su konusu da şöyle bak mesela ben 1.75 im benim boyuma yani vücuduma uygun su litresi 3 lt.
ben bir gün boyunca 22 kere tuvalete gitmiştim ilk başladığım sıralar...
Ben bi yerde okumuştum her 30 kilo için 1 litre su içmek gerekiyormuş :44:
çok sağol tatlım benim verdik bi kaç kilo işte
tatlım tatlımm tatlımmm selamlar ya çıpız çıtır olmuşsun aşırı tebrik ediyorum seni maaşallahhhh
Supersin angel ya.hazirandan bu yana bu kadar kiloyu verebilmek her babayigidin harci degil.tebrikler.
Aman nazar degmesin sana
Resim bekliyorum motive olur banada hem
kızlar haberler ne derece iyi bilmiyorum ama şuanda 53 kilo oldum... verme sürecini durduramadım.
doktora gittim ve anaroksia başlangıcı teşhisi koydu...
1.75 boyuma uygun kilonun en az 60 olduğunu söylediler.
ve ben tam 7 küsür kilo daha azım artık kaburgalarım batıyo yemek yerken sanırım abarttım
bu seferde en azından 55 olmak için kilo alacağım...
sizlere resim de paylaşacağım inşallah
nasıl verdin anlatırmısın
ben verdim ama abartmıştım bayağı şimdi 55- 55.5 gidip geliyorum regl dönemlerime bağlı olarak
Rabbim irade verdi herşeyden önce...
gerisi de bana kalmıştı çok şükür oldu
maşallah ne güzel vermişsinbenimde 4 ay sonra düğünüm var en az 15 kilo vermem gerekiyo dün akşam jullian michalese başladım heryerim acıyo
Allah o kadından razı olsun vallahi hidayet versin
onun sayesinde taş gibiyim
sarkma=yok!
çatlak=yok!
sakın bırakma
inşallah bırakmıcam bakalımne yedin ne içtin az sayıversene
en önce kendime tabak yaptım küçük bi tane ne yediysem onda yedim...
bol su içtim ki bi keresinde 25 mi 26 mı kere tuvalete gittim
yürüdüm yürüdüm yürüdüm tesettürlüyüm ama ayıptır söylemesi sütun gibi oldu bacaklarım
bende tesettürlüyüm canımyürümeklemi sütun gibi oldu bacakların ben sabah akşam yürüyorum işe gelirken giderken 2 senedir ama bacaklarıma bi faydasını göremedim. bide işten 8 de çıkıyorum o saatte çıkıp dışarı yürüyüşte yapamıyorum napıcam ben ya
jullian bacaklarımı eritirmi dersin benimde sıkıntım bacaklarım çok kalın pantalon bile giymiyorum yakışmadıgını düşünereken büyük sıkıntım o yoksa göbeğim çabuk eriyo benim :2:
dur bakayım senin boyun kaç şimdiki kilon kaç...
evet jillianla kollarım acayip toplandı bacaklarım inceldi...
benim üst bacaklarım tombuldu kalçalarım bayağı tombuldu şimdi elhamdülillah normal hatta küçük oldular
boyum 155 kilom 71 ama üst kısmım yok denecek kadar az en büyük derdim bacaklarım basenim bu arada 21 yaşındayım :2:
tebrik ettim valaaaaa
darısı başımaaaa
allah razı olsun gamzelim
oluyo yani sıkma canını ama saldım bu aralar bi de eylüle-ekime nişan olrsa seyret filmi almasam bari
mutluyum artık 36 bedenimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?