• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşim 20 yaşında bir kızla...

Busranurcalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
7
2
1
29
Uzun zamandır takip ettiğim bu forumda gün gelecek ben de konu açacakmışım meğer. Hala sağlıklı düşünemediğim halde en azından ellerimin titremesi geçtiği için olayın şokundan üç hafta sonra yazıyorum bu yazıyı.
20 yıllık eşim dediğim adam tarafından 20 yaşında bi çocukla aldatıldığımı öğrendim. Son dönemde yeni bir dil okulu açtığımız için ben oranın işleriyle meşgul ve yoğunken eşim ofisine stajyer olarak gelen kızla yakınlaşmış.oğlumuz 18 yaşında yaaa oğlumuz yani çocuğumuz olacak yaşta bir kız hala inanamıyorum. Ve keşke ben yakalasaydım keşke bağırsaydım çağırsaydım o da yeminler etseydi. Oğlumuzu bu sene yurtdışına yolladık eğitim için. Bunu fırsat bilmiş olacakki bana gelip "ben aşık oldum" dedi. Uzun uzun anlattı ben karşısında ağlarken. Seni çok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum asla da seni incitmek istemiyorum ama gerçekten bilmeden aniden oldu dedi. Birbirimizin telefonunu karıştırma huyu hiç yoktur bakmayız bile ama ben o gece aldım telefonu. Mesajlarda whatsapp ta hiçbirşey yok line diye bir uygulama gördüm baktım ki şifreli. Sanırım allah tarafından şifreyi buldum ve bütün konuşmalarını okudum. Kıza da söylemiş ben sana çok aşığım ama karımı çok seviyorum en iyi arkadaşım yoldaşım demiş. Onun bilmeye hakkı var bu akşam söyleyeceğim demiş. Kız da çok garip çok salak bütün olanları kabul ediyor.Çok karmaşık çok çelişkili helak oldum yaşadığımız yerde çok sevilen saygı gösterilen insanlarız ve ben bunu birine anlatsam inanın kimse bana inanmaz o öyle şey yapmaz yanlışın var derler. Şimdilik ailemin evine geldim ama onlara da kafa dinlemek için tatil amaçlı dedim. Oğlumuz görüntülü konuşma yapıyor anne neden evde değilsin diyor hisseder gibi sanki o uzaklarda asla söylemek istemiyorum. Ne olur bi çıkış yolu gösterin bana

Uzun zamandır takip ettiğim bu forumda gün gelecek ben de konu açacakmışım meğer. Hala sağlıklı düşünemediğim halde en azından ellerimin titremesi geçtiği için olayın şokundan üç hafta sonra yazıyorum bu yazıyı.
20 yıllık eşim dediğim adam tarafından 20 yaşında bi çocukla aldatıldığımı öğrendim. Son dönemde yeni bir dil okulu açtığımız için ben oranın işleriyle meşgul ve yoğunken eşim ofisine stajyer olarak gelen kızla yakınlaşmış.oğlumuz 18 yaşında yaaa oğlumuz yani çocuğumuz olacak yaşta bir kız hala inanamıyorum. Ve keşke ben yakalasaydım keşke bağırsaydım çağırsaydım o da yeminler etseydi. Oğlumuzu bu sene yurtdışına yolladık eğitim için. Bunu fırsat bilmiş olacakki bana gelip "ben aşık oldum" dedi. Uzun uzun anlattı ben karşısında ağlarken. Seni çok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum asla da seni incitmek istemiyorum ama gerçekten bilmeden aniden oldu dedi. Birbirimizin telefonunu karıştırma huyu hiç yoktur bakmayız bile ama ben o gece aldım telefonu. Mesajlarda whatsapp ta hiçbirşey yok line diye bir uygulama gördüm baktım ki şifreli. Sanırım allah tarafından şifreyi buldum ve bütün konuşmalarını okudum. Kıza da söylemiş ben sana çok aşığım ama karımı çok seviyorum en iyi arkadaşım yoldaşım demiş. Onun bilmeye hakkı var bu akşam söyleyeceğim demiş. Kız da çok garip çok salak bütün olanları kabul ediyor.Çok karmaşık çok çelişkili helak oldum yaşadığımız yerde çok sevilen saygı gösterilen insanlarız ve ben bunu birine anlatsam inanın kimse bana inanmaz o öyle şey yapmaz yanlışın var derler. Şimdilik ailemin evine geldim ama onlara da kafa dinlemek için tatil amaçlı dedim. Oğlumuz görüntülü konuşma yapıyor anne neden evde değilsin diyor hisseder gibi sanki o uzaklarda asla söylemek istemiyorum. Ne olur bi çıkış yolu gösterin bana

Dilim tutuldu resmen ne diyecegimi bilemedim Allah size dogru karari verebilmeyi nadip etsin

Allah yardımcınız olsun. Yapacak bir şey yok gibi, adam aşık oldum deyip boşanmak istiyor. Dürüstçe söylüyor en azından.

Çok zor bir durum ama kabullenip çekip gitmekten başka çare yok. :KK43:

Lütfen kendinizde suç aramayın, hırs yapıp kendinizi yıpratmayın...

Bu erkekler belli bir yaştan sonra neden yoldan çıkar ki ! 20 yaşında kız 10 yıl sonra kendisini zaten yarı yolda bırakır.. Allah akıl fikir versin ne deyim.

Siz şu kızın adını versenize bana özelden
Anlayacağı dilden konuşayım
Bu kadarına da pes.
Hiç küçüktür kandırmıştır diye tek suçluyu kocanız görmeyin sakın. 21 yaşındayım ve 50 yaşındaki adama en kötü ihtimalle! abi lafıyla yaklaşırım en baştan.
Hemen açın boşanma davasını sürünsün pis sapık.

Hic acima merhamet etme kocani surundur. O kizada tazminat davasi ac gorsun hanyayi konyayi. Iyi bir avukat tut bosverme sakin

Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim ama okuduğum mesajlarda kız parası için birlikte değil gibi eşim hediye yollamak istiyor fotoğraf yollamış bunlardan hangisi diye iki pembe altın bileklik. Kız çok sinirleniyor senden şimdiye kadar hiçbir şey kabul ettiğimi gördün mü asla da etmem falan demiş bir yıldır birlikteler gerçekten aklım almıyor çok şaşkınım para için olmadığı kesin kızı araştırdım bir çok hayır kurumunda ve dernekte gönüllü çalışıyor zaten keşke parayı yemek için birlikte olsaydı inanın canım daha az acırdı şimdi ise be düşüneceğimi bile bilmiyorum acıyı geçtim oooffff offff asla geçmeyecek bir yangın bu

Aldatılmak hiçbi şekilde affedilmez AMA BIR ÇOCUKLA ALDATMAK çok daha fazla affedilmez! Bu adamdan hemen uzaklaşmaya bakın, çok yıkıldınız anlıyorum ama bu kadar igrenc olan bir adamla da durmanın alemi yok. Ortalık ne kadar kötü olmuş... Insallah tez zamanda o adamdn kurtulursunuz. Seven insan baska birine asık olamaz :) o sadece islerini yapan kahrını ceken kendine cekidüzen veren birini kaybetmek istemedigi icin bunları diyor..kendinizi daha fazla kullandırtmayın

Artık her açılan konu aldatma neoldu bu insanlara psikoloji falan kalmadı :KK34:
Çağın hastalığı bugünün vebası ALDATMA oldu artık :skandal:

Back
X