gitmiş bile bak
tahlillerin nasıl çıktı peki canım
bi tek troitlerim düzensiz çıktı canım diğer türlü herşey düzgün ama zayıfladığım zaman troitler normale dönermiş zor kilo verenlerdenim yani bir aydır günde 5 km yürüyorum
vallahi maşallah canım ben yürüyemezdim öyle bende o kadar sabır yok
en büyük destekçim eşim o olmasa bende yürüyemezdim canım
bende düğüne kadar versem bari yaaaa
beraber mi yürüyosunuz canım bebişin var mı ??kusura bakma biraz meraklıyım da
evet canım akşamları beraber yüzüyoruz eşim zayıf bu arada daha da zayıflamasa bari:18::18::18: senin düğüne varmış daha canım verirsin ben evlendiğimde 78 kiloydum canım bebiş yok canım henüz daha erken
hayırlı olur canım inşallah buraya gel istediğin an yaz sakın yazmamazlık etme emin ol insan buraya yazınca rahatlıyo dahas dikkat ediyo
benide alınn benidee
ben 1.81 im yeni ölçüldüm doktorda kilomsa 82 ama 85 timm yavaş yavaş veriyorum her gün 45 dk yürüyorum eve dersaneden ben zaten şişman değilde iri yapılıyım basketbolcuyum azcık kaslarım var diyim maalesef
hedefim 60-65 çünküü zayıf sınıfına giriyomuşum o kiloda ya ben 60 larımı en son 13 yaşında gördüm ve 2 yıldır 80 de kaldım artık zayıf olma zamanı!! boğazımı tutucam bananee üniversitede iriyarı olmak yokkk:)
kızlar burası gündüz bütün gün fırtına dolayısıyla çok elektrik kesildi şimşekler yıldırımlar bayağı fenaydı yani korkudan ne yapıcamı şaşırdım zaten odadan odaya koştum bütün gün
gunaydınnn canımmm cok geçmiş olsunnnn...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?