20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kızlar hepinizin berat kandili mübarek olsun... hayırlı kandiller... RABBİM bu güzel günde ve her zaman gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin dualrımız kabul olsun inaşşalh...

kızlar burada hiç eczane yok , buranın şehir merkezinede cuma günü gidicez yani anca orada bi eczanede tartılabilirim (biliyosunuz 1.5 aylığına edirnedeyiz tartı da yok burada) yani ben kilo bildirimini yarın değil cuma günü yapıcam. eğer tartı almazsak bayrama kadar her cuma bildirmek zorunda kalıcam. kusura bakmazsınız umarım , iyi geceler..

günaydın kızlar, bir haftadır yaz temizliği yapıyorum ,halıları yıkadım bir türlü girmeye fırsatım olmadı kusuruma bakmayın..

diyete full gaz devamm ...

az önce tartıldım 67 çıktım :)

1 kilo daha gittii :) mutluyum huzurluyumm

ben bu işşi başarıcammmmm

yavaş gitsin kilolar ama kalıcı ve benim olsun

Son düzenleme:

canım önemli değil.. artık kimseye karışmıyorum

ben her çarşamba kilo bildirimimi yapıcam.. isteyen istedıği zaman yapar

20 kilomuuu _? hayal gibi geliyo ama aslında 2 sene onceki halim ewlendim ve 20 kilo aldım 2 senede nasıl oldu anlamadım hiç fark etmedim sanki izinde görenler şaşırdı bu halin ne diye hızlı alıncada çatlaklarım oldu bacaklarımda kendime ne kötülük etmişim sonradan fark ettim ewlenmeden öncede çok yerdim ben ama harekliydim ewlenince bide doğuya gidince dışarı çıkamaz oldum ewde hareketsizlikten şiştim böyle... tainimizbatıya çıktı hareketli günlerime dönüyom ama korkuyorum yinede veremezsem diye

boyum 175 kilom 85 e dayandı evlenmeden once 62-63 lerdeydim sonra ewlendim ve sonuç bu işte

canım maşallah süper gidiyon ben cok şükür 67 ye düştüm gene suan 67.4 kilom
bi süre ben yokum arkadaslar sıksık giremem ev taşıyacağım toparlanmam lazım
bana yardıma gelcek olan yokmuuuuuu
şaka bi yana da özlücem sizi diyete devam edicem ramazana kadar 65 olmak istiyorummmmm

kızlar herkese merhabalarrrrrr

bayadır giremiyordum foruma.. bir ara net kesıldı gelemdı 2 gun.. zamanım olmuyor fazlaa giremiyorum...

herkes nasıllar bakalım.. ben yokum diye kımse formada ugramamış :)

............
çarşamba günü kilo bildirim günü kılzar 2 gun kaldı baaklım gitmişmi kilocuklarr...

selam kızlar ben geldim o kadar moralim bozuk ki. En son ne güzel 75i görmüşken kuzenlere misafirliğe gitmek zorundaydım gittim ve bu gidiş felaketim oldu. 1.5 hafta fln kaldım orada net olmadığı için giremedim tartıda yoktu zaten. Ama eve gelince tartıldım tabi gördüğüm şey benim moralimi alt üst etti 77 kiloya çıkmışım şuanda.

Ayrıca karpuzu uyguladım ama faydasını göremedim. Misafirlikte de kaçamaklar oldu tabi elimden geldikçe az yemeye dikkat ettim ama sanırım başaramadım 77e çıkmışım geri acayıp moralim bozuldu. Birde şu var evdeki tartımda tartıldım 76 geldim ama üst katta akrabamız var gel bizde tartıl hassas tartımız var dedi gittim orada tartıldım 77 çıktım evdeki tartım en başından berimi az gösteriyordu bozuktu bilmemiyorum acayıp demorilize oldum. :18:

Şöyle ramazanda bana 7 kilo verdirecek ramazan sonrası 70 e düşeceğim bir diyet listesi önerirmisiniz nolur ciddi manada stres oldum moralim bozuldu. :26:

gizmoes adlı arkadaşın yazdıklarını okuyunca aklıma şu geldi misafirlikte aman kilo almıyım diye acaba çok az mı yedim devücüt kıtlık diye algılayıp her yediğimi depo etti acaba.

off bilmiyorum herneyse ne sonuçta tartıda 77yim şuan. Ve eylüle az kalıyor hala 75lerden inemedim aşağı

4.07.2013 / perşembe günü kilom 77

sizce ramazanca spor salonuna yazılsam oruçla birlikte nasıl olur gündüz beni çok mu zorlar. Bişiler yapmam lazım yoksa eylülde 65i göremeyeceğim

canım saglık olsun ,bişe olmaz verirsin 2 kilocuk :)

bende ramazanın ılk günü başlıcam canım yürüyüşe evde koşu bandım var.aç karnına yapılan spor cok daha fazla kalori yakar...yalnız abartmamak şartıyla.. akşamları bir kase corba içicem iftarda yani.. 20 dkka beklıcem ve salata tüketecegim.. bol bol da su :)

koşu bandın varmış ne güzel benimde evde olsa sahura kadar koşarım ama yok :18:

bende iftarda sadece çorba içmeyi düşünüyorum. akşam namazını kılar sonrada dediğin gibi ya biraz salata yerim yada bir kase yoğurt yerim. Sahurda da ya aynı şekilde çorba yada kahvaltılık şeklinde peynir zeytin domates salatalık gibi şeyler tüketirim.

bugün tartıldım stres olduğum için ara ara tartılma gereği hissediyorum kilom 76.5 yarım kilo gitmiş.

inşAllah ramazan bittiğinde 70 i inerim.

inşallah birtanemm ,inşallah .. bende 60 olsam keşkeee ramazan sonunda.. akrabamız evleniyor çünkü,düğünde çıtı -pıtı zayıf şık bir hatun olmak istiyorum bu 2 çocuk bundan mı çıktı diye şaşırsın millettt

maşallah veriyorsun kiloları
herkese de güzel cvplar veriyorsun bilmiyorumm aferin sana
özelden sana yazdım bi bana da yaz yahu
konularına yazdığımda da bazen cvp vermiyon :)
sevemedin gitti sende beni hee

maşallah veriyorsun kiloları
herkese de güzel cvplar veriyorsun bilmiyorumm aferin sana
özelden sana yazdım bi bana da yaz yahu
konularına yazdığımda da bazen cvp vermiyon :)
sevemedin gitti sende beni hee

aşk olsun canım yaaa valla elimden geldiğincee herkese cvp yazıyorum :) neden sevmeyeyiım :)
özelden cvp ta yazdımm bir tanem :)

kusuruma bakma fazla kk daolmıyorum bu aralarr :)

kilo bildirimi yapıyorum.
tartıldım 75i gördüm şükür Allaha

:) bende 66 görseydım bii

kızlar dün giremedim kilo bildirimimi bugun yapıyorum

kilom aynı kızlarr, tek duamm ramazanda kilo almamakk

varsın 1 ayda sabıt kalsın kilom yeterkı almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…