geçmiş olsun. inşallah önemli bir problem olmaz. bem henüz regl olmadım. ilk çocuğumda da 14 aylık olunca regl olmuştum bu da öyle olursa 4 ayım daha var yani. ama ihmal etme muhakkak tedavi ol.doğumdan 9 ay sonra adetim oldu fakat uzun sürdü doktoruma gittim rahim kalınlaşması dedi.parça alıp patalojiye gönderdi sonucu geldi et parçası oluşmuş.tekrarlama olasılığı yüksekmiş 6ay tedavi görücem.fakat hiçbir ap vermedi bayramdan sonra gidicem bu ayki adetim yine aynı şekilde oldu korkuyorum bir bilginiz varmı
geçmiş olsun. inşallah önemli bir problem olmaz. bem henüz regl olmadım. ilk çocuğumda da 14 aylık olunca regl olmuştum bu da öyle olursa 4 ayım daha var yani. ama ihmal etme muhakkak tedavi ol.
Ay maşallah benim doğum da 2 kasım gözüküyor.Seni okuyunca 1 yıl sonra yaşayacaklarım hakkında bilgim oluyor :))
Allah kolaylık versin,nasıl kızın iyi mi?
yeni evin ve o evde geçireceğin hayatın hayırlı olsuninşallah yeni evin hep mutluluk getirsin
sağol canım iyi çok şükür,havalar bozdu ya hasta etmemeye çalışıyorum ama sokağa çıkarken şapka taktırmıyo ya sinir oluyorum,kızıyo,hemen çıkarıyo,ne toka ne şapka hiçbişi istemiyo,ayağına giydirdiğim ayakkabıyı çıkarıyo onu da istemiyo,eee böyle olunca eve hapsolduk,bi yere gidemiyorumsenağlama
kimyager cim,taşınmışsın,hayırlı olsun,gule gule otur.nasıl başardın bebekle ya?valla benım gozumde buyuyor.nasıl yerleştın?kızlar ben dogumdan sonra 3. ay adet gormeye başladım.herşey yolunda çok şükür.
merhabalar benim oğlumda 26 kasım 2007 doğumlu 6 tane dişimiz oldu.yavrumun iştahı çok kesik bi ara çok güzel toparlamıştı. şimdi tekrar zayıfladı.geceleride kalkıp bikaç saat uyanık kalıyoruz. işede başlıycam.babanesi dedesi halası bakacak.ama şimdiden ne yapacak diye kara kara düşünüyorum.kışta çok çabuk geldi.benimkide şapka bere kafasında olsun istemiyo hemen çıkartıyo.sizin bebeğiniz yürümeye başladımı.benimki ne emeklemeye başladı nede yürümeye.ama yürüteciyle heryeri karıştırıyo.çok yaramaz.herşey gönlünüzce olsun şimdilik bu kadar.baaayyy
canım benim kızımda 24 kasım dogumlu.ne emeklıyor ne de yürüyor.daha vaktı var demek kı.iştah olayını sorma.kafayı yedırtcek bu kız bana.hiç vermesen istemıycek ya.valla iştahlı bebeklere bayılıyorum.neyse sag ve saglıklı olsunlar yeter.benim prensesimin de 5 dişi var.şimdilik baba,atta,mam falan dıyor.hihoyyyt
slm
ben sitenize eski ama yeni üyeyim üye olmuştum ama çok sık takip etmemiiştim
rotariks aşısı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?