20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

ınanmak basarmanın yarısıdır unutmayın..

canım benim güldürdün beni valla okuoku bitiremedim... heyecanla okudum sonundan ne cıkacak acaba diye... ama başarmışsın sen maşallah benim vermem gereken 10 kilo var ama ben 5 kiloya da razıyım hasta olmaktan korkuyorum...
zaten senin yaptııgn tarzda beslenmeye calışıyorum ama bazen cok ama cok ac kalıyorum...
neyse saol caım güzel şeyler paylaşmışsın
darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına artık inşallahh...

slm kızlar pek giremiyorum aksam anneme demiştim tartımı al gel diye unutmuş sevdalı
kilomuda cok merak ediyorum ama bu karpuz diyeti beni hasta etti yaa soğuk yedim karpuzla yoğurdu boğazlarım şişmiş kötüyüm yani...
yarın hollaywood diyetine başlıyorum son kararım ne zamandır denemek istediğim bi diyet ama sonunda kararımı verdim
yarın başlıyorum artık... tartıldıgımda en azından 66 - 65 görmek istiyorum yoksa cok büyük hayal kırıklığı olur yani...

kızlar bu topiğe ugrayan yok mu yaaa neden kimse hiçbişi yazmıyo bilmiyorummmmm nerdesin kızz sen hergün yazardın günlük menünü sende yoksun ben yazayım o zaman
kahvaltı 3 kayısı
öğle bi dilim karpuz
ikindi 4-5 tane yaprak sarma 1 dilim revani 1 dilim börek (gezmekteydim sölemesi ayıp tutmadım kendimi kıtlıktan cıkmış gibi hepsini yedim tabağın)
akşam karpuz
5 brd su (su içemedim bugün bademciklerim şiş resmen su dalıyo boğazlarımı)
1 kahve
2 brd çay

uzun zamandır giremiyorum kilo bildirimide yapmadım ama son hız devam ediyorum diyete perşembe gunu tartıldım son 108.3 toplamda 5,700 gr oldu giden sebze günlerine geçtim çeşitlendi menüm olacak inş.

selam kızlar, giremiyorum bu aralar kusura bakmayınn...

maviboncukcum bazı nedenlerden dolayı karpuz diyetini devam ettıremedım...
.............
kahvaltı bir bardak form çayı
herşeyin tadına ekmeksiz baktım.. bu kadarcık..

..............
öğlen bişe yemedim şuan bir bardak yeşil çay içiyorum..
..............
akşam bişe yemicem ...

...................
dün yürüyüşümü yaptım bugun yapmıcam .. günlük egzersizlerimi yaptım, ve göbek attım bolbol :)

uzun zamandır giremiyorum kilo bildirimide yapmadım ama son hız devam ediyorum diyete perşembe gunu tartıldım son 108.3 toplamda 5,700 gr oldu giden sebze günlerine geçtim çeşitlendi menüm olacak inş.
valla süper gidiyon tatlım maşallah

canım bende yapamadım onu soğuk karpuzu yiyince hasta oldum 2-3 gündür kötüyüm yani... pazartesi kend sayfamdaki diyete baslıcam inşallah bugün anneme gideceğim tartımı alayım artık kaç gündür tartılmadım bide bugün adet oldum kesin 2 kilo fazla cıkacak ama olsun meraktan catlıyorum gerçi 65 falan beklemiyorum çünkü doğru düzgün bi diyet yapamadım kaç gündür misafirlik falan derken hamurişi de yedim pazartesi tam anlamıyla başlıcam gene...
eşimin tayini cıktı oraya zayıf bi hatun olarak gitmek istiyorum...
inşallah bayrama kadar tasıncaz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…