benimki ne yiyiyor ne de yerinde duruyor. bu kadar az yemeye o enerjiyi nerden buluyor bilemiyorum
aman aman az dğeil kilosu ama yine de yemek yememesi beni çok üzüyor.allahtan kahvaltıyı güzel yapıyor sanırım o yetiyor ona. 17 kilo olmuş bugün tarttım. 98 cm boyu.
02.02 .2007 doğumlu
merhaba hanımlar ben daha yeni üye oldum ama burada herkes süper benim 17.03.2007 doğumlu bir kızım var 2 sene emzirdim 2yaşına girdikten sonra o ay hem emzirmeyi bıraktırdım hemde bez bıraktık allahıma şükür fazla sorun yaşamadık18kilo 96 boy biraz toplu ama fazla yemiyor hele sebze yemeklerini ağzına sürmüyor bazen canım sıkılıyor böyle sağlık beslenmiyor ama ne yapabilirim sizin bebişlerinizde mi aynı neler yapıyorsunuzbilmiyorumkismile
Merhabalar, Benim oğluşum da 02.11.2007 doumlu. Yaklaşık da 4 aydır kreşe gidiyor.Aslında gitmesini istememiştim ama ablası giderken çok ağlıyordu, hadi bir deneyelim derken bir baktık ki çantayı takıyor sırtına abladan önce koşturuyor servise. Sıkılırsa bırakırız artık dedik ama ben sıkıldım o sıkılmadı kerata. Boyu 95 cm civarı, kilo 16. Benim derdim de az yemeye alıştırmak. Bıraksak kontrolsüzce yiyecek.Kreş bir yönden iyi oldu, böylelikle gereksiz atıştırmaların önüne geçildi. Korkudan eve çikolata bisküvi sokamıyorum. Paket açılınca sanki vazife gibi bir dalıyo, durdurabilene aşkolsun. Bunun dışında son 1 aydır yavaş yavaş olmak kaydı ile konuşmaya da başladı. gamyoncuiremsu Gündüz 1,5saat okulda uyuyor. Evde de dokuzbuçukta uyumuş oluyor.
Ya senin oğluşun resmini gördüm albümde... O ne öyle yaaa..Maşallah.Ne kadar sevimli bişey.Allahım nazarlardan saklasın çocuklarını.Hasta oldum..Karpostal bebeği..kırkbin kere
benim oglumda 18.05.2007 dogumlu sabahları fazla bişeyler yemiyo ama öglen olunca kendiliginden geilp acıktım diyo ondan sonra yediriyorum yoksa ben verince yemiyo eline bişeyler istedigindeyse abur cubur yerine havuç salatalık falan veriyorum öglen uykusunu evde oldugumuz müdettçe yapıyo yok gezmedeysek ama uyumuyo 16.200kg agırlıgında boyuda 96cm ama halen bezden kurtulamadık bide evde genelde yalnız oldugumuz için dili pek açılmadı daha veeeeeeeee bir callio delisi o varsa hiçbir yeri izleyemiyoruz çünkü kızıyo beyfendi kanal degiştirince
Teşekkür ederim, ama artık saçlarımız kısaldı:sinifsinif: Kuaför bana gaddar anne diye diye kesti, ama çocuğum acaip rahatladı. Ben de bağrıma taş basıp kökü nasılsa onda die avunuyorum.senağlama
Hoşgeldin Canım.bende 2 sene emzirdim.Şimdi bıraktık.Ama bezi bırakma konusuna gelince kıyamet kopuyor.İstemiyor.bende biraz daha zaman verdim.Halbuki ablası birgünde öğrenmişti.Çocuk çocuğa benzemiyo demekki.Aydın lımısın canım yoksa görev dolayısıylamı ordasın?Aydın'ın neresinde oturuyosun?
Onun o gözleri yeter.Bayılıyorum mavi gözlere.
Size komik bir şey söyleyeyim baba da bende kahverengi gözlüyüz. Oğlumun gözler taaa annemin dayısına çekmiş. Şu genetik acaip birşey.cokacimcoook (oğlum olur kendileri)
selam harmoni msj aldım ben kuyucaklıyım eşim konyalı herhalde buralara gelmişsindir dimi?olumunekankayizsmile
gunaydın acayıp sınırlıyım şuan mıllet kalktı ışe gıdıyor daha benım oglan uyucak ve dunden berı daha hıç uyumadı 2 dk bıle kestırmedı olamaz böyle bişi çıldırmama az kaldı saatlerdırde ayagımda sallıyorum ölüyorum agrısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?