amin canım.valla güzelim ALLAH kabul ederse tutuyorum ama,çok zorlanıyorum.birde sahurdan sonra uyku tutmuyor,deli gibi yatakta donuyorum,1-2 saat ,tam uyuyorum BESTE kalkıyor.birde tam diş çıkarma donemi,gerçekten iftarda beynim zonkluyor,kızımı bile zor kucagıma alıyorum.neyse hayırlısıyla geçecek inşaallah,11 ayın sultanı,RABBİM saglıcakla gecirmeyi nasip etsin.Amin canım.Allah hepimize hayırlı ramazanlar versin inşallah duaları kabul olan affedilen kullardan etsin..Ama gerçekten çok zorlanıyorum bütün gün aptal gibiyim-tatlicadiarzu-bu gün daha 2.günü tuttuk allah yardım etsin herkese.Çocuklara bakmak bile zor geliyor. Bebekle ramazan bayağı bir zormuş sahurdan 5 te yatıyorum 6.30 da kızım kalkıyor..kafamçokkarıştıuykusuzluk çok fenaymış öğlen kızla yatıyorum biraz ama daha sersem oluyorum.Siz nasılsınız tutabiliyormusunuz?bebişlerinizi öpüyorum .bu arada kızım hala emeklemiyo koca poposunun üstünde habire oturuyor..
merhaba bende kasım annesiyim 23 kasım doğumlu oğlum var.4050kilo doğdu maşallah aynı hızda gidiyor şimdi 11 kilo oldu şu aralar biraz yaramaz 8 tane dişimiz oldu
canım aramıza hoşgedin.benimkide bu aralar çok huysuz ve iştahsız.bu dişler bebegımı mahvetti.şu an 5 dişimiz var,sanırım 6.geliyor.merhaba bende kasım annesiyim 23 kasım doğumlu oğlum var.4050kilo doğdu maşallah aynı hızda gidiyor şimdi 11 kilo oldu şu aralar biraz yaramaz 8 tane dişimiz oldu
a.s.kızlar bilmem kaç kez oldu sordum ama cevabını alamadım. sizler bebişleriniz için hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben devit 3 3 damla ve demir 9 damla kullanıyorum. Benim kızla aynı ay doğumlu arkadaşım dflor damlasınada başlamış ama benim doktor daha başlamadı. lütfen çocuklarınıza hangi vitaminleri verdiğinizi paylaşırmısınız? şimdiden teşekkür ederim.
canım aramıza hoşgedin.benimkide bu aralar çok huysuz ve iştahsız.bu dişler bebegımı mahvetti.şu an 5 dişimiz var,sanırım 6.geliyor.
a.s.kızlar bilmem kaç kez oldu sordum ama cevabını alamadım. sizler bebişleriniz için hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben devit 3 3 damla ve demir 9 damla kullanıyorum. Benim kızla aynı ay doğumlu arkadaşım dflor damlasınada başlamış ama benim doktor daha başlamadı. lütfen çocuklarınıza hangi vitaminleri verdiğinizi paylaşırmısınız? şimdiden teşekkür ederim.
Kimyager hayırlı olsun yeni eviniz.
Kızın kaç kasım doğumlu acaba?
selam kızlar,taşındım bitti,bugün netim bağlandı,çok yoruldum,çok zor oldu ama çok da güzel oldu,mis gibi tertemiz eve girmek,yerleşmek çok güzel...
kızım çok huysuzlaştı bu arada 2.diş patladı,kanepelere tutunup yürüyo yan yan,bana çok düştü,nerde olsam geliyo,tuvalete zor giriyom valla:roflol:
siz neler yapıyosunuz,nası gidiyo ramazan,az kaldı bayrama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?