Öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun :) tam bir ilham kaynağı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim,harikasınmotivasyonun ne kadar yüksek ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem benim bi 4 kilo fazlalığım var ama veremiyorum ,spor yapmadığımdan kaynaklanıyor sanırım çünkü çok fazla yemiyorum, sen sadece yürüyüşle mi verdin kilolarını acaba ?
keşke sadece yürüyüş olsa ama tabiki hayır...
ilk başta çok zorlandım hatta pes edip artık yeter yapamıyorum deyip havlu attığım anlar oldu ve kendime motivasyon kaynakları sağladım...
-dar olan eski kıyafetlerimi ortaya çıkardım
-kendime örnek alabileceğim benimle aynı boyda olan (1.75) ünlü bayanların gayette açık resimlerini koyarak "sende böyle olabilirsin" dedim...
-her gün yürümeye yürüyüş yapamıyorsam evde 40-50 dk spor yapmaya başladım
-kendime özel tabak ayırdım
-beyaz ekmeği aşırı derecede azalltım
-bol su içtim öyle ki günde 17 kere tuvalete gitiiğimi bilirim :)
yani asla bırakmadım ama asla
ya süpersin maşallah diyorum sana :) inşallah ben de başlayabilirim de benim ilham kaynağım olursun,o yüzden şimdiden teşekkürler hatta
topiğim can yoldaşım benim çok özledim seni
öncelikle şuanda 56 kiloyum ve mutluluğumu anlatamam
kilomu korumaya hatta 55 olmaya çalışıyorum koruma yolunda yine beraberiz
resimlerim var, artık istediğimi giyiniyorum huzur bu!!!!!!
ama ofisteyim bugün atamıyorum yarın hayırlısıyla resim atacağım
sabah kahvaltım:
-tereyağında kırılmış yumurtadan 4 çatal
-1 dilim ince byaz ekmek
-2 bardak şekersiz siyah çay
öğle yemeğim:
-pilav üstü et döner
-1 kutu ayran
-yağsız tuzsuz salata
-2dilim ince beyaz ekmek
işe başladığım için artık düzenli yiyeceğim sıkıntı yok
Bütün topiğini okudum nerdeyse, tebrik ederim, helal olsun ve çok kıskandım azmini ve motivasyonunu..
ideal kilom 54, yaklaşık 1 aydır diyetteyim ama vere vere 2,5 kilo verdim.. şuan 59.2 kiloyum..
hiç canını sıkma benim bazen 1 hafta boyunca hiç kilo vermedğim sinirden deli olduğum anlarda vardı
Ben ilk 2 hafta verdim bu kiloyu, 2 haftadır yerimde sayıyorum
peki bir gününü yaz bakayım detaylı neler yapıyorsun gün içinde
Sabah küçük bir tost veya domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilim kepek ekmeğinden oluşan kahvaltı.
Öğle yemeği bazen ızgara tarzı, bazen de sebze ve çorbadan oluşan bi menü, akşam yine öğlen gibi. Bulgur pilavı arada yiyorum, pirinç pilavı hiç yemedim, makarna da 2 veya 3 kez yedim sanırım 1 ay içinde. Abur cubur hiç yok.
Şöyle söyleyeyim günlük 1000 kaloriden fazla almamaya çalışıyorum, ve her akşam jillian michales 30 day shred yapıyorum, 2. levelın 4. günü bugün.
maşallah cnm ya ilk konu başlığını okuduğumda 20 yaşındasın 90 kilo nasıl olur hangi ara bu kadar kilo aldın yazacaktım kiiiii 56 kiloya düşmüşsün bravo valla tebrik ettim seni daha küçücüksün sağlığın için en iyisini yapmışsın
çok teşekkür ederim
21 oldum ve sonunda yıllardır istediğim kilo ulaştım isterdm ki ergenlik yıllarımda öyle geçsin
evet bende jillian sayesinde zayıfladım o kadar aslında
boyun ne kadar peki ideal kiloya yaklaştıkça çok hızlı duruyo kilo vermek
inşallah canım niyetim inşallah bir daha almamakhatice değil netice önemli cnm çok takdir ettim seni ve bir daha o kadar kilo alma
ideal kilonla şimdiki kilonun arası çok yok o yüzden çok yavaş veriyosunBenim ideal kilom 54, şu an 59 kiloyum.
Merhaba tebrik ederim çok güzel bi başarı
Resimlerinizi çok merak ettim gerçekten.
Bizlerede de yardımcı olur musunuz ?
inşallah canım niyetim inşallah bir daha almamak
ideal kilonla şimdiki kilonun arası çok yok o yüzden çok yavaş veriyosun
sanırım spora biraz daha ağırlık verir ve çok su içmeye gayret gösterirsen yağların hızlı yakılır; su yağı parçalar
tabiki yardımcı olurum teşekkür ederim
teknik sorunlardan resimimi alamadım evden inşallah en yakın zamanda koyacağım resim çekmeye doyamıyorum
Teşekkür ederim içimi rahatlattığın için
Günde nerden baksan 3 litre su içiyorum, tuvalete gitmekten çalışamıyorumdaha nasıl fazlasını içebilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?