20 yasındayım ve ilk kez sevgilim oldu. Opusmek sarilmak cokmu yanlis?

Merneptahh97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
32
3
1
28
Kisaca bahsediyim 4 aydir yaklasik hergun ayni sinifta oldugum biri universite hazirliktayiz benden bi yas kucuk ben 20 o 19.
Bazi olaylat oldu uzun sure sonra 1 aydir konusmaya basladik hergun 7 8 saat cok hoslaniyordum ondan . sonra 2 hafta once falan cikmaya basladik ama onun beni sevdigi kadar bende olmadigini farkettim ki hala seviyorum ama onun bana verdigi bi deger kadar yok ya da ilk kez olmanin tecrubesizligi.
Bu kisi kendinden bilir isi olayi resmrn brnimkisi ona surekli eski sevgilini mi seviyosun hala surrkli boyle seyelr soyluyordum brlki 100 kez aciklamasini yapmistir bana ama ben de iste hissedemiyorum beni sevdigini hissettiremiyosun dedim durdum sonra bi anda dudagimdan optu.
O gunden sonra sarilmak opusme olayini yapiyoruz ama o igrenclge kacmiyor yani de insanlarin toplumun ittigi su kullaniliyosun durumu yuzunden bende ona soyledim beni kullaniyomusun diyr.
Baya bi sasirdi aciklama yapti mesafemi bilirim cidden boyle biri gibi gorunuyosam sana dedi ama aslinda oyle biri olmaidignada eminim.
Evlilik olmadan iliskiye girme olayina mesela bende karsiyim veya ulu orta igrenc igreenc mic mic dolasanlarda benim gozumde igrnc ama sarilmak opmek cokmu yanlis seyler 20 yasnda bi kiz icin . ve ilk sevgilim.
Birde surekli bizim bitmesin son olalim diyen o . ilk kez sevildigimi hissettim dedi o cok icime oturmustu yani onceden 1 iliskisi olmus ondada kiz kullanmis ve aldatmis onu.
Bilmiyorum kendimi cok tuhaf hissediyorum yanlis bisey mi yaoiyorum bi taraf daha cok sever hep diyolar ama o seven taraf daha cok ben degilim gibi kavga ettigimizde o aradi o duzeltti o suekli benimle olmak icin ugrasta bu da ayri bi sorun.

Kimseye tek.bi arkadasima ailrme bunlari anlatamiyorum ve icimi dokmeye ihtiyacim vardi.

Ya gidip evlilik oncesi cinsel ilisliye girmeye falan ikimizde karsiiyiz oylr biribdegilim o cidden kullanmak olur diye kendisindedi.o gun.acikca konustugumda brn.
Ama sarilmak opmrkte mi cok yanlis bilmiyorum sonucta sevgilim olk sevgilim ve severek ciktim gidip sevmeden 20 kisiyle cikan ama opusmeyenler namuslu edepli benim 20 yasinda ilk kez sevgilim oluyo ama sarilip opuyorum edepsizlik.

Öpüştüğün için kullanıldığını düşünüyorsan bence görüşme kimse ile. kullanılmak nedir? sen de istiyorsan öpüş sarıl yada ne istersen onu yap , istemiyorsan hiçbirini yapma. senin bedenin senin kararın , ben benim için öpüşmek de normal evlilik öncesi ilişki de normal desem yada ben elele tutuşmaya bile karşıyım desem senin için ne değişecek anlayamadım

Son düzenleme:

ama o igrenclge kacmiyor yani de insanlarin toplumun ittigi su kullaniliyosun durumu yuzunden bende ona soyledim

bu ne demek anlamadım, harfleri eksik yazdığından yazdıkların anlaşılmıyor? sarılmak öpüşmek tabii ki normal istekler, ama sürekli eski sevgilisini sorman hata bence ezikçe bir davranış bu
o öpüşmek istemiyor mu bunu da anlamadım, istemiyorsa bence boş ver bu adamı

zar zor okudum öncelikle.bu gibi duyguların olması için bence seninde en az onu seni sevdiği kadar sevmen lazım.ama bazı kişiler var sevgi olmasada öpüp koklaşırlar benim herkese saygım var.eğer amacı seni kullanmaksa kalkıpta seni kullanıyorum demez.sen içinden geleni yap kimine göre ayıptır yaptığın kimine göre değildir.

Doğrunu yanlışını başkalarının fikrine göre belirleyeceksen, bir ilişki yaşamak için çok küçüksün bence. Biraz daha bekle, kişiliğin otursun. Önce birey ol, sonra çift olursun.
Baskalarinin fikri degil sadece ailrm de dahil o baskalari. Toplumun yargisi derkrn disardaki inslar bi tarafimda degil.
Arkaads ve ailrme soylryrmiyotum mesrla bu da vicdanen rahatsizlik veriyor. Zaten.moralim.bozuk kismrye anlatamiyorum bibde laf yiyemiycem.

Ilk ve son mu olursunuz bilemem .

O benim ilkim ve sonum olacak diye başlayıp ... yarın ayrıldığında derin üzüntülere gark olacaksan ... işin zor .

Böyle şeyler doğasından gelir insanın .
Isteyen koy verir gider ... isteyen tutar kendini .

Kıyamam :) okumuyorum başlığı görünce geldim :)
sadece kendini ve bedenini kullandırıp ruhunu örseletme
dikkatli ol, kapılma daha küçüksün
ama doğru ve yanlışı ayırd edecek kadar da büyüksün, resitsin
buradaki fikirlere göre değil vicdanına göre hareket et
anne babanı düşün birde olur mu
yolun açık olsun

Ay sevgililiği sevişmeyi sevmeyi edepsizlik olarak görüyorsan sevgilin de olmayacak.
Kusura bakma ama edebinle evinden okuluna işine gideceksin o kadar.
Düşünce yapın buysa sevgililik bunla çelişiyor. Ayrıl o zaman

İyi de edepsizlik olduğunu kim çıkardı? sanane evlenmeden önce 20 kişi ile görüşenden? kendi kendine laf atıyor milleti suçluyorsun. senin derdin tam olarak ne anlayamadım?

O degil ben once istemiyordum yani ilk kez sevgilim oldu ne yapacagimi bilmiyorum acaba yanlis ki diye. Opusen oydu zaten ilk. Dedim ya ilk vr nr yapacagimi bilmiyorum.

Ay sevgililiği sevişmeyi sevmeyi edepsizlik olarak görüyorsan sevgilin de olmayacak.
Kusura bakma ama edebinle evinden okuluna işine gideceksin o kadar.
Düşünce yapın buysa sevgililik bunla çelişiyor. Ayrıl o zaman
Benim dehil zatrn .
Ailrmin bu. Arkadaslarimin bu sotun.burda.
Yani sorun bunlati yapmam degil ben pidman degilim mutluyum sotun kimsrye anlatamamak ailrme daha bahsetmeidm arkadaslarima anlatamiyorum.

İyi de edepsizlik olduğunu kim çıkardı? sanane evlenmeden önce 20 kişi ile görüşenden? kendi kendine laf atıyor milleti suçluyorsun. senin derdin tam olarak ne anlayamadım?
Anlasildi ustunr alinildi.
Derdim ailrme arkadaslarima anlatamamam. Derdim tam olarak bu. Yapyigim seyden degil de onlara sevgilim oldugunu soylryemememin vicdanen rahatsizligi birazda

İnan laf sokmak için söylemedim. Şimdi burada 20 yorumdan 15, sevişmek candır, bak keyfine şeklinde gelebilir, ama neyin kim için doğru olduğunu çoğunluğun kararı belirleyemez. Sen kendini 2-3 sene sonra daha iyi tanırsan, yaşadıklarından pişmanlık duyabilirsin. O yüzden aceleci davranma, önce kendini tanı, kendi doğrularında net ol diye yazdım.

hayır yanlış değil. bu kişiyle ayrılırsın başkası ile öpüşürsün bak o da yanlış değil. hatta ve hatta birlikte bile olabilirsin. yeter ki ne istediğini bil ona göre yaşa, kendini kimseye mecbur hissetme.

Anlasildi ustunr alinildi.
Derdim ailrme arkadaslarima anlatamamam. Derdim tam olarak bu. Yapyigim seyden degil de onlara sevgilim oldugunu soylryemememin vicdanen rahatsizligi birazda
Üniversite hazırlık çince galiba kardeş, türkçeyi unutmuşsun herhalde...

Onu asla hissetmedim. Bende istedim daha sonra bende sarildim. Onu hissetmiyorum asla bu na tam anlamiyla rminim.

O degil ben once istemiyordum yani ilk kez sevgilim oldu ne yapacagimi bilmiyorum acaba yanlis ki diye. Opusen oydu zaten ilk. Dedim ya ilk vr nr yapacagimi bilmiyorum.

bence yanlış bişey yok, sadece öpüşüyorsunuz sonuçta, doğal bi yakınlaşma, zaten öpüşmekte olmasa kankasınız demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…