20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

bi tek troitlerim düzensiz çıktı canım diğer türlü herşey düzgün ama zayıfladığım zaman troitler normale dönermiş zor kilo verenlerdenim yani bir aydır günde 5 km yürüyorum

vallahi maşallah canım ben yürüyemezdim öyle bende o kadar sabır yok

bende düğüne kadar versem bari yaaaa

beraber mi yürüyosunuz canım bebişin var mı ??kusura bakma biraz meraklıyım da

evet canım akşamları beraber yüzüyoruz eşim zayıf bu arada daha da zayıflamasa bari:18::18::18: senin düğüne varmış daha canım verirsin ben evlendiğimde 78 kiloydum canım bebiş yok canım henüz daha erken

hayırlı olur canım inşallah buraya gel istediğin an yaz sakın yazmamazlık etme emin ol insan buraya yazınca rahatlıyo dahas dikkat ediyo

gunaydınnn kızlarrr ben geldimmm

35 dakikalıkkk yol yürüdüm işe artık yürüyerekk geliyorumm
sabah ılık su limonlu
1 dilim ekmekk
2 adet zeytın
1 domates
kıbrıt kutusu kadar peynir.

ve 1 adet taze incir...
nasıl sizce?

benide alınn benidee
ben 1.81 im yeni ölçüldüm doktorda kilomsa 82 ama 85 timm yavaş yavaş veriyorum her gün 45 dk yürüyorum eve dersaneden ben zaten şişman değilde iri yapılıyım basketbolcuyum azcık kaslarım var diyim maalesef
hedefim 60-65 çünküü zayıf sınıfına giriyomuşum o kiloda ya ben 60 larımı en son 13 yaşında gördüm ve 2 yıldır 80 de kaldım artık zayıf olma zamanı!! boğazımı tutucam bananee üniversitede iriyarı olmak yokkk :)

Son düzenleme:

gel anacım gel

kızlar burası gündüz bütün gün fırtına dolayısıyla çok elektrik kesildi şimşekler yıldırımlar bayağı fenaydı yani korkudan ne yapıcamı şaşırdım zaten odadan odaya koştum bütün gün

saabah gözümü açtım ve direk hazır olan sofraya kuruldum valla

evimin işlerini yaptım kk ya koştum hemen

kahvaltı da ne yedim sadece 2 dilim pide yedim biraz da yağ sürdüm başka bişey yok daha ne olsun

bol bol su

sabah tartıldım ve 2 kg gitmiş bu arada

ne kadar mutlu oldum anlatamam yani

hemen vermişim ama biraz şaşırdım gerçi reglimin bitmesine yaklaştım ondan olabilir :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…