardakda ayran 1.5 yk yulaf kepeği
dün annemin arkadaşı geldi kilolu bir bayan diyetten açıldı konu ben 40 kg vereceğim dedim kadın benimle dalga geçti sinirlerim bozuldu (( ama olsun herkese inat vereceğim bu kg yi

o kadın senin için bi avantaj aslında sırf ona inat hevesini kaybetmezsin ve onun karsısına 40 kilo vermiş olarak cıkarsın inşallah... Sinir oluyorum böle insanlara bende görümcem dalga gecmişti benle ona hırsla basladım ve cok az kaldı hedef kiloma... Kurbanda yanına gideceğiz inşallah beni görünce kudurcak eminim

Canımm sende mi dukan diyeti yapıyorsunn. Benimde bugün atağımın son günü yarın seyir evresine başlıyorum vala bende çok özledim sebzeyi. En çokta salatalığı. Sen kaç gün atak yapacaksın?

Canımm sende mi dukan diyeti yapıyorsunn. Benimde bugün atağımın son günü yarın seyir evresine başlıyorum vala bende çok özledim sebzeyi. En çokta salatalığı. Sen kaç gün atak yapacaksın?

evet canım dukan yapıyorum bende bugün 8.günüm aslında yaptığım testte 7 gün çıkmıştı ama ben 10 gün diye karar verdim perşembe inş.sp ye geçeceğim.
benim vermem gereken kg çok fazla çok uzun soluklu olacak benim diyetim yinede birbirimize yardımcı olalım motivasyon konusunda

sende çok iyi kilo vermişsin ben 17 kg verdiğimde geçen seneki halime dönüyorum ve yolum çok uzun benim boyum uzun ve etim sıkı olduğu için kimse anlamıyor ama ben çok kiloluyum ve artık canıma tak dedi

atak evremi bitirdim dukan amcayı dinleyeceğim 7 günde bitirip bugün seyir devresine geçeceğim :)))
şimdi miss gibi peynirli salata yapıp yiyeceğim çok mutluyum :)))))

karpuzz güzeliii ( güzeldii bu )

bende bu sabah aç karnına 2 bardak su
bir dilim karpuz ve 2 ince dilim köy peyniri yedim..
lıght ekmek yoktu ama çeyrek simit yedım onun yerıne..
beyaz ekmekten ıyıdırr
............
öğlen dayanamadım cok acıtkım bir bardak kola içtim bir kaç lokmada tahın-pekmez yedim..
............

tahin pekmez mi kalorisi yüksek değil mi (((

atak evremi bitirdim dukan amcayı dinleyeceğim 7 günde bitirip bugün seyir devresine geçeceğim :)))
şimdi miss gibi peynirli salata yapıp yiyeceğim çok mutluyum :)))))

ohh çok iyi vala bende yarın başlıyorum sebze günüme. Menemeni benimde aklıma soktun bende şöyle bol kıymalı bir menemen yapayım yarına o zaman

kızlar ben ailemle yaşıyorum, babamın işinden dolayı edirneye gitmek zorundayız anca ramazan bayramında dönücez antalyaya. orada belki internette ilk zamanlr sorun yaşayabilirim yani belki çarşamba kilo bildirimi yapamayabilirim, anlayış gösterirsen sevinirim 'bilmiyorumm' en yakın zamanda size dönmeye çalışıcam kızlar , yarın yola çıkıcaz anca akşam orda oluruz . hepinize iyi günleeerr :)

valla sabah ağzımdan cıkıverdi öle karpuz güzeli diye ama güzeldi yani benimde hoşuma gitti...
Sen diyetin dısına cıkmışsın benim gibi kola ve tahin pekmez acayip kalorili tatlım ama olsun yapacak bişi yok bende gene mercimek köftesi yedim 5-6 tane ama onun dısında sabahkiler hariç hiçbişi yemedim...
Yarın telafi ederiz artık akşam yemeği yemeyiz sadece akşamda 1 dilim karpuz yeriz ok... Bak yarından ittibaren kaçamk yok toparlanmak lazım yaz geldi bizim civatalarımız gevşedi valla...
hayırlı yolculuklar canım iyi gezmeler...

[sıze=3]kızlar yaaa abartılı yemedımkı tahın-pekmezi...3-4 lokmacık :)

akşam zaten yemek yemedim kızarr..
[/sıze]

canım ben yarın ilk günden başlıyorum gene akşam biraz kötü oldum tansiyonum cok düştü bi parça ekmekle yemekten kasıkladım diyeti bozdum yani mecburen... O yüzden içime sinmedi yarın ilk günden başlıyorum

şu saate kadar ki menüm
sabah 1 dilim karpuz 1 kk peynir
1 yeşilçay 1 beşibiyerde
1 litre su
öğlene de 1 dilim karpuz yicem inşallah
akşama yoğurt ve karpuz yemeyi düşünüyorum sıcakta hiç tavuk yiyesim yok valla...
Diyete harfiyen uyamıyorum ama değiştirerek uymaya calışıyorum kızlar
menüde bana uymayan seyler var çünkü

maviboncukcum

canım aslında benımde hiç içime sinmedi yaa.. bende yarın tam anlamıyla baştan başlamak ısıtyorum..

özür diliyorum herkestenn bugunde uyamadım çünkü..

yarın ciddi ciddi başlıcam Allah izin verirse :)

anladım olsun canım ya yarın baslarsın bende harfiyen uyamıyorum ama bi şekilde benzetmeye çalışıyorum malum herkesin evinde olmayabilir herşey... Ve tavuktan tiksindim artık sıcakta et ve türevleri yemek istemiyorum o yüzden et tavuk yerine yoğurt yicem...
öğlenki menüm ise
1 dilim karpuz
1 kase semizotlu yoğurt yedim 1 kase...
Akşamada aynısını yerim yada sadece karpuz bakalım ben geçmişe baktım da uzun süredir 68-69 lardayım
artık 65 görmem lazım hemde en kısa zamanda... Bu saatten sonra asla kaçamak yapmıcam tartım geldiğinde 65 olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…