2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

benimki ne yiyiyor ne de yerinde duruyor. bu kadar az yemeye o enerjiyi nerden buluyor bilemiyorum
aman aman az dğeil kilosu ama yine de yemek yememesi beni çok üzüyor.allahtan kahvaltıyı güzel yapıyor sanırım o yetiyor ona. 17 kilo olmuş bugün tarttım. 98 cm boyu.
02.02 .2007 doğumlu

Maşallah bebişinize. Bence boyu ve kilosu çok çok iyi. cokacimcoook

merhaba hanımlar ben daha yeni üye oldum ama burada herkes süper benim 17.03.2007 doğumlu bir kızım var 2 sene emzirdim 2yaşına girdikten sonra o ay hem emzirmeyi bıraktırdım hemde bez bıraktık allahıma şükür fazla sorun yaşamadık 18kilo 96 boy biraz toplu ama fazla yemiyor hele sebze yemeklerini ağzına sürmüyor bazen canım sıkılıyor böyle sağlık beslenmiyor ama ne yapabilirim sizin bebişlerinizde mi aynı neler yapıyorsunuzbilmiyorumkismile

Hoşgeldin Canım.bende 2 sene emzirdim.Şimdi bıraktık.Ama bezi bırakma konusuna gelince kıyamet kopuyor.ıstemiyor.bende biraz daha zaman verdim.Halbuki ablası birgünde öğrenmişti.Çocuk çocuğa benzemiyo demekki.Aydın lımısın canım yoksa görev dolayısıylamı ordasın?Aydın'ın neresinde oturuyosun?

Ya senin oğluşun resmini gördüm albümde... O ne öyle yaaa..Maşallah.Ne kadar sevimli bişey.Allahım nazarlardan saklasın çocuklarını.Hasta oldum..Karpostal bebeği.. kırkbin kere

benim oglumda 18.05.2007 dogumlu sabahları fazla bişeyler yemiyo ama öglen olunca kendiliginden geilp acıktım diyo ondan sonra yediriyorum yoksa ben verince yemiyo eline bişeyler istedigindeyse abur cubur yerine havuç salatalık falan veriyorum öglen uykusunu evde oldugumuz müdettçe yapıyo yok gezmedeysek ama uyumuyo 16.200kg agırlıgında boyuda 96cm ama halen bezden kurtulamadık bide evde genelde yalnız oldugumuz için dili pek açılmadı daha veeeeeeeee bir callio delisi o varsa hiçbir yeri izleyemiyoruz çünkü kızıyo beyfendi kanal degiştirince

Ya senin oğluşun resmini gördüm albümde... O ne öyle yaaa..Maşallah.Ne kadar sevimli bişey.Allahım nazarlardan saklasın çocuklarını.Hasta oldum..Karpostal bebeği.. kırkbin kere

Teşekkür ederim, ama artık saçlarımız kısaldı:sinifsinif: Kuaför bana gaddar anne diye diye kesti, ama çocuğum acaip rahatladı. Ben de bağrıma taş basıp kökü nasılsa onda die avunuyorum.senağlama

Caillo çizgifilmi bence çok güzel. Vurdulu kırdılı olanlardansa boş verin onu izlesin. Doğrusu ben de pek severek izliyorum.:kedi:

Onun o gözleri yeter.Bayılıyorum mavi gözlere.

merhaba canım ben kuyucaklıyım bez konusuna gelince ben kızımı bir sene önceden yavaş yavaş başlamıştım 2 yaşına girince zaten kendisi istemedi bezi allahıma şükür fazla uğraşmadım inşallah sizde cabuk alışırsınız ama bir kardeşi varsa daha çabuk alışır ona bakaraka.s

Onun o gözleri yeter.Bayılıyorum mavi gözlere.

Size komik bir şey söyleyeyim baba da bende kahverengi gözlüyüz. Oğlumun gözler taaa annemin dayısına çekmiş. Şu genetik acaip birşey.cokacimcoook (oğlum olur kendileri)

Size komik bir şey söyleyeyim baba da bende kahverengi gözlüyüz. Oğlumun gözler taaa annemin dayısına çekmiş. Şu genetik acaip birşey.cokacimcoook (oğlum olur kendileri)

inanırım size. ablamın ikizleri oldu anne esmer baba desen daha esmer.Çocuklar doğdu sarışın yeşil gözlü.Ta büyükdededen almışlar.ilk çocuklarıda onlar gibi esmer koyu kahve gözlüydü.

selam harmoni msj aldım ben kuyucaklıyım eşim konyalı herhalde buralara gelmişsindir dimi?olumunekankayizsmile

selam harmoni msj aldım ben kuyucaklıyım eşim konyalı herhalde buralara gelmişsindir dimi?olumunekankayizsmile

Evet her sene geliyoruz.Önceden Ankara'dayken bayramlarda da gelirdik bazen.Eşimin ailesi orda olduğu için kopmak zor biraz.Şimdi Malatya biraz uzak o yüzden yazlık izinlerde uğrayabilicez.

iyi akşamlar hanımlar kimse gözükmüyor.Size bi sorum olacak bebeğiniz nasıl oyunlardan hoşlanıyor.oynarken çabuk sıkılıyormu.başka oyunlara geçiyormu.Yanlızmı oyun oynuyor yoksa yanına birini istiyormu?

benim oğlum en çok arabalarıyla oynamayı seviyor. yalnız da oynar ama yanında bir arkadaşı olunca deliye dönüyor ok mutlu oluyor.malesef yeni taşındık ve burada hiç arkadaşı yok. yine de yalnız oynarken sıkılmaz.bazen beraber boyama yaparız legolarla oynarız. bir de oğlum koşmayı çok sever. günün büyük bir bölümünü koşarak geçiriyor:)))

gunaydın acayıp sınırlıyım şuan mıllet kalktı ışe gıdıyor daha benım oglan uyucak ve dunden berı daha hıç uyumadı 2 dk bıle kestırmedı olamaz böyle bişi çıldırmama az kaldı saatlerdırde ayagımda sallıyorum ölüyorum agrısından

Selam herkese.

Bende 2007 annesiyim. Kızım İrem 18.10.2007 doğumlu. Maşallah doğuştan kilolu ve boylu bir bebek öyle devam ediyor. 4010 gr ve 53 cm doğmuştu. 16 ay anne sütü aldı. Ben çalışıyorum ve kızıma annem bakıyor. 3,5 yaş civarı kreşe vericem artık. Çünkü artık biz yetemeyecek duruma geleceğiz.

Şu an konuşması çok iyi. 5 kelimelik cümleler kuruyor maşallah. Annem saolsun konuşmasına çok faydası oldu. Daha 6-7 aylıkken tüm gün sohbet ederdi kızımla. Gazete okurken sesli okurdu, yemek yaparken sırf konuşmak olsun diye tarifini anlatırdı vs vs. Sayesinde İrem de bu konuda iyi.

Wc olayını 16 aylık civarında hallettik. Birgün tesadüfen bezini çıkardık pişik olmuştu. O gün bu gün başladı söylemeye. Şimdi bezlenmiyoruz.

Bunun dışında en sevdiği oyunlar kız oyunları. Yani evcilik tarzı oyunlar. Oyuncak ütüler, yemek pişirme oyuncakları vs. Birde tahta puzzle lar favorimiz. Ayrıca şarkılar eşliğinde dans etmeyede bayılıyor hanım. Evcilik oyunlarını genelde babasıyla oynamayı seviyor. Giriyorlar odasına uzun bi süre oynuyorlar. Puzzle larla ikimiz oynuyoruz. Oyun hamurlarını seviyor birde. Onlarla da babayla oynamayı seviyor.

Uyku konusunda ilk 16 ay hayatımın en kabus dolu günleriydi. Gece her yarım saatte kalkardı emerdi yatardı yine kalkardı. Tüm gece böyle sürerdi. Üstüne birde çalıştığım için çok zorlandım. Ama doktorumuzun önerisiyle emzirmeyi kesince uykumuz düzene girmeye başladı. şimdi maşallah çok iyi. 6 aylıktan beri her akşam aynı saatte yatırdım ve yatırmadan önce bi rutin oluşturdum. Uykusu düzene girdikten sonra çok işime yaradı bunu yapmış olmam. Uyku büyük bi sorun ve ben sırf bu yüzden ikinci bebeği düşünmüyorum.

Çok şükür sorunlu bir çocuk değil. İki yaş gerginliği var biraz üzerinde ama bu da gelişiminin bir parçası elbette. İnatlaşmadan halletmeye çalışıyoruz.

Hepinize kocaman merhabalar kızımla opuyorumnanaktan

Geçen günde benim kız uyandı gece 1 de.uyumadı cadı.saat 4 oldu hala ayakta ve odaları gezmeye başladı.Ben kızıncada baba uyandı.al şunu çıldırıcam dedim.gittim yattım.ama içim rahat etmedi.bi süt ısıttım içirdim biraz daha oyalandı saat 5 te tekrar uyudu hanfendi.Arada bi haller oluyo bu çocuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…