20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

görürsün hayırlısıyla inşallah :)

kimsecikler artık foruma ugramıyorr

burdada yalnız kaldım bir başımmaa

.........................

neysee ben kilo bildirimimi yapıyorum

bu hafta 64.5 çıktım...

kilo verdimm Allah'a şükürrrr...

17.04.2013 diyete başladım , kilo 75

17.07.2013 diyetimin 3. ayındayım kilo 64.5

3 ayın sonunda verdiğim toplam kilo 10.5

Allah tüm isteyen herkese sağlıklı kilo verdirsin inşallah ...

KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUM

18 mayıs başlangıç 81 idi.

17 temmuz 74 kiloyum.

2 aydır diyetteyim toplamda 7kilo vermişim.

RAbbime milyonlarca kez şükürler olsun.
Seni çok seviyorum RAbbim.

cok cok özür diliyorum uzun süredir giremedim ev taşıma yerleşme derken benim diyet son 1 aydır yalan oldu ama gene de mutluyum sadece 2 kilo aldım geriye...
suan oruç tutamıyorum o yüzden bi haftalık diyete basladım gene...

başlangıç kilom 70.8

bundan sonra burdayım artık inşallah özledim hepinizi
bu arada bilmiyorummmm harika gidiyon canım maşallahın var imreniyorum azmine vallaa..

Inzar ________ 1.60 _________ 81 ___________ 60-65 _________ 6 ___________ 75

bnm bildirimi dikkate almamışsın bilmiyorum

o kadr 74ü gördüm die sevinmiştim oysaki unutulmuşum ama ama hıhh

canım maşallah sende iyi kilo vermişsin nişanlın gelene kadar 68-70 falan olursun mutlaka...az kalmış 57 gün cabuk geçer ALLAH başka ayrılık vermesin

günaydın kızlarr
dün gece giremedim eşim ve oğlumdan fırsat olmadı
bugün tam gaz devam
şimdi kahvemi içeceğim tek sorun bugün geç kalktım 11 deeeeeeeeeeee
kalkar kalkmaz 2 brd suyumu içtim
acayip mide bulantısı ve karın ağrısı cekiyorummmm

canım maşallah sende iyi kilo vermişsin nişanlın gelene kadar 68-70 falan olursun mutlaka...az kalmış 57 gün cabuk geçer ALLAH başka ayrılık vermesin

Amin inşAllah ne güzel dedin ağzınsan bal damlıyor.
o gelince 68 olurum inşAllah bakalım şaşıracak mı beni görünce fark etcek mi :)

Herkes istediği kiloya ulaşsın inşAllah.

canım benım özür dilerim.. inankii oruç başıma vurduu ben düzelttim sanıyordum

canım benım özür dilerim.. inankii oruç başıma vurduu ben düzelttim sanıyordum

önemli değil canım espiri olsun diye yazdım öle

bu arada sanırım regl günüm yaklaştığı için tatlıya düşkünlüğüm arttı. kndimi frenleyebilirim inşAllah.

Diyet listemde ki 2 taneyi aştım bu gece :18:
inşAllah bir daha olmaz.

günaydınn herkeseee :)

maviboncukcum hoşgeldin birtanemm ,sensiz tadı tuzuda yok tıpoiğin.. bize ilham veriyorsun enerjinleee.. gitme bir daha yaa :)

canlarımm valla kendımıı saldımm iyice bu haftaa kilo almış olabılırımm, adetlitim 3 gündür karnım zaten şiş kendımıı davul gibi hissediyorum.. bu hafta çarşamba günü ben tartılmasamm olmaz mı moralımm cok bozulur yaaa

haftaya adetım bitmiş olurr ben haftayaa yazayımm

......................

oruçla aranız nasıl kızlarr :)

Ben de 87 civarlarındayım, yaşım 21. Şöyle 2o-25 kilo versem süper olacak. Öncelikli hedefim; 8o'e ulaşmak. Ama diyete başlamak için Ramazan ayının çıkmasını beklemem gerek.

Amin inşAllah ne güzel dedin ağzınsan bal damlıyor.
o gelince 68 olurum inşAllah bakalım şaşıracak mı beni görünce fark etcek mi :)

Herkes istediği kiloya ulaşsın inşAllah.
farkeder tabi insan 2 kilo bile verse farkediliyo bence yani bende öle oluyo ama tabi herkesin yapısı farklı... sen devam et sakın bozma canım
hoşbulduk canım cok teşekkür ederim cok mutlu oldum... açıkcası ben darılmıştım 3 gün oldu yazalı hiç cvp vermeyince bi daha girmeyecektim ama neyse ki seni kırmak mümkünmü:) fırsat oldukça burdayım canım bende uzun süredir saldım kendimi ama toparladım gene üstelik bende adetliyim ve davul gibi şiş heryerim genede pes etmek yok... kilo bildirirmine gelince sen bilirsin canım nasıl kendini iyi hissedeceksen öle davran...ramazan cok iyi gidiyo bu sene maşallah ama adetten dolayı izinliyim artık bikaç gün...
Ben de 87 civarlarındayım, yaşım 21. Şöyle 2o-25 kilo versem süper olacak. Öncelikli hedefim; 8o'e ulaşmak. Ama diyete başlamak için Ramazan ayının çıkmasını beklemem gerek.
canım benim verirsin yeterki iste ve bence ramazan cok iyi bi fırsat en azından mideyi küçültme acıksından az yemeye başlayabilirsin iftarını bol su ile yap ve tabi corba mutlaka iç zaten ondan sonra istesede insan yemek yiyemiyor fazla... ben orucumu 3 bardak su ile acıyorum ve bi kase corba içiyorum yemekten de sadece 1 yemek kasıgı alıyorum yiyemiyorum

sabah 5 te yattım 12 de kalktım afedersiniz ama kendimi salak gibi hissediyorum....
kalkınca 1 kuru incir ve büyük fincan sade kahve içtim
öğlene yemek yemem ama akşama nasip bakalım yogurtlu semizotu yemek istiyorum...

yemek yemedim
kendi hazırladığım karışık bitki çayından 2 fincan içtim(sinameki-mısır püskülü-funda-biberiye-mate-karanfil-rulo tarcın-kekik-9lu cay-ısırgan yapragı-top karabiber 4.5 tane)
ve 2 fincan da kayısılı bitki çayı içtim

maviboncukcum

forma pek ugrayamıyorum, bazı sorunlarım var.. ailevi meseleler.. net başında olamıyorum.. özür dilerim bunun için.. elimden geldıgınde girmeye calırıyorum zaten.. bu konuda benı mazur görün..

boşanmanın eşiğindeyim onunla ugrasıyorum ...
zor günler geçiriyorum anlayacagınız.. pek ilgilenemiyorum topikle.. herkesten özür dilerm..

estağfirullah canım ne özürü ne kusuru... bende pek giremiyorum acıkcası su ara biraz boşum ondan sıksık girdim... diğer topiklerini de okudum az cok biliyorum sorunlarını ama ne desek ne yorum yazsak boş acıkcası o yüzden yazmadım hiç üzülüyorum sana en dogru kararı kendin ver herşeyin ilacı zaman tek yorumum bu olabilir çünkü aile cok farklı bi kavram...

4-5 kaşık makarna ve 1 kase semizotlu yoğurt yedim
2 fincan kendi karısık çayımdan içtim
8 brd su suyum az oldu ama başım cok ağrıyor içemedim pek suyu bugün...
herkese iyi geceler

maviboncukcum Allah razı olsun birtanem..

........................

sabah kahvaltımı yaptım ( adetliyim oruç tutamıyorum)
birazdan yürüyüşümü yapcam.. sabah sporumu yapacam..
.............
öğlenn bir tane form çayı içerimm
.............
akşamdaa hafif atıştırrım gibi gelıyor şimdilikkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…