2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

evet gerçekten de abartısız öyle.ben malesef bu konuyu açan kişi olmama rağmen evde Ardadan fırsat bulup nete giremiyorum. giremiyorum diyorum aslında doğru olan bu değil girmiyorum desem daha doğru olur.Benden o kadar çok ilgi bekliyor ki ister istemez kayıtsız kalamıyorum

çocuklarla ilgilenmek hiç bitmiyor zaten ama yaramazlıkta sınır tanımadıkları dönemdeyiz.Arkanı dönmeye gelmiy yüzden normal tabi.Ben uyutunca işim yoksa oturuyorum bilgisayar başına.akşamlaarı erken uyuyorda biraz dinlenebiliyorum.

Herkese selam, bugün benim minnoşumun gittiği kreşte veli toplantısına gittimsırnaşık şey. Hepimiz çocuklarımızı çekiştirdik. :jeyyar: Veli toplantısı demek çok komik oldu vallahisırnaşık şey

Haklısınız evdeyken girmek çok zordur eminim. Bende işten giriyorum eve gidince asla vakit olmuyor.

Veli toplantısı demek. Ay ne güzel ya. Allah büyüyüp okula gittikleri günleri de göstersin sağ salim.

kızımın bikaç gündür iştahı azaldı.sebebini anlayamadım.çok zorlamıyorum bakalım nezaman düzelecek.

kızımın bikaç gündür iştahı azaldı.sebebini anlayamadım.çok zorlamıyorum bakalım nezaman düzelecek.

a.s. harmoni.belkide kızın hasta olacaktır.benim kızım hasta olacağı zaman iştahı azalır.inşallah hasta olmaz.bana özel msj göndermişsin ama cevap yazıyorum ama gönderemiyorum. olumunekankayizsmile

a.s. harmoni.belkide kızın hasta olacaktır.benim kızım hasta olacağı zaman iştahı azalır.inşallah hasta olmaz.bana özel msj göndermişsin ama cevap yazıyorum ama gönderemiyorum. olumunekankayizsmile

allah korusun hasta olmaz inşallah.Senin mesaj sayın 50 altındadır ondan gönderemiyosundur canım.Bende bikaç gün gelmeyince merak ettim ondan yazmıştım.

allah korusun hasta olmaz inşallah.Senin mesaj sayın 50 altındadır ondan gönderemiyosundur canım.Bende bikaç gün gelmeyince merak ettim ondan yazmıştım.

sağol canım.görümcemler var kuşadasında onları ziyarete gittik. evde olsamda kız elletmiyor bilgisayarı ama o uyuyunca açabiliyorum

Selam herkese.

harmoni dönem dönem iştahsızlık bizde de oluyor. Umarım hasta olmaz aman Allah korusun. Sen yine de bikaç takviye ya başla istersen canım

Selam herkese.

harmoni dönem dönem iştahsızlık bizde de oluyor. Umarım hasta olmaz aman Allah korusun. Sen yine de bikaç takviye ya başla istersen canım

sabah kahvaltısını çok güzel yapıyo ama diğer öğünleri pek canı istemiyor.Geçicidir inşallah.sürekli hareket halinde hiç hastaymış gibi davranmıyo.bu çocuklar hiç yorulmazmı ya?

harmoni yok canım yok yorulmuyorlar. nasıl bir enerjiyse akşam 10 bizde pil bitmiş oluyor kızım hala hamur oynayalım, ütü yapalım, puzzle oynayalım derdinde.

Kızlar çocuklarınıza neler yedirdiğinizi kaç saat arayla yedirdiğinizi miktar olarak ne kadar verdiğinizi sorsam cevap verirmisiniz?

Merhaba cici anneler:)
Davetiniz için ; çok teşekkür ediyorum ; yüreğinize sağlık ; çok güzel olmuş burası..

Bizim kızımız da ; 28 Ekim 2007 doğumlu ; tam bir akrep kızı:)
Anne baba olmak;yavrunla nefes almak;onunla büyümek;onunla içine çekmek hayatı..
İnanılmaz güzel bir duygu..
Hergün daha da renklendiğini hissediyorum;dakikalarımın..
Şükürler olsun ;sonsuz teşekkürler bizi Yaradana..Cennet'in en nadide;en kutsal armağanını yollamış bizlere:_)
Dilerim layık olabiliriz buna..
Çocuk sahibi olmak asla bir külfet değil;daima derin bir nimettir ; öyle değil mi.?

Koklamaya;sevmeye;öpmeye doyamadıklarımız..
Bi biii bii bitanelerimiz bizim:)

Umarım sizlerle daha çok vakit geçiririz bundan böyle..
Burası vesilesi ile ruhlarımıza;yaşamlarımıza;dokunur; miniklerimizin anılarına şahit tutarız birbirimizi..

Unutulmacak ve dolu dolu paylaşımlar yaşamak dileği ile..

(Normalde Libya'da yaşıyoruz;tatil dolayısı ile Türkiye'deyiz;o yüzden -şimdilik-yoğunluk münasebetiyle çok aktif olamayacağım ; lakin takip edeceğim..)

Sevgilerimle..

hoşgeldiniz dileklerinize katılmamak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…