Merhabalar, Benim oğluşum da 02.11.2007 doumlu. Yaklaşık da 4 aydır kreşe gidiyor.Aslında gitmesini istememiştim ama ablası giderken çok ağlıyordu, hadi bir deneyelim derken bir baktık ki çantayı takıyor sırtına abladan önce koşturuyor servise. Sıkılırsa bırakırız artık dedik ama ben sıkıldım o sıkılmadı kerata. Boyu 95 cm civarı, kilo 16. Benim derdim de az yemeye alıştırmak. Bıraksak kontrolsüzce yiyecek.Kreş bir yönden iyi oldu, böylelikle gereksiz atıştırmaların önüne geçildi. Korkudan eve çikolata bisküvi sokamıyorum. Paket açılınca sanki vazife gibi bir dalıyo, durdurabilene aşkolsun. Bunun dışında son 1 aydır yavaş yavaş olmak kaydı ile konuşmaya da başladı. gamyoncuiremsu Gündüz 1,5saat okulda uyuyor. Evde de dokuzbuçukta uyumuş oluyor.
cnm ben artık gunduz uykusuna yatırmıyorum aksam 8 9 dedımı bayılıyor benım oglum
cnm 2 hafta öncesıne kadar 8 de kalkıp kahvaltısını yapıp 9 da uyuyup 11 de kalkıyordu şimdi sabah en gec 11 de kalkıyor
MERHABA arkadaşlarr benim kızım 12,12,2007 doğumlu konuşma harika 3 kelimeyi yanyana getire biliyoo anne beni yakala veya anne bunu ver gibi boyu:en son 93cm kg:18,260gr geliyodu şimdi ne oldu bilmem yarın kont.varbizimki biraz kg bakımından fazla diyo dk.umuz ben çok endişeleniyorum acaba atarmı daha sonra bu kg merak ediyorum
havalar ısınınca parka falan götürürsün. Koştururken verir kilosunu o annesi.Sağlığı yerinde olsun yeter.
inşallahh arkadaşımm dün kon.giittiikk ve malesef gene almışş 19,300gr olmuşş deliricem okadar sıkıyomm yemesin diye gene alıyooo artık dedin gibi yazı sabırsızlıkla bekliyomm inş.koştururken atar kiloları olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?