• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Ocak 2026 anneleri beraber ilerleyelim :)

Leylagg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
14
3
1
25
Bugün 7+1 görünüyor uygulamamda ilk ultrason randevum 2 Hazirana verildi direk kalp atışı ve keseyi de görebilmek için çok sabırsızlanıyorum daha önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıktı oda umarım aynı şeyler yaşanmaz sizler nasılsınız bende bu hafta sabahları sürekli mide bulantısı oluyor gün içinde iyiyiz ama sabahları çok kötüyüm

Benımde 30 ocak gözüküyor şuan beta takıbı yapıyorum haftaya gıdıcem doktorw inşallah

Bugün 7+1 görünüyor uygulamamda ilk ultrason randevum 2 Hazirana verildi direk kalp atışı ve keseyi de görebilmek için çok sabırsızlanıyorum daha önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıktı oda umarım aynı şeyler yaşanmaz sizler nasılsınız bende bu hafta sabahları sürekli mide bulantısı oluyor gün içinde iyiyiz ama sabahları çok kötüyüm
Merhaba benımde kanamam olduda düşüğüm oldu demişsiniz nasıl oldu dün acile gıttım kese etrafında kanama yok dedi 6 haftalık dedi bana göre 7 haftalık 12 mm kese dedi ama kanamam var az az ilaç verdi kanamam oldugu için bugün doktoruma görüncem bakalım ama korkuyorum

Merhaba canım
5+3 üm bende
Ocak 30 doğum uygulamaya göre :))
Bende aşırı bi bel ve kasık ağrısı var. Benimde bı kürtajım var 9 haftalıkken kürtaj olmuştum sonra enfeksiyon kaptım tüplerim tıkandı 1 yıl hamile kalmadım nisanda hsg çektirdim sağ tüp tamamen sol tüp yumurtalığa kadar açıktı antibiyotik kullandım klomen ovitrelle sonucu Allahın izniyle gebelik elde ettim.
Umarım hepimiz sağlıkla hayırlı bı şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza amin 🤲🩷

Bende 6+1 im Ocak 25 gozkuyor daha hiç doktora gitmedim haftaya gideceğim ilk gebeligim

Merhaba benımde kanamam olduda düşüğüm oldu demişsiniz nasıl oldu dün acile gıttım kese etrafında kanama yok dedi 6 haftalık dedi bana göre 7 haftalık 12 mm kese dedi ama kanamam var az az ilaç verdi kanamam oldugu için bugün doktoruma görüncem bakalım ama korkuyorum
İlk önce kahverengi lekelenme olmuştu o gün tutunma kanamasıdır dedim korkmak istemedim fakat uyudum uyandığımda iç çamaşırım ful kahverengi kanamaydı doktora gittim kese görülmedi hala bir umut kese görünür belki üzerine adet görüyorum dedim fakat iki gün sonra tamamen adet kanı gibi kanamam ve sancılarım oldu bebek kendiliğinden düştü parçayı da gördüm hatta sonra btgc takibi yapıldı doktor ile düşmesi için iki ay korunun dendi üç ay sonra şimdi hamileyim tekrardan ve dün kalp atışını dinedik bekleyen herkese nasip etsin Rabbim 🥹

Merhaba canım
5+3 üm bende
Ocak 30 doğum uygulamaya göre :))
Bende aşırı bi bel ve kasık ağrısı var. Benimde bı kürtajım var 9 haftalıkken kürtaj olmuştum sonra enfeksiyon kaptım tüplerim tıkandı 1 yıl hamile kalmadım nisanda hsg çektirdim sağ tüp tamamen sol tüp yumurtalığa kadar açıktı antibiyotik kullandım klomen ovitrelle sonucu Allahın izniyle gebelik elde ettim.
Umarım hepimiz sağlıkla hayırlı bı şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza amin 🤲🩷
Amin inşAllah bende de bel ve kasık ağrısı çok var

Dün ilk ultrason randevumuzda kalp atışını duyduk darısı isteyen ve bekleyen herkese inşallah 🙏 her şey yolunda gözüktü inşAllah sona kadar her şey yolunda olur hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım canlar 🥰

Dün ilk ultrason randevumuzda kalp atışını duyduk darısı isteyen ve bekleyen herkese inşallah 🙏 her şey yolunda gözüktü inşAllah sona kadar her şey yolunda olur hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım canlar 🥰
Ay çok sevindim maşAllah
ayın onunda benimde randevum var umarım duyabilirim bende :))
Sağlıkla sıhatle gönül rahatlığıyla alalım yavrularımızı kucağımıza biiznillah🤲

Amin inşAllah bende de bel ve kasık ağrısı çok var
Kasık arada oluyor ama belim kopuyor resmen bu beni biraz ürkütüyor acile gitcektim eşimi bekliyordum sonra uzanıp battaniyenin altına girince bıraktı arada bir gelip gidiyo ama surekli olarak bı ağrım var belimde

Merhabalar,
Ben de 5+6 yim
Baş dönmesi yasayan var mi acaba?
Benim baş dönmem var ve bu beni biraz korkutuyo, sadace sabahlari olmuyo ayrica.
Ayni durumu yaşayan var mi?

Merhabalar,
Ben de 5+6 yim
Baş dönmesi yasayan var mi acaba?
Benim baş dönmem var ve bu beni biraz korkutuyo, sadace sabahlari olmuyo ayrica.
Ayni durumu yaşayan var mi?
Kanama olmadıkça hiç sorun yok aile hekiminde bazı testler yapiliyor yaptırdiin mi

Back
X