kalori hesaplayarak zor olmuyor mu? Şahsen her şeyin kalorisi doğru yazmıyor...
bende geldim ama günde bir defa anca girebiliyorum steye. yeni doğum yaptım bebek izin verdikce yani. uruz yediklerinden kendime menü yapabilirim, böyle yazmaya devam lütfen. birde neden günde 30 badem yiyorsun, özel bir nedeni mi var? bu arada ben muzaffer kuşanın 15 günde 10 kilo diyetinden örnek alarak yapıyorum. tabi orda ara öğün yok ama ben ara öğünde koydum. baya bir işe yarıyor sanki. bir gün önceden yarının menüsünü hazırlıyorum kafamda, ertesi günde uyguluyorum. şu ana kadar iyi gittim. doğum yapalı 2 ay olmadı ama 18 kilo verdim, çooookkkk mutluyum
yoğur çok güzel yağ yakıyormuş, benim diyetimdede var ama fazlası kilo yapıyormuş çok tüketmemek lazım. badem yerine 2 yumurta, 3 tam ceviz, 1 avuç kabak çekirdeği falan kullanıyorum. bi ara gidip bademde alayım hem sütün kalitesi artar. ben yeşil çay + mate yapragından çay yapıp içiyorım günde 1-2 bardak, hamileliğimde çok ödem olmuştu onları atmamda yardımcı oluyor. saat başıda 1 bardak su yada sıvı bir gıda tüketmeye özen gösteriyorum. deneyipte başarı sağladığın sağlıklı yöntemler yada besinler varsa onlarıda paylaş lütfen. ekim sonunda kadar 70 i görmeyi çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?