- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Merneptahh97
-
Almanca daka bi yana hizli yaziyorum ve klavyembozuk ondandir.Üniversite hazırlık çince galiba kardeş, türkçeyi unutmuşsun herhalde...
Olabilir.Kullanılmak?
İlk ve son nedir ya daha 1 ay olmuş sevgili olalı.
Yeterli olgunlukta göremedim sizi üzgünüm.
Ondan kastim zorlamadi. Yani krndimi geri cektim o da geri cekti.Şiddet görmeyi normal gören boşanmayan toplum öpüşmekten rahatsız oluyor işte. Ben de yol ortasında ergen gibi şalap şulup öpüşmem ama sevgilinle ilişkiye girmek de öpüşmek de iğrenç değil. Kişiden kişiye karara göre değişir sadece. sevişsen de elini de tutmasan karar senin kimse ağzını açıp laf diyemez diyene de haddini bildir.
Mesela şuna çok takıldım öptü izin verdim ama öyle çok iğrençleşmedi. İğrençleşmek ne ileri gidince iğrenç olmuyor ki o eylem. Biraz kafa yapını da değiştirmen lazım. Bunlar hep senin kararın, böyle düşünmeye devam edersen ödülün ya da cezalandırman olur ilerde o daha çirkin bişey.
Olabilir.
Ama bende zamana bakmayi yeterli olgunlukya bulmuyorum.
Cevremde cok ornek var 5 yillik rvleneceklerdi nefretle bitti.
Ayrica 2 aydir sevgili gibiydik zaten. Ben sadece net bisey olsun istrmiyordum yani rmin olmaya calistim.
Ya gidip evlilik oncesi cinsel ilisliye girmeye falan ikimizde karsiiyiz oylr biribdegilim o cidden kullanmak olur diye kendisindedi.o gun.acikca konustugumda brn.
Ama sarilmak opmrkte mi cok yanlis bilmiyorum sonucta sevgilim olk sevgilim ve severek ciktim gidip sevmeden 20 kisiyle cikan ama opusmeyenler namuslu edepli benim 20 yasinda ilk kez sevgilim oluyo ama sarilip opuyorum edepsizlik.
Kafan bozulmuş o belli zaten... takma milleti , ama kendin yaşamında saygı bekliyorsan önce saygı duymayı bil. canı isteyen canının istediğiyle canının istediğini yapmakta özgür. evlenmeden 20 kişi ile görüşenleri yargılamak da daha öpüşmeyi kendini kullandırtmak olarak düşünen birine hiç mi hiç düşmez. sen nasıl istersen öyle yaşa, ben de nasıl istersem öyle yaşarım. edebini edepsizliğini gönül işlerin belirlemez rahat olAlmanca daka bi yana hizli yaziyorum ve klavyembozuk ondandir.
Herneyse tesekkurler yeterli kadar laf soktunuz gidebilirsiniz. Zatrn kafam iyi degil iyice bozulsun istemem.
Ondan kastim zorlamadi. Yani krndimi geri cektim o da geri cekti.
Bazilari var zorla kolunu kafani tutip istemeden opmeye kalkiyo bana gore igrenclik.bu cunku iki kiside isterse guzel bunu demek istedim.
Offf off.Ilk ve son mu olursunuz bilemem .
O benim ilkim ve sonum olacak diye başlayıp ... yarın ayrıldığında derin üzüntülere gark olacaksan ... işin zor .
Böyle şeyler doğasından gelir insanın .
Isteyen koy verir gider ... isteyen tutar kendini .
Olabilir.
Ama bende zamana bakmayi yeterli olgunlukya bulmuyorum.
Cevremde cok ornek var 5 yillik rvleneceklerdi nefretle bitti.
Ayrica 2 aydir sevgili gibiydik zaten. Ben sadece net bisey olsun istrmiyordum yani rmin olmaya calistim.
Onca ani gecir 5 yil yasa sonra hibiseybolmamis gibi yoluna devam etmek.cok kolay olmaz bu dediginizle.Nefretle bittiyse bitmesi yerinde olmuş demektir
Ya evlenip ondan sonra nefret etselerdi?
Evet o heyecani o durumu hissediyorum ama zaten soruyu sorunca anladim brn onu tabiki acikca kullaniyorum demezde yuz ifadesiden cozmeye calistim. Hissediyorum yoksa dediklerini ama hep millet ne der yada yanlismi yapiyorum diyorum.Oncelikle dusunce yapini hemen degistir. Baska insanlarin asklarini nasil yasadiginindan sanane. Oyle uluorta mic mic gezenlerde kendi bilir kiyi kose is pisirende kendi bilir .
Namus bi yerde degil canim beyindedir. Isterse 20 kisiyle is pisirir sanane ki. Sen kendi dogrularinla yasayacaksin baskalari da kendi dogrulariyka yasayacak.
Opustugunuzde sen zevk almiyir hosuna gitmiyor mu ki kullanmak olsun. Yasanan her neyse iki kisi yasiyor ve hosuna gidiyor. Bu kullanmak olmaz.
Bence senin iliskide once cozmen gereken cok sey var yani acikca beni kullaniyor musun diye sorana evet kullaniyorum demezler. Ben evlenmeden iliskiye karsiyim onceden oldu ama beni aldatti vs kismini sayarlar guven duyman icin.
Anlamanin tek yolu gozlerinin icine bakiyormu operken , ellerinin ici terliyor mu heyecandan
Iliskileriniz yasanis sekline ve tercihine saygi duy
Geliyor hemde baya. Sorun aileme anlatamamin verdigi vicdan azabi sorunun kokrni.buAnladım canım. Yani diceğim o ki öpüşmek sevişmek bunları insanlar çok farklı görüyor. Öpüştüm ama ileri gitmedim yok şunu yaptık ilerlemedik. Yani vucudun bi kısmı bi kısmından daha farklı ya da değersiz değil. İçinden gelmesi önemli. İçinden geldiyse sen sarıl öp yeri gelince. Al sana sevgini ölçmek için fırsat içinden hiç gelmiyorsa bişeyler eksik demektir.
arkadaş sevgilisi yokken sevgilisi olup öpüşeni sevişeni ağzına doladığından şuan kendisi de yapmaya başladığı için tutuşmuş bu kadar zaten konuda da anlatıyor erkek arkadaşını sevdiğimi hissedemiyorum diyor kişi kendinden bilir işi diyor erkek arkadaşını sıkıştırıyormuş ee aynı hesap işte ben sevişene öpüşene atıp tutuyordum şimdi bana atıp tutuyorlardır diye tutuşmuş bu kadar stres yapmışKafan bozulmuş o belli zaten... takma milleti , ama kendin yaşamında saygı bekliyorsan önce saygı duymayı bil. canı isteyen canının istediğiyle canının istediğini yapmakta özgür. evlenmeden 20 kişi ile görüşenleri yargılamak da daha öpüşmeyi kendini kullandırtmak olarak düşünen birine hiç mi hiç düşmez. sen nasıl istersen öyle yaşa, ben de nasıl istersem öyle yaşarım. edebini edepsizliğini gönül işlerin belirlemez rahat ol
Onca ani gecir 5 yil yasa sonra hibiseybolmamis gibi yoluna devam etmek.cok kolay olmaz bu dediginizle.
Nisanlilardi sonucta. Bi imza mi sizin iliskibanlaysiniz bunla alakssi yok karsilikli deger verme olayi bitmis onlarda yani ve cocuk ayrilirken kiza 5 yil da yaalandi gibi seyler dedi. Boyle olacagina 1 ayda bitsin daha iyi
Off off cidden kafam asiri bunaldi.insanları ağzınıza dolamaktan vazgeçin sen neysen onlar da öyleler kimseden artın yok öpüşüyosan öpüşüyosun ama bunları bu şekilde dile getirmek çok terbiyesizce ya o zaman hiç öpüşmeyen adam da gelir sana derki ben hiç öpüşmedim öpüşenler namuslu edepli ben yapmıyorum edepsizlik der ?? aynı senin kurduğun saçma sapan cümleler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?