• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasındayım ve ilk kez sevgilim oldu. Opusmek sarilmak cokmu yanlis?

Evlenilmezde 5 yil kullandim seni de denmez. Inaniyorum malesef erkekler bpyle.
Erkekler oyleyse hele ki senin elindeki erkek oyleyse 3 yil sonra da SANA KULLANDIM SENI demesin dikkat et.

Niye biliyor musun bi kiza yapan o lafi diyen kucuk beyin baska kiza da soyler.

Bu arada var canim soylemeyen saygi duyarak ayrilan eski kiz arkd adini kotuletmeyen erkekler de var da sana denk gelmemis gelir mi bilmem sans isi diyelim

öpüşme bence sen kimseyle, yaşın gelince ailen münasip birini bulur evlenirsin, çok ayıp öyle ağızdan öpmek falan, kimbilir oğlan senin hakkında neler düşünüyor şimdi...
sevmiyordur zaten sevse kıyamazdı öpmezdi, seven erkek dokunmaya kıyamaz bilmiyor musun? mayoz bölünmeyle çoğalır sevenler.

Kimin söylediği önemli değil.
Şahsen 1 aylık sevgilim böyle bir şey dese ciddiye almam.

Aileye anlatılamayacak bir şey yok aslında.
En azından anneniz sevgiliniz olduğunu bilebilir.
Ama tabi bunun için de erken.
Kesin yalan soyler de diyemem. Yani yalanci oldugunu dusunmutorum ama boyle bsiry kesin.olur da demiyorum hatta brnim fikrim yuzde 20 10 falan evlenme konsuunda ihtimalimiz. Zaten suana da bakmak laizm suan seviyoruz aslinda yaptigimizda bsiry yok ama aileme anlatamamin vermis oldugu bi vicdan azabi var. 3 4 ay daha devam ederse en aizndan benim bi sevgilim var desemmi.
Ilk.kez oldugu icinde tepkilerini kestiremiyorum ne yapabilirim?

Su seyi en basta yazan kadin kimse cidden depresyona soktu
Sankibailemin yaninda yapiyorum annen gorse snei ne der dedi ya.

Sen bakma ona.
Acayip mutsuz evliliği olan kocasına saygı duymayan bir kadın.
Ahlak lafına kanıp böyle mutsuz bir evlilik yapmaktansa sabredip seni hak eden birini bulmak her zaman iyidir.
Cidden namus ve ahlak sevmekle sevişmekle bozulmaz. Sen de sevgi ve sadakat varsa gerisi cidden mühim değil.

Erkekler oyleyse hele ki senin elindeki erkek oyleyse 3 yil sonra da SANA KULLANDIM SENI demesin dikkat et.

Niye biliyor musun bi kiza yapan o lafi diyen kucuk beyin baska kiza da soyler.

Bu arada var canim soylemeyen saygi duyarak ayrilan eski kiz arkd adini kotuletmeyen erkekler de var da sana denk gelmemis gelir mi bilmem sans isi diyelim
Vardir niye olmasin genellrme yaptim niye amaciniz saldirmak hakaret etmek.?
Bana denk gelmemesi ne zaten ilknkez sevgilim oldi diyorum.
Icimizi dokuyoruz hakaret ediyolar millrt elestiriype hakareti karistirmis.
Var ama azlar benim.fikrim bu da rvet diyedebilir ama brn o azinlikta oldugunu dusunuyorum brlki. Hry yarabbim ya icinibdokuyosun hakaret yiyosun ne diyim haklisiniz tamam yeter.

Sen bakma ona.
Acayip mutsuz evliliği olan kocasına saygı duymayan bir kadın.
Ahlak lafına kanıp böyle mutsuz bir evlilik yapmaktansa sabredip seni hak eden birini bulmak her zaman iyidir.
Cidden namus ve ahlak sevmekle sevişmekle bozulmaz. Sen de sevgi ve sadakat varsa gerisi cidden mühim değil.
Borbirimizi yanlis anladik kusura bakmayin en basta.
Peki aileme soylememem bunu nasil cozebilirim yani 3 4 ay daha devam ederse bi sevgilim var desem mi? Ilk oldigi icin tepkilerini kestiremedim.

öpüşme bence sen kimseyle, yaşın gelince ailen münasip birini bulur evlenirsin, çok ayıp öyle ağızdan öpmek falan, kimbilir oğlan senin hakkında neler düşünüyor şimdi...
sevmiyordur zaten sevse kıyamazdı öpmezdi, seven erkek dokunmaya kıyamaz bilmiyor musun? mayoz bölünmeyle çoğalır sevenler.

Olay bu degil ben boyle biseye inanmiyorum aslinda o an cok guzeldi ve pismanda degilim bubdusuncede biri olsam izin vermem de beni zorlaamadi.
Ama aileme anlatamiyorum ve vicdan azabi var binun.
Hayatimda ilk.kez ailemden bir sey sakladim.

Borbirimizi yanlis anladik kusura bakmayin en basta.
Peki aileme soylememem bunu nasil cozebilirim yani 3 4 ay daha devam ederse bi sevgilim var desem mi? Ilk oldigi icin tepkilerini kestiremedim.

Bunu aile yapınıza göre sizin bilmeniz lazım aslında.
Eğer aileniz biz de sevgililik yok hop evlenin diyecekse ve siz tanımıyorsanız daha emin değilseniz söylemeyin. Bir süre daha emin olana kadar devam edersiniz.
Ama aileniz baskıcı değilse söyleyebilir içinizi rahatlatabilirsiniz.
Ailenize göre siz karar verin bu duruma

ailesi evlemis cogalmıs o zaman kimse nikah kıymadan yasasın masallah meshebiiz ne geniss

evet bence nikah kıymadan yaşanabilir cinsellik insanın en doğal ihtiyacı ve hakkıdır. sizin uslubunuz da düşünceleriniz de çok sığ kimsenin mezhebine de yorum yapamazsınız. Fikirleriniz doğrultusunda kendiniz yaşayın ya da çocuklarınızı öyle yetiştirin. Başkalarını yargılamak size düşmez.

Öpmek sarılmak sana kalmış ta sen böyle çocuğu sürekli suçlarsan eski sevgilisi yüzünden senden soğur emin ol, ilgisini keser bu sefer ne oluyor dersin. Fazla naz aşık usandırır. Hiç anlamam eski sevgi eski es mevzusunu sürekli açanları. Benden öncesinden bana ne kurcalamam, neden ayrılmışlar ona bakarım.

Olay bu degil ben boyle biseye inanmiyorum aslinda o an cok guzeldi ve pismanda degilim bubdusuncede biri olsam izin vermem de beni zorlaamadi.
Ama aileme anlatamiyorum ve vicdan azabi var binun.
Hayatimda ilk.kez ailemden bir sey sakladim.

ailene sevgilin olduğunu mu anlatamıyorsun, zaten henüz çok erken, ilişkiniz biraz otursun getirir tanıştırırsın.
ve eğer öpüşmeye bile kullanılmak olarak bakabiliyorsan, daha ilerisini iğrençleşmek olarak tanımlıyorsan çok ciddiyim kimseyle ilişki yaşama, sonra beni kullandı attı diye ağlarsın yıllarca.

Vardir niye olmasin genellrme yaptim niye amaciniz saldirmak hakaret etmek.?
Bana denk gelmemesi ne zaten ilknkez sevgilim oldi diyorum.
Icimizi dokuyoruz hakaret ediyolar millrt elestiriype hakareti karistirmis.
Var ama azlar benim.fikrim bu da rvet diyedebilir ama brn o azinlikta oldugunu dusunuyorum brlki. Hry yarabbim ya icinibdokuyosun hakaret yiyosun ne diyim haklisiniz tamam yeter.
Bak sen kendi yazdiklarini okumuyirsun galiba. Eski sevgilisine 5 yil kandirdim yalanmis bilmem ne diyen adamdan cocuktan ben once bir korkarim nedeni de hic bir kiz 5 yilini laf olsun diye birine vermez. O adam 5 yillik iliskisinin anilarinin degerini bilmiyor koseye koyup kapatmiyorsa dikkat et derim canim senide uzmesin.

Seni tanimiyorum hakaret etmek asla ne amacim ne tarzimdir oyle dusunmeni istemem. Abla tavsiyesi olarak gor. Erkeklerin her dedigine inanma inandigini hissettirme

Bu nasıl bir düşünce yapısı
nasıl bir zihniyet...nasıl bir bakış açısı...
hala nasıl bir birey olamamaktır....

ailene sevgilin olduğunu mu anlatamıyorsun, zaten henüz çok erken, ilişkiniz biraz otursun getirir tanıştırırsın.
ve eğer öpüşmeye bile kullanılmak olarak bakabiliyorsan, daha ilerisini iğrençleşmek olarak tanımlıyorsan çok ciddiyim kimseyle ilişki yaşama, sonra beni kullandı attı diye ağlarsın yıllarca.
Orda igrenclikten kastim zorlanmak.
Brni zorlamadi hani opsuursun ama iki tarafli bsiry olmali bu degilmi zorla degil ? Boyel erkeklerde boyle durumlarda var zorla ilerletmeye calisan igrnc bencede.
Belki ben ayrilicam bunu bilemeyiz ? Kullandi olayi degil yani ben de birakabilirim olay aileme anlatamamin vermis oldugi vicdan azabi var hayatimda ilk.defa bisey sakladim. Ilk sevgilim. Onun ailesi biliyor benimki bilmiyor mesela.

Bak sen kendi yazdiklarini okumuyirsun galiba. Eski sevgilisine 5 yil kandirdim yalanmis bilmem ne diyen adamdan cocuktan ben once bir korkarim nedeni de hic bir kiz 5 yilini laf olsun diye birine vermez. O adam 5 yillik iliskisinin anilarinin degerini bilmiyor koseye koyup kapatmiyorsa dikkat et derim canim senide uzmesin.

Seni tanimiyorum hakaret etmek asla ne amacim ne tarzimdir oyle dusunmeni istemem. Abla tavsiyesi olarak gor. Erkeklerin her dedigine inanma inandigini hissettirme
Sorun su ki siz sey anladiniz.cocuk benle evlensin istiyorum dedi bende istiyorum falan.
Oyle bisey yok. Bende birakabilirim belki.ben ayrilicam ben bitirrcem bunu bilemeyiz.
Sorun ailemin bakis acisi .

Off offf cidden kafayi yiyicem cidden. Ailrmr anlatamiyorum bundan dolayi vicdan azabi var icimdr kisaca bu tamami. Evet bireydr degilim yeter artik ya.
Konu öpüşmek sarılmak olup aileye nasıl geldin...
Kaldı ki ailenin de bilmesine gerek yok...
ve yine kaldı ki öpüşüp koklaştığını söylemene zaten gerek yok ailene...fakat aile bunu tolere edecek bir yapıya sahip değil o yüzden bilmelerine gerek yok hemen

yazdıklarını zor anladım... kendi kararını kendin verebilecek bir yaştasın... o seni öptü diye devamının gelmesi gerekmez... hiç kimseyi o istiyor diye öpmem ben.. içinden nasıl geliyorsa öyle davran. öpüşmek istiyorsan öpüş ama vicdan yapıyorsan öpüşme... senden 1 yaş büyük kız kardeşim var ve biriyle öpüştüğünü düşününce kötü oluyorum daha gençsiniz hayatınıza bir çok kişi girecektir bazı şeyler özeldir yıpratmayın kendinizi...

Back
X