2007 kasım anneleri!

amin canım.valla güzelim ALLAH kabul ederse tutuyorum ama,çok zorlanıyorum.birde sahurdan sonra uyku tutmuyor,deli gibi yatakta donuyorum,1-2 saat ,tam uyuyorum BESTE kalkıyor.birde tam diş çıkarma donemi,gerçekten iftarda beynim zonkluyor,kızımı bile zor kucagıma alıyorum.neyse hayırlısıyla geçecek inşaallah,11 ayın sultanı,RABBİM saglıcakla gecirmeyi nasip etsin.

maşallah valla tebrik ediyorum sizi oruç tutabildiğiniz için,ben de çok istiyorum ama ayılır bayılırım diye korkuyorum,kız çok yoruyo beni,yanımda kimse yok,kardeşim gitti bu sabah,kaç gündür eşya topluyorum hala bitiremedim,salıya taşınıyoruz Allah nasip ederse,az kaldı ama bi de yerleşmek var daha zor,sahurda eşime bişeyler hazırlayıp hemen yatıyorum ama uyuyamıyorum,gece de uyku tutmuyo artık 1de yatıyorum,3,5ta kalkıyorum,sonra sabah tam uykunun en tatlı yerinde kız kalkıyo,deliriyorum,çayla ayakta duruyorum desem innanır mısınız,uykumu açıyo,dinlendiriyo,Rabbim oruçlarınızı kabul etsin,kolaylık versin hepimize,inşallah sonra tutarım ben de...
Elifim artık nereyi tutsa ayağa kalkıyo,kapılara,sehpalara tutunup tek başına ayakta durabiliyo,az kaldı yürümeye ve biliyomusunuz yürüteci hiç istemiyo,hareket alanı kısıtlanıyo ya bi süre sonra sıkılıyo inmek istiyo,yürütecin çocuğun yürümesinde tembellik yaptığı falan hikaye yani,inşallah 1-2 aya yürür gibi geliyo...

merhaba bende kasım annesiyim 23 kasımda doğum yaptım.oğlum oldu.4050kilo doğdu maşallah aynı hızda gidiyoruz şuan 11 kilo 78 cm boyumuz oldu.çok uysal bir bebek ilk 6 ay sadece anne sütü aldı şuan yine emiyor bir kaç gündür tutunup kalkmak istiyo

merhaba bende kasım annesiyim 23 kasım doğumlu oğlum var.4050kilo doğdu maşallah aynı hızda gidiyor şimdi 11 kilo oldu şu aralar biraz yaramaz 8 tane dişimiz oldu

merhaba bende kasım annesiyim 23 kasım doğumlu oğlum var.4050kilo doğdu maşallah aynı hızda gidiyor şimdi 11 kilo oldu şu aralar biraz yaramaz 8 tane dişimiz oldu

kaydirigubbakcemile5 aramıza hoşgeldin a.s.benim kızımda 28 kasım doğumlu doğum kilosu 3630 gr dı. şimdi ise 9,500 gr 8 dişi var. çok yaramaz. son günlerde yemecokacimcoook problemleri başladı. iştahı hiç yok. çok kızgınkötükedihüso devamlı ağlıyorsenağlama

gebeliğe bağlı şekerim çıktı o yüzden bebeğim kilolu doğdu 3 hafta önce sezeryanla doğdu

canım aramıza hoşgedin.benimkide bu aralar çok huysuz ve iştahsız.bu dişler bebegımı mahvetti.şu an 5 dişimiz var,sanırım 6.geliyor.

a.s.kızlar bilmem kaç kez oldu sordum ama cevabını alamadım. sizler bebişleriniz için hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben devit 3 3 damla ve demir 9 damla kullanıyorum. Benim kızla aynı ay doğumlu arkadaşım dflor damlasınada başlamış ama benim doktor daha başlamadı. lütfen çocuklarınıza hangi vitaminleri verdiğinizi paylaşırmısınız? şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşım devit 3 ü 5 damla demir damlasınıda 10 damla kullanıyorum

ben de devit 3 3 damla ve demir 10 damla veriyorum

selam kızlar,taşındım bitti,bugün netim bağlandı,çok yoruldum,çok zor oldu ama çok da güzel oldu,mis gibi tertemiz eve girmek,yerleşmek çok güzel...
kızım çok huysuzlaştı bu arada 2.diş patladı,kanepelere tutunup yürüyo yan yan,bana çok düştü,nerde olsam geliyo,tuvalete zor giriyom valla:roflol:
siz neler yapıyosunuz,nası gidiyo ramazan,az kaldı bayrama...

Ay maşallah benim doğum da 2 kasım gözüküyor.Seni okuyunca 1 yıl sonra yaşayacaklarım hakkında bilgim oluyor :))
Allah kolaylık versin,nasıl kızın iyi mi?

yeni evin ve o evde geçireceğin hayatın hayırlı olsun inşallah yeni evin hep mutluluk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…