- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.104
- 498
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.121
görürsün hayırlısıyla inşallah :)
aşk olsun canım yaaa valla elimden geldiğincee herkese cvp yazıyorum :) neden sevmeyeyiım :)
özelden cvp ta yazdımm bir tanem :)
kusuruma bakma fazla kk daolmıyorum bu aralarr :)
estağfirullah :) aman iyi ol da canım
dualarım seninle..
gelmemiş msj yaa neyse sanırım karışıklık oldu..
:) bende 66 görseydım bii
Inzar ________ 1.60 _________ 81 ___________ 60-65 _________ 6 ___________ 75
bnm bildirimi dikkate almamışsın bilmiyorum
o kadr 74ü gördüm die sevinmiştim oysaki unutulmuşum ama amahıhh
canım maşallah sende iyi kilo vermişsinnişanlın gelene kadar 68-70 falan olursun mutlaka...az kalmış 57 gün cabuk geçer ALLAH başka ayrılık vermesin
Inzar ________ 1.60 _________ 81 ___________ 60-65 _________ 6 ___________ 75
bnm bildirimi dikkate almamışsın bilmiyorum
o kadr 74ü gördüm die sevinmiştim oysaki unutulmuşum ama amahıhh
canım benım özür dilerim.. inankii oruç başıma vurduu ben düzelttim sanıyordum
farkeder tabi insan 2 kilo bile verse farkediliyo bence yani bende öle oluyo ama tabi herkesin yapısı farklı... sen devam et sakın bozma canımAmin inşAllah ne güzel dedin ağzınsan bal damlıyor.
o gelince 68 olurum inşAllah bakalım şaşıracak mı beni görünce fark etcek mi :)
Herkes istediği kiloya ulaşsın inşAllah.
hoşbulduk canım cok teşekkür ederim cok mutlu oldum... açıkcası ben darılmıştım 3 gün oldu yazalı hiç cvp vermeyince bi daha girmeyecektim ama neyse ki seni kırmak mümkünmü:) fırsat oldukça burdayım canım bende uzun süredir saldım kendimi ama toparladım gene üstelik bende adetliyim ve davul gibi şiş heryerim genede pes etmek yok... kilo bildirirmine gelince sen bilirsin canım nasıl kendini iyi hissedeceksen öle davran...ramazan cok iyi gidiyo bu sene maşallah ama adetten dolayı izinliyim artık bikaç gün...günaydınn herkeseee :)
maviboncukcum hoşgeldin birtanemm ,sensiz tadı tuzuda yok tıpoiğin.. bize ilham veriyorsun enerjinleee.. gitme bir daha yaa :)
canlarımm valla kendımıı saldımm iyice bu haftaa kilo almış olabılırımm, adetlitim 3 gündür karnım zaten şişkendımıı davul gibi hissediyorum.. bu hafta çarşamba günü ben tartılmasamm olmaz mı moralımm cok bozulur yaaa
haftaya adetım bitmiş olurr ben haftayaa yazayımm
......................
oruçla aranız nasıl kızlarr :)
canım benim verirsin yeterki iste ve bence ramazan cok iyi bi fırsat en azından mideyi küçültme acıksından az yemeye başlayabilirsin iftarını bol su ile yap ve tabi corba mutlaka iç zaten ondan sonra istesede insan yemek yiyemiyor fazla... ben orucumu 3 bardak su ile acıyorum ve bi kase corba içiyorum yemekten de sadece 1 yemek kasıgı alıyorum yiyemiyorumBen de 87 civarlarındayım, yaşım 21. Şöyle 2o-25 kilo versem süper olacak. Öncelikli hedefim; 8o'e ulaşmak. Ama diyete başlamak için Ramazan ayının çıkmasını beklemem gerek.
maviboncukcum
forma pek ugrayamıyorum, bazı sorunlarım var.. ailevi meseleler.. net başında olamıyorum.. özür dilerim bunun için.. elimden geldıgınde girmeye calırıyorum zaten.. bu konuda benı mazur görün..
boşanmanın eşiğindeyim onunla ugrasıyorum ...
zor günler geçiriyorum anlayacagınız.. pek ilgilenemiyorum topikle.. herkesten özür dilerm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?