• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasındayım ve ilk kez sevgilim oldu. Opusmek sarilmak cokmu yanlis?

dogru kisiyleysen ayip degil.....ama benim gorusum daha onunde upuzun yillarin olacak.hayatina ilk giren kisi ve ona karsi cok guclu bir askin olmadigi ortada.o yuzden bence boyle ozel duygulari hayatinda kalici olacagini dusundugun biriyle yasarsan daha mutlu olursun.kimseyi mutlu etmek zorunda deglsn.bu seyleri yasamak istedgn kisi ile yasa.mumkunse sana cok deger verip.kiymetini bilip seni birakmicak biri olsun.19 yas daha cocukluk.cagi bir erkek icin. her soyledigne guvenme inanma kendini emanet etme.

20 yasina gelmis genc bir kadinin kendi cizgilerini belirleyememis olmasi ne aci. Sorunun cevabi cok basit. Senin icin dogruysa yaparsin, yanlissa yapmazsin. Bu kadar. Evlenmeden once bir seyler yasayanlarin da kendi dogrulari, yasamayanlarin da kendi dogrulari. Onemli olan senin kendi dogrularini kesfedebilmen.

Bir insan kendi dogrulari cercevesinde bu tur seylerden uzak kalmayi tercih ediyorsa da kimse ona madem oyle gorucu usulu evlen, sevgilin de olmasin, iki gun sonra kocamin agzi kokuyor diye yakinma diye burda ahkam kesemez. Diger durum icin de soylediklerim gecerli.

Konu öpüşmek sarılmak olup aileye nasıl geldin...
Kaldı ki ailenin de bilmesine gerek yok...
ve yine kaldı ki öpüşüp koklaştığını söylemene zaten gerek yok ailene...fakat aile bunu tolere edecek bir yapıya sahip değil o yüzden bilmelerine gerek yok hemen
Bak olay opusmek ayip pis kaka ben yaptim pismanim degil.
Istemesem yapmazdim psiman da degilim beni benden.cok.sevdiginr inaniyorum da son olmak istedigim.falanda yok suan seviyorum bu kadar.
Olay ppusmeyigec ailem bi sevgilim olmama ne tepki verir bilmiyorum. 20 yasindayim ilk kez erkek arkadasim oldu. Onalrdan sakladigim ilk sey. Herseyiylr ne ciktigimi n ebunlari bilmiyorlar ve vicdanen kotu hissedince onunla yaptiklarimida sorguladim olay bu sadece. Kendimi kotu hissediyorum ama onunlayken de mutluyum.

20 yasina gelmis genc bir kadinin kendi cizgilerini belirleyememis olmasi ne aci. Sorunun cevabi cok basit. Senin icin dogruysa yaparsin, yanlissa yapmazsin. Bu kadar. Evlenmeden once bir seyler yasayanlarin da kendi dogrulari, yasamayanlarin da kendi dogrulari. Onemli olan senin kendi dogrularini kesfedebilmen.

Bir insan kendi dogrulari cercevesinde bu tur seylerden uzak kalmayi tercih ediyorsa da kimse ona madem oyle gorucu usulu evlen, sevgilin de olmasin, iki gun sonra kocamin agzi kokuyor diye yakinma diye burda ahkam kesemez. Diger durum icin de soylediklerim gecerli.
Oyle bi duru yok. Gorucu usulu alaksi yok.
Bpyle.dusunen ben.degilim ailem ve ailemden ilk.defa bir sey sakladim.hayatimda.
Yoks ayaptklarimdan pisman degilim seviyorum. Belki ben ayrilabilirim yani illa evleneceksin gibi bi dusuncrm yok sadece ailemin boyle bi dusunce sistemi var ama ayrilmakta istemiyorum ondan.

İğrenç olan sarılıp öpüşmek mi :KK14:
Bu durumda sende iğrençlik yapıyosun :işsiz:
Kullandırmak lafına da ayrı bi bayılıyorum :süslü:
Tek taraflı değil dimi :ıslık:

Back
X