- 12 Aralık 2016
- 32
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Merneptahh97
-
Adam 5 yil kandirdim seni diyor ne aski?Çok saçma bir düşünce sistemin var.
Cidden.
Neden beş sene boyunca güzel bir aşk yaşadıklarını düşünmüyorsun mesela? Sen evinde oturur pineklerken onlar gezdiler tozdular, romantik yemekler yediler, güldüler, sinemaya gittiler, heyecanlandılar belki seviştiler. Dolu dolu iyi kötü beş sene yaşadılar.
Yürümedi ayrıldılar.
Muhtemelen bir süre sonra yine aşık olacaklar yeniden sevecekler ve geçmiş akıllarına bile gelmeyecek.
Güzel bir anı olarak kalacak.
Her şeyi bu kadar Türk filmi klişesine sokup acılara boğmaya gerek yok.
Ben ilk sevdiğim insanla evlenmek istemezdim mesela.
Gayet içimde hiç bir şey kalmadan gençliğimi yaşadım her tür saçmalığı da yaptım deli gibi eğlendim de ve doğru zaman doğru insan diyince evlendim bu kadar.
Geçmişte yaşadıklarım olmasa ot gibi yaşar giderdim muhtemelen
Sen edebi erkeklerke opusup opusmemeye sevismemeye gore belirliyirsan don canim yurudugun yollardan tekrar yurumelisin. zihnini gelistirmen gerek. Toplumda once SAYGI hele ki kadinin kadina once SAYGI duymasi gerekli ki kimse rizasi vardi diyemesin...Ya gidip evlilik oncesi cinsel ilisliye girmeye falan ikimizde karsiiyiz oylr biribdegilim o cidden kullanmak olur diye kendisindedi.o gun.acikca konustugumda brn.
Ama sarilmak opmrkte mi cok yanlis bilmiyorum sonucta sevgilim olk sevgilim ve severek ciktim gidip sevmeden 20 kisiyle cikan ama opusmeyenler namuslu edepli benim 20 yasinda ilk kez sevgilim oluyo ama sarilip opuyorum edepsizlik.
Adam 5 yil kandirdim seni diyor ne aski?
Onu sevmiyorum demedim. O bana daha cokd eger veriyor dedim. Bu olay. Ciktiktan sonra boyle oldu. Cidden herks bi cons yazdigimi anya anliyan.var konya anlayan. Neyseki adam gibi anlayip yazanlarda olunca sorun bende degil anladim.arkadaş sevgilisi yokken sevgilisi olup öpüşeni sevişeni ağzına doladığından şuan kendisi de yapmaya başladığı için tutuşmuş bu kadar zaten konuda da anlatıyor erkek arkadaşını sevdiğimi hissedemiyorum diyor kişi kendinden bilir işi diyor erkek arkadaşını sıkıştırıyormuş ee aynı hesap işte ben sevişene öpüşene atıp tutuyordum şimdi bana atıp tutuyorlardır diye tutuşmuş bu kadar stres yapmış
Onca ani gecir 5 yil yasa sonra hibiseybolmamis gibi yoluna devam etmek.cok kolay olmaz bu dediginizle.
Nisanlilardi sonucta. Bi imza mi sizin iliskibanlaysiniz bunla alakssi yok karsilikli deger verme olayi bitmis onlarda yani ve cocuk ayrilirken kiza 5 yil da yaalandi gibi seyler dedi. Boyle olacagina 1 ayda bitsin daha iyi
yanlıs yanlıs yanlız annen baban seni elin ogluyla öpüsürken görse ne hissedersin ailen sen, bunun icin mi buyuttu bence yaptıgından bi an önce dönKisaca bahsediyim 4 aydir yaklasik hergun ayni sinifta oldugum biri universite hazirliktayiz benden bi yas kucuk ben 20 o 19.
Bazi olaylat oldu uzun sure sonra 1 aydir konusmaya basladik hergun 7 8 saat cok hoslaniyordum ondan . sonra 2 hafta once falan cikmaya basladik ama onun beni sevdigi kadar bende olmadigini farkettim ki hala seviyorum ama onun bana verdigi bi deger kadar yok ya da ilk kez olmanin tecrubesizligi.
Bu kisi kendinden bilir isi olayi resmrn brnimkisi ona surekli eski sevgilini mi seviyosun hala surrkli boyle seyelr soyluyordum brlki 100 kez aciklamasini yapmistir bana ama ben de iste hissedemiyorum beni sevdigini hissettiremiyosun dedim durdum sonra bi anda dudagimdan optu.
O gunden sonra sarilmak opusme olayini yapiyoruz ama o igrenclge kacmiyor yani de insanlarin toplumun ittigi su kullaniliyosun durumu yuzunden bende ona soyledim beni kullaniyomusun diyr.
Baya bi sasirdi aciklama yapti mesafemi bilirim cidden boyle biri gibi gorunuyosam sana dedi ama aslinda oyle biri olmaidignada eminim.
Evlilik olmadan iliskiye girme olayina mesela bende karsiyim veya ulu orta igrenc igreenc mic mic dolasanlarda benim gozumde igrnc ama sarilmak opmek cokmu yanlis seyler 20 yasnda bi kiz icin . ve ilk sevgilim.
Birde surekli bizim bitmesin son olalim diyen o . ilk kez sevildigimi hissettim dedi o cok icime oturmustu yani onceden 1 iliskisi olmus ondada kiz kullanmis ve aldatmis onu.
Bilmiyorum kendimi cok tuhaf hissediyorum yanlis bisey mi yaoiyorum bi taraf daha cok sever hep diyolar ama o seven taraf daha cok ben degilim gibi kavga ettigimizde o aradi o duzeltti o suekli benimle olmak icin ugrasta bu da ayri bi sorun.
Kimseye tek.bi arkadasima ailrme bunlari anlatamiyorum ve icimi dokmeye ihtiyacim vardi.
Belli.ben ayrilirim bunu bilemeyiz.? Ama onu dusunmem suan hissediyorum inanmam da zaman aldi ama aileme anlatamamin verdigi vicdan azabi durum sadece bu.ben ilk sevgilimle evlenseydim şimdiye 40 kere boşanmıştım herhalde..
yaşınız daha küçük .. kafanız değişecek bakış açınız değişecek gördüğünüz bildiğiniz değişecek daha..
ha ayrılırsam ben kullanılmış mı olurum diye bir endişeniz varsa hiç girmeyin o zaman bu işlere..
yanlıs yanlıs yanlız annen baban seni elin ogluyla öpüsürken görse ne hissedersin ailen sen, bunun icin mi buyuttu bence yaptıgından bi an önce dön
Cidden inaniyor musun 5 yil yalandi bilmem ne laflarina. Sen niye eski duygularini su yuzune cikarmaya calisiyorsun onu da anlamadim. Bak yazdiklarindan cikardigim trlek sey senin dusunce yapin olusmamis. Cok dar bakiyorsun bi tavsiye elestiri insani incitmez aksine eksiklerini kapatmada yrd olur.Onca ani gecir 5 yil yasa sonra hibiseybolmamis gibi yoluna devam etmek.cok kolay olmaz bu dediginizle.
Nisanlilardi sonucta. Bi imza mi sizin iliskibanlaysiniz bunla alakssi yok karsilikli deger verme olayi bitmis onlarda yani ve cocuk ayrilirken kiza 5 yil da yaalandi gibi seyler dedi. Boyle olacagina 1 ayda bitsin daha iyi
Onu ben demiyorum yalniz o diyor.Zaten şuan aynı şeyden bahsediyoruz.
Ben neden öpüştünüz 1 ay erken demiyorum.
İlk ve son sevdiğim ol falan çok iddialı ve 1 ayda edilecek laflar değil söylediğim bu.
ailesi evlemis cogalmıs o zaman kimse nikah kıymadan yasasın masallah meshebiiz ne genissAilesi bölünerek mi çoğalmışlar.
Evlenilmezde 5 yil kullandim seni de denmez. Inaniyorum malesef erkekler bpyle.Cidden inaniyor musun 5 yil yalandi bilmem ne laflarina. Sen niye eski duygularini su yuzune cikarmaya calisiyorsun onu da anlamadim. Bak yazdiklarindan cikardigim trlek sey senin dusunce yapin olusmamis. Cok dar bakiyorsun bi tavsiye elestiri insani incitmez aksine eksiklerini kapatmada yrd olur.
7 yil cikan arkdm vardi ayrildi illa evlenilmiyor yani oylede bi sey var
Belli.ben ayrilirim bunu bilemeyiz.? Ama onu dusunmem suan hissediyorum inanmam da zaman aldi ama aileme anlatamamin verdigi vicdan azabi durum sadece bu.
ailesi evlemis cogalmıs o zaman kimse nikah kıymadan yasasın masallah meshebiiz ne geniss
ailesi evlemis cogalmıs o zaman kimse nikah kıymadan yasasın masallah meshebiiz ne geniss
Aileme anlatamiyorum bu da vizdan azabi veriyor.Valla her şeye karşıysan flört etmeye de karşı ol otur görücü usülü evlilik bekle bu nedir ya
Su seyi en basta yazan kadin kimse cidden depresyona soktuFena mı limoncu deneye yanıla kendine uygun sevdiği birini buluyor insanlar. Sonra buralara dişini havluya siliyor diye konu açmıyor
Kızın olursa böyle saçma ahlak baskılarıyla kızının kötü evlilik yapmalarına müsaade etme bence.
Ben seviştim millet ne der diye evlenseydim kıskanç bir öküzün karısıydım şimdi. Ne oldu ama ağzımın içine bakan kibar çok sevdiğim bir kocam oldu
Onu ben demiyorum yalniz o diyor.
Ben yarina cikacagimiz mechulken boyle seylerde boype konusmam. Ya hayat felsefem carpe diem ciddiyim o an sevmek hissetmek de sorun su ki aileme anlatamamin vermis oldugu vicdan azabi var ilk defa hayatimda oardan birsey sakliyorum. Olay bu sadece aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?