Selam herkese.
Hepinize kocaman merhabalar kızımla opuyorumnanaktan
merhabalar
Merhaba opuyorumnanaktan
2007 anneleri çocuklarla uğraşmaktan vakit bulup gelemmiyor sanırım. fisfisfis
evet gerçekten de abartısız öyle.ben malesef bu konuyu açan kişi olmama rağmen evde Ardadan fırsat bulup nete giremiyorum. giremiyorum diyorum aslında doğru olan bu değil girmiyorum desem daha doğru olur.Benden o kadar çok ilgi bekliyor ki ister istemez kayıtsız kalamıyorum
kızımın bikaç gündür iştahı azaldı.sebebini anlayamadım.çok zorlamıyorum bakalım nezaman düzelecek.
a.s. harmoni.belkide kızın hasta olacaktır.benim kızım hasta olacağı zaman iştahı azalır.inşallah hasta olmaz.bana özel msj göndermişsin ama cevap yazıyorum ama gönderemiyorum. olumunekankayizsmile
allah korusun hasta olmaz inşallah.Senin mesaj sayın 50 altındadır ondan gönderemiyosundur canım.Bende bikaç gün gelmeyince merak ettim ondan yazmıştım.
Selam herkese.
harmoni dönem dönem iştahsızlık bizde de oluyor. Umarım hasta olmaz aman Allah korusun. Sen yine de bikaç takviye ya başla istersen canım
sağol canım.görümcemler var kuşadasında onları ziyarete gittik. evde olsamda kız elletmiyor bilgisayarı ama o uyuyunca açabiliyorum
harmoni yok canım yok yorulmuyorlar. nasıl bir enerjiyse akşam 10 bizde pil bitmiş oluyor kızım hala hamur oynayalım, ütü yapalım, puzzle oynayalım derdinde.
Merhaba cici anneler:)
Davetiniz için ; çok teşekkür ediyorum ; yüreğinize sağlık ; çok güzel olmuş burası..
Bizim kızımız da ; 28 Ekim 2007 doğumlu ; tam bir akrep kızı:)
Anne baba olmak;yavrunla nefes almak;onunla büyümek;onunla içine çekmek hayatı..
İnanılmaz güzel bir duygu..
Hergün daha da renklendiğini hissediyorum;dakikalarımın..
Şükürler olsun ;sonsuz teşekkürler bizi Yaradana..Cennet'in en nadide;en kutsal armağanını yollamış bizlere:_)
Dilerim layık olabiliriz buna..
Çocuk sahibi olmak asla bir külfet değil;daima derin bir nimettir ; öyle değil mi.?
Koklamaya;sevmeye;öpmeye doyamadıklarımız..
Bi biii bii bitanelerimiz bizim:)
Umarım sizlerle daha çok vakit geçiririz bundan böyle..
Burası vesilesi ile ruhlarımıza;yaşamlarımıza;dokunur; miniklerimizin anılarına şahit tutarız birbirimizi..
Unutulmacak ve dolu dolu paylaşımlar yaşamak dileği ile..
(Normalde Libya'da yaşıyoruz;tatil dolayısı ile Türkiye'deyiz;o yüzden -şimdilik-yoğunluk münasebetiyle çok aktif olamayacağım ; lakin takip edeceğim..)
Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?