20 yasındayım ve ilk kez sevgilim oldu. Opusmek sarilmak cokmu yanlis?

Adam 5 yil kandirdim seni diyor ne aski?

Sen edebi erkeklerke opusup opusmemeye sevismemeye gore belirliyirsan don canim yurudugun yollardan tekrar yurumelisin. zihnini gelistirmen gerek. Toplumda once SAYGI hele ki kadinin kadina once SAYGI duymasi gerekli ki kimse rizasi vardi diyemesin...

Onu sevmiyorum demedim. O bana daha cokd eger veriyor dedim. Bu olay. Ciktiktan sonra boyle oldu. Cidden herks bi cons yazdigimi anya anliyan.var konya anlayan. Neyseki adam gibi anlayip yazanlarda olunca sorun bende degil anladim.

ben ilk sevgilimle evlenseydim şimdiye 40 kere boşanmıştım herhalde..
yaşınız daha küçük .. kafanız değişecek bakış açınız değişecek gördüğünüz bildiğiniz değişecek daha..
ha ayrılırsam ben kullanılmış mı olurum diye bir endişeniz varsa hiç girmeyin o zaman bu işlere..

Zaten şuan aynı şeyden bahsediyoruz.
Ben neden öpüştünüz 1 ay erken demiyorum.
İlk ve son sevdiğim ol falan çok iddialı ve 1 ayda edilecek laflar değil söylediğim bu.

yanlıs yanlıs yanlız annen baban seni elin ogluyla öpüsürken görse ne hissedersin ailen sen, bunun icin mi buyuttu bence yaptıgından bi an önce dön

Belli.ben ayrilirim bunu bilemeyiz.? Ama onu dusunmem suan hissediyorum inanmam da zaman aldi ama aileme anlatamamin verdigi vicdan azabi durum sadece bu.

yanlıs yanlıs yanlız annen baban seni elin ogluyla öpüsürken görse ne hissedersin ailen sen, bunun icin mi buyuttu bence yaptıgından bi an önce dön

Ailesi bölünerek mi çoğalmışlar. Kız 20 yaşına gelmiş ilk sevgilim nasıl davrancağımı bilmiyorum diyor biraz özgüvenli olsun kızlarımız fena mı.

Cidden inaniyor musun 5 yil yalandi bilmem ne laflarina. Sen niye eski duygularini su yuzune cikarmaya calisiyorsun onu da anlamadim. Bak yazdiklarindan cikardigim trlek sey senin dusunce yapin olusmamis. Cok dar bakiyorsun bi tavsiye elestiri insani incitmez aksine eksiklerini kapatmada yrd olur.
7 yil cikan arkdm vardi ayrildi illa evlenilmiyor yani oylede bi sey var

Zaten şuan aynı şeyden bahsediyoruz.
Ben neden öpüştünüz 1 ay erken demiyorum.
İlk ve son sevdiğim ol falan çok iddialı ve 1 ayda edilecek laflar değil söylediğim bu.
Onu ben demiyorum yalniz o diyor.
Ben yarina cikacagimiz mechulken boyle seylerde boype konusmam. Ya hayat felsefem carpe diem ciddiyim o an sevmek hissetmek de sorun su ki aileme anlatamamin vermis oldugu vicdan azabi var ilk defa hayatimda oardan birsey sakliyorum. Olay bu sadece aslinda.

Evlenilmezde 5 yil kullandim seni de denmez. Inaniyorum malesef erkekler bpyle.

Valla her şeye karşıysan flört etmeye de karşı ol otur görücü usülü evlilik bekle bu nedir ya

Belli.ben ayrilirim bunu bilemeyiz.? Ama onu dusunmem suan hissediyorum inanmam da zaman aldi ama aileme anlatamamin verdigi vicdan azabi durum sadece bu.

ailene anlatman gerekmiyor ki .. daha çok yeni ilişkiniz ileride ikinizde büyüyüp geliştiğinizde ( fikirsel olarak ) evlenmeye karar verdiğinizde anlatırsınız ailenize..
her sevgiliyi aileye anlatıp karşısına çıkarmaya gerek yok.. öce kendiniz tartıp karar vermeniz lazım ki bu da kısa sürede olmaz..

ailesi evlemis cogalmıs o zaman kimse nikah kıymadan yasasın masallah meshebiiz ne geniss

Hanımefendi uslubunu bil de konuş benim mezhebim geniştir yuvarlaktır dikdörtgendir sana konuşmak düşmez karşımda böyle konuşamazsın emin ol. Benim mezhebim bana yetiyor mutlu bir ilişkim var mal ya da eşya yerine konmuyorum herkes önünden yesin.

ailesi evlemis cogalmıs o zaman kimse nikah kıymadan yasasın masallah meshebiiz ne geniss

Fena mı limoncu deneye yanıla kendine uygun sevdiği birini buluyor insanlar. Sonra buralara dişini havluya siliyor diye konu açmıyor
Kızın olursa böyle saçma ahlak baskılarıyla kızının kötü evlilik yapmalarına müsaade etme bence.
Ben seviştim millet ne der diye evlenseydim kıskanç bir öküzün karısıydım şimdi. Ne oldu ama ağzımın içine bakan kibar çok sevdiğim bir kocam oldu

Su seyi en basta yazan kadin kimse cidden depresyona soktu
Sankibailemin yaninda yapiyorum annen gorse snei ne der dedi ya.

Kimin söylediği önemli değil.
Şahsen 1 aylık sevgilim böyle bir şey dese ciddiye almam.

Aileye anlatılamayacak bir şey yok aslında.
En azından anneniz sevgiliniz olduğunu bilebilir.
Ama tabi bunun için de erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…