20011 şubat anneleri çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz?

ben zaten yıllardır aklıma geldikçe duştan sonra bebe yağı sürerim şimdide duştan sonra banyodan çıkmadan johnsons baby oil sürüyorum, birde bir şişede badem yağı,kakao yağı ve zaytinyağını karıştırdım çok nadir olsada arada onları kullanıyorum. pamuk gibiyim inşallah böyle kalır hep :sinifsinif:

ben Bella B Tummy Honey Butter (Hamilelikte Oluşan Çatlak Engelleyici Krem) kullanıyorum. her gün düzenli sürmeye çalışıyorum. şimdilik çatlak yok, umarım da olmaz :)

27 haftayı bitirdim henüz çatlağım yok ben de badem yağı,kayısı yağı ve johnsons baby spey yağı kullanıyorum,kafama hangisi eserse ama 2 günde bir banyodan sonra sürüyorum sadece,
gülben ergenın bi rörortajını dinlemiştim,kadın diyor ki ne sürersenız sürün çatlayacaksa çatlıyor...kadın neler denemiş ama yıne de çatlamış,benım annem 2 tane doğum yapmış 1 tane çatlağı yok mesela hiç bişi de kullanmamış...doktorum da dedı bna o kremler,yağlar en fazla yüzde 10 etkiler diye ama yıne de azimle sürüyorum ben:))

ben hiçbişey kullanmıyorum sadece kasındıgında normal bi krem sürüyorum henüz çalağım yok çok şükürr

bende bişi kullanmıyorum.banyoda bebe yağı sürüyorum.aradada vazelin sürüyorum Allah a şükür henüz çatlağım yok benimde

ben galenic in çatlak önleyici kremi elancyl i kullanıorum. ama benm de duyduğum kadarıyla genetik bi olaymış bu. ve bool bol su içmek lazımmış malum cilde elastikiyet kazndırıo.. kremimden de şu ana kadar memnunum sbh akşam sürüorum. fiyatı 45tl eczanelerde bulabilirsiniz. bu arada çatlaklar için 34ncü haftadan itibaran daha riskli bi dönem başlıomuşşş.. ama umarım olmaz tabi

valla 30. haftayı bitiriyorum taaa 3. ayımda bi bebe yağı almıştım hala yarılanmadı bile çok şükür hiç çatlak yok sanırım genetik bi olay. bide cildim yağlıdır normalde de gerek duymadı sanırım çatlamay :)

ilk bebeğimde hiçbişey kulanmadım hiç çatlağım olmadı bundada kullanmıyorum hala çatlağım yok şükür

benimde yoook bi kac ay lierac kullandim sadece

bende sımdıye kadar bısey kullanmadım ama zaten asıl 7. aydan sonra catlamaya baslıomus baslasam mı ne smdıye kadar temız cıktık henuz bısı yok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…