20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

günaydın güünlüğüm...

sabah kahvaltım:
-2 bardak şekersiz çay
-2 dilim taptaze ekmek
-4 tane siyah zeytin
-4 banım elma reçeli
-3 küçük parça da köy çökleği

ve sabah sabah ilkokuldan beri gıcık olduğum kızın "aaa sen kilo mu verdin hımm biraz daha ver " diye 'gaf' yapması

ulan hödük!!!! 95 den 55 e indim ne vercem sen ve koca toton yanımdan uzayın

tatlım tatlımm tatlımmm selamlar ya çıpız çıtır olmuşsun aşırı tebrik ediyorum seni maaşallahhhh

Supersin angel ya.hazirandan bu yana bu kadar kiloyu verebilmek her babayigidin harci degil.tebrikler.

Aman nazar degmesin sana

Resim bekliyorum motive olur banada hem

tatlım tatlımm tatlımmm selamlar ya çıpız çıtır olmuşsun aşırı tebrik ediyorum seni maaşallahhhh
çok sağol tatlım benim verdik bi kaç kilo işte
Supersin angel ya.hazirandan bu yana bu kadar kiloyu verebilmek her babayigidin harci degil.tebrikler.

Aman nazar degmesin sana

Resim bekliyorum motive olur banada hem

ayyy resim en kısa zamanda atacağım netim yoktu yeni geldi resim gelecek inşallah

kızlar haberler ne derece iyi bilmiyorum ama şuanda 53 kilo oldum... verme sürecini durduramadım.

doktora gittim ve anaroksia başlangıcı teşhisi koydu...

1.75 boyuma uygun kilonun en az 60 olduğunu söylediler.

ve ben tam 7 küsür kilo daha azım artık kaburgalarım batıyo yemek yerken sanırım abarttım

bu seferde en azından 55 olmak için kilo alacağım...

sizlere resim de paylaşacağım inşallah

nasıl verdin anlatırmısın

ben verdim ama abartmıştım bayağı şimdi 55- 55.5 gidip geliyorum regl dönemlerime bağlı olarak

Rabbim irade verdi herşeyden önce...

gerisi de bana kalmıştı çok şükür oldu

maşallah ne güzel vermişsin benimde 4 ay sonra düğünüm var en az 15 kilo vermem gerekiyo dün akşam jullian michalese başladım heryerim acıyo

maşallah ne güzel vermişsin benimde 4 ay sonra düğünüm var en az 15 kilo vermem gerekiyo dün akşam jullian michalese başladım heryerim acıyo

Allah o kadından razı olsun vallahi hidayet versin

onun sayesinde taş gibiyim
sarkma=yok!
çatlak=yok!

sakın bırakma

inşallah bırakmıcam bakalım ne yedin ne içtin az sayıversene

en önce kendime tabak yaptım küçük bi tane ne yediysem onda yedim...

bol su içtim ki bi keresinde 25 mi 26 mı kere tuvalete gittim

yürüdüm yürüdüm yürüdüm tesettürlüyüm ama ayıptır söylemesi sütun gibi oldu bacaklarım

bende tesettürlüyüm canım yürümeklemi sütun gibi oldu bacakların ben sabah akşam yürüyorum işe gelirken giderken 2 senedir ama bacaklarıma bi faydasını göremedim. bide işten 8 de çıkıyorum o saatte çıkıp dışarı yürüyüşte yapamıyorum napıcam ben ya
jullian bacaklarımı eritirmi dersin benimde sıkıntım bacaklarım çok kalın pantalon bile giymiyorum yakışmadıgını düşünerek en büyük sıkıntım o yoksa göbeğim çabuk eriyo benim :2:

dur bakayım senin boyun kaç şimdiki kilon kaç...

evet jillianla kollarım acayip toplandı bacaklarım inceldi...

benim üst bacaklarım tombuldu kalçalarım bayağı tombuldu şimdi elhamdülillah normal hatta küçük oldular

boyum 155 kilom 71 ama üst kısmım yok denecek kadar az en büyük derdim bacaklarım basenim bu arada 21 yaşındayım :2:

boyum 155 kilom 71 ama üst kısmım yok denecek kadar az en büyük derdim bacaklarım basenim bu arada 21 yaşındayım :2:

yaşıttaşım

bende topiğimi unuttum valla uzun zamandır

beraber devam edebiliriz istersen he

akşam yemeğim:
-1 tas yayla çorbası

-1 yemek tabağı etli zeytinyağlı fasulye

-1 dilim esmer ekmek

-domates,kırmızı biber, salatalık az tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…