20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

kızlar jessie j sevdiğim bir sanatçıdır

kendisi benimle aynı boyda 1.75 ve en son 64 kiloymuş ama muhteşem derecede zayıf duruyor resimlerinde buyrun

.....
.....
.....

bencede super.. ay bende o kiloya inebilecekmiyim? kiyafetlere bakiyorum sabah aksam.. motive olmak icin.. :) telden yazdigim icin resim ekliyemiuorim

bencede super.. ay bende o kiloya inebilecekmiyim? kiyafetlere bakiyorum sabah aksam.. motive olmak icin.. :) telden yazdigim icin resim ekliyemiuorim

yaa ne bileyim ben o kiloda olursam çok zayıf görünmüş olmaz mıyım ki acaba ??:44::44:

aynı boydayım onunla...

ben hafif baliketli olmak istiyorum..birde cok kemikliuim yani zayiflasamda ince olacagimi hic dusunmuyorum.. senin yapin nasil bilmiyorum.. ama ben seneye evlenecegim icin ve illerde cocuk istedigim icin mesela 10 vermem iyiyse 15 vermek istiyorum.. kilo almaya cok yatkinim..

isteme soz nisan bi arada olacak.. normalde ekimde olacakti ama erteledik.. aralikta yurtdisinda olacak insallah:) sen evlimisin?

kızçeler kızçeler biliyorum topiğimle ilgilenmiyorum ben nasıl topik sahibiyim :2::2:

ama doğru düzgün zaman bulup yazamıyorum kusura bakmayın

en kısa zamanda ki haftasonu olduğu için yarın olur kendileri yazmaya düzenli olarak başlıyorum ve bu arada zumba yapmaya karar verdim yupppiiiii

yaa ben 55 falan düşünüyodum jessie yi görünce vazgeçtim 60 iyidir şu anki kilom 80

Canım benim benimde kilo sorunum vardı 76 kiloydum tam 5 yıl önce snra bi gün karar verdim ertesi gün başladım cok sıkı diyet yapmadım ama hiç ekmek yemedim aksam 7 den snra bişey yemedim ama cok sıkı spor yaptım günde iki saat kosu bandında hızımı arttırarak kostum 2 saat bisiklet sürdüm ama spor bisikleti nedense cok yaktırıyo diye düşünüyorum günde iki kez 100 er mekik cektim bunlar dışındada gündüzleri sürekli hareket halinde kaldım 7 ay snra 51 kilo olmustum alışkanlık bi süre dewm etti 48 e düştüm snra toparlandım ama diyeti tamamen bırakmadım bi yıl sabit kilomu korudum 4 yıldır ne yersem yiyim ki gece yemeyi çok sewiyorum artık 52 kiloyum ama kişiye göre değişir yaptıklarım tamamen doğru olmayabilir ama şöyle özetliyim verecegine cok İnan hatta emin ol ben cok inanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…