20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

90 dan mi 82 düştünn nasıl yaptınn sen neler yaptınnn

evet canım 90 dan

ben aslında 82 ye düşünce bayağı bi saldım hala salığım

ilk başta muhteşem dikkat ettim edince de oluyo hepimiz biliyoruz

sabahları (1 hafta sürdü ama) yürüyüşe gittim geldim suyumu içtim terli olduğum için duş aldım ve kahvaltı yaptım abartmadan

öğleden sonra da genellikle 2 den 7 ye kadar saatlerce yüzdüm

sonbahar geldi karadenizde yaşıyorum giresunda ve muhteşem yağmurlarımız başladı o yüzden yürüyüş yapamıyorum ama zumbaya başlamayı düşünüyorum

anladımmm canımm benim benim annem de artvinli :) dilerimmmm zayıflarızz birlikteee ben cıkıyorum canımmm yarınn sabah görüşürzzzzz

Ayyy tsk ederim.. :)

isvecdiyeti ama bir kac sey ekleyerek yapiyorum.. dun basladim.. ama 6 veya 13 gun sonra ya kendimce uydurmaca diet veya dukana baslamayi dusunuyorum..

dun yediklerim:

kahvalti: az sekerli turkkahvesi

ogle: 3 cherry domates 1 yumurta ispanak

ara: 2 yumurta

ara: 1 orta tkahvesi
1 yesilcay

aksam: limonlu soslu yesil salata+ 200 gr biftek

döktürdüm yine akşam akşam ohhh

yemeklerim:
-fasulye çorbası
-beyaz pirinçten pilav
-erik ve şeftali hoşafı ikisinden karışık yani
-tavuk kızarttım üstüne domates biber doğradım müthiş oldu
soğan domates salatalık ve 2 adet sipsipsip sivri biberden oluşan salatam

annem gelse de yesek ya hu

tabi ölçüsünden acıcık

anacım sen bişey yememişin ki ben böyle bi gün geçirsem sonum çapa tıp ahahaha

telefondan girdigim icin alinti yapamiyorim sorry..

butun gun yattim Zaten:) ben daha kotu gecer sandim ama iyi gecti.. normalde hergun 2-3 canga cikolata yerim cunku.. huh

uni bitti calisiyorum :) yurtdisinda dogdum trye 2 sene once geldim:)

sen kac kilosun suan? eline saglik bu arada afiyet bal seker olsun :)

bu arada calisiyorum ama cogu zaman evden onun icin hayatimda pek hareket spor diye bise yok..

ben 20 yaşındayım 90 la başladım 82 oldum olduktan sonra biraz ara verdim inşallah tekrar başlayacağım

ama bıraktım diye salmadım tabi bırakma amacım hedef kiloma ulaşınca onu koruyabilecek miyim onu demek

ben öğrenciydim ama bende yeni mezun oldum

nerde doğdun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…