2007 kasım anneleri!

maşallah kızlar eminim muhteşm bir duygudur
Allah bizlere de nasip etsin o günleri görmeyi inşallah
dua edin olur mu?

hepinizin bayramınızı kutluyorum.bebişinize neler yediriyorsunuz.en çok hangisini seviyor.merak ediyorum.bana tarif yazarmısınız.benimki artık herşeyin tadına bakıyor.ama sevmediyse ağzını bile açmıyor. sevgiler
:dance:

benim cimcime şehriye çorbasını çok seviyo,hergün mutlaka bi tabak yiyo,yoğurdu da çok seviyo,babanemiz tarhana yapmış ama baya acı olmuş onu da sevdi,üfleye püfleye yedi,dün de mercimek çorbası yapmıştım ama bol limonlu seviyo sade yemedi,ekşiyi seviyo bizimki,arada kavurma falan da yapıp veriyorum hoşuna gidiyo,artık herşeyi yiyo ama severse....sevmezse katiyen ağzını açmıyo ya çok fena:bbo:sinir ediyo bazen beni...

:sm_confused:
benimki çorbalardan bıktı galiba. artık eskisi gibi yemiyo. farklı lezzetler istiyo .bugün kuru fasülye yedi.sevdi.baklava yedi onu daha çok sevdi.bakalım deneye deneye bulucaz heralde neyi daha çok sevdiğini.oğlumun salyası yine çoğaldı.dişi çıkacak sanırım.önlük yetiştiremiyorum. cevap için teşekkür ederim.iyi bayramlar.:sm_cool:

merhaba oğlunuz ne kadarlık fasulye yedikten sonra gazı oldumu benim oğlum 10 aylık vermeye korkuyorum oğlumda çorbalarını iştahsız yiyor sebze çorbasınıda zorla veriyorum

merhaba oğlunuz ne kadarlık fasulye yedikten sonra gazı oldumu benim oğlum 10 aylık vermeye korkuyorum oğlumda çorbalarını iştahsız yiyor sebze çorbasınıda zorla veriyorum

a.s. benim kızım 10 aylık ama ben 8. aydan beridir kuru fasulye yediriyorum. cokacimcoookama kabuklarını tek tek soyuyorum. hem artık gaz problemleri kalmamıştır. benimki emeklediği için yerden soğuk alıyor ve gaz sancısı bazen çekiyor. bugünlerde zaten kucaktan indirmiyoruz. zaten o da bu durumundan hiçte şikayetçi değil.hihoyyyt sadece çorba yemek istemiyor, yoğurt yemek istemiyor:1no2: ben de bizim yediğimiz yemeklerden veriyorum. hoşuna giderse gayet güzel yiyorcokacimcoook
bu arada bayramınızı tebrik ediyorum. h.kalınhihoyyyt

ben kızıma 2 kez nohut yedirdim,ikisi de felaketti,sabah kadar gazını çıkarmak için ağladı,uykusundan uyandı,bi daha tövbe

oğlum 26 kasım doğumlu 10 aylık kuru fasülye verirken kabuklarını çıkardım. bi problem olmadı.

hamilelikte 26 kilo almıştım.14kg verdim. daha çok var. başım bu kilolarla dertte.cam yakında.inşallah bi düzen tutturabilirim.ama kararlıyım.mutlaka başarıcam
.bayramda oğlum soğuk havale geçirdi. yüreğimiz ağzımıza geldi.ateş 35.5 kasıldı bayılıverdi kucağıma. çok korktum. bende hipoglisemiye girdim. yani şekerim düştü. allah kimsenin yavrusuna hastalık vermesin.onlar hasta olunca bütün tadımız kaçıyor şimdide grip oldu.salya sümük dolaşıyo.aman havale geçirmesinde ben gribe razıyım.

geçmiş olsun haklısın onlar hastalanmasın hamileliğimde bende 20 kilo aldım 10 kilosunu verdim emzirdiğim için fazla diyet yapamadım ama bundan sonra gayret edip vermem lazım inşallah başarırım

selam kızlar
naber,nasılsınız,biz ailecek hastayızzzzzzsenağlamadedemizden kaptık,önce yavrum sonra eşim ve ben nezle olduk,yavrum iyileşti ama biz baya kötüyüz...
dün kızıma diş duğdayı yaptık,çok güzeldi,tavsiye ederim,iimkanı olan herkes yapsın,ilerde ona anlatabileceğim çok güzel bi anı oldu...:asigim:

benneyaptımkigeçmiş olsun aman çocuklar hasta olmasında biz bi şekide iyileşiyoruz.a.s

slm kızlar bende 21 kasım da doğum yaptım..aranızda benimle aynı gün doğum yapan varmı...bebekler nasıl benim kızım 1 2 adım atıyor ama yürümeye halen cesareti yok..sizin bebişler nasıl bakem...

kızlar herkese selam.aramıza yeni katılanlar olmuş.hepiniz hoşgeldiniz.hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.ser 79 çok geçmiş olsun canım.umarım bir daha olmaz.kızlar BESTE min 6.dişi çıktı.henüz yürümüyor.sadece bir yere tutunarak ayakta durabiliyor.prens ve prenseslerimizin dogum günleri yaklaşıyor.RABBİM hepimizin meleklerine saglıklı,güzel ve uzun omürler nasip etsin inşaallah.ya kızlar benim yaramaza ben hiç birşey yediremiyoru.vermesem koca gün aç duracak.gün içinde neler veriyorsunuz?ne kadar veriyorsunuz ve kaç saatte bir yazar mısınız?

Arkadaşlar oğlum 3 kasım doğumlu yani 11 aylık iştah sorunu var çokkkkzor yemek yediriyorum. genelde milupa tabak maması yiyor arada sırada tarhana çorbası içiyor. çevremde herkez zayıf diyor kilosu 9800 sizinkiler nasıl

benimki 8.600gr zor yemek yediriyorum iştah yok.herşey veriyorum artık. biz ne yersek oda onu yiyo.mesela bugün biber dolması yaptım. içini yediriyorum.2saat arayla bişeyler vermeye çalışıyorum. meyvelerden muz,elma,armut,üzüm,şeftali.kabuklarını ve çekirdeklerini ayırıp veriyorum.benimki hazır süt içmiyo anne sütüne devam ediyorum. yakında işe başlıyorum. napıcaz bilmem.

a.s. benim elifiminde 8 dişi varhihoyyyt bende yeme problemi yaşıyorum ama yine de kesinlikle zorlamıyorum. elifim sabah 06.00'da uyanıyor anne sütü veriyorum tekrar uyuyor sonra saat 08.00'de kahvaltı veriyorum. kahvaltısında yumurta sarısı, kaşar peyniri, tereyağı, 1 dilim ekmek ve reçelden oluşan bulamacı yiyor. pekmez kullanıyordum ama bitti. bazen kahvaltıdan yarım saat sonra taze meyve suyuda veriyorum sonra emziriyorum ve saat 10.00'da uyuyor. 12.00'da uyanıyor. evdeki yemek ne varsa blendrdan geçirip veriyorum içine pilav veya makarna koyuyorum onlarda olmazsa ekmek karıştırıyorum. porsiyonumuz küçük kase kadar yani büyük yemek kaşığıyla 10-12 yemek kaşığına denk geliyor. 2-3 saat sonra meyve püresi veriyorum( muz, elma, üzüm vs meyvelerinde) daha sonra emzirip uyutuyorum. uyanınca yani saat 17.00- 18.00 sıralarında bir kase yoğurt veriyorum içine bazen ekmekte ufalıyorum ama yoğurdu sek olarak daha çok seviyor. yoğurttan 1 saat sonra çorba veya bebe bisküvisi veriyorum. saat 22.00'de muhallebi verip emzirerek uyutuyorum :ecrin_bebek:şimdi senin kafan karışmış olabilir ne kadar çok şeyler veriyor diye ama tabiki bunların hepsini bitirmiyor. mesela biraz önce ikindi öğününde 3 kaşık ıspanak yemeği yedi. daha da yemek istemedi bende zorlamadım. çünkü büyük kızımı yemesi için çok zorluyordum. sonuçta çocuğum çok hırçın bir çocuk oldu. bende paranoyak oldum. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için elifime yemek konusunda sınırsız özgürlükler sunuyorum. benden size tavsiye onlar acıkınca herşeyi yiyorlar. zorlamaya gerek yok. bu arada elifimiz kilosu 9 kg

ahhh ahh
benimki dee bişi yemiyo,özellikle akşamları yediremiyorum,dün ıspanak yaptım,çıkarı çıkarıverdi,gece de pirinç unu yiyo ama 2 saate bi kalkıp emziriyorum

bir haftadır deli gibi temizlik yaptım. cam pencere kapı halı hiç biyer kalmadı.en çok mutfak yordu. çok yorgunum. çocuğumda hasta hasta bana eşlik etti. yorulduğuma acımıyorumda yavrumla ilgilenememek beni kahretti. yarın çalışmaya başlıyorum.bakalım ozaman nasıl dayanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…