2007 kasım anneleri!

maaşallah.iyiki de ozgursunuz yemek konusunda,valla çok ıyı bunlardan 1 kaşık bıle alsa super,sizin gununuz butungun yemek ve ek gıda ile geçiyor anlaşılan.valla benm kı ne yogurt,ne çorba 1 çay kaşıgı bıle almıyr.

kızlar haydi sırası ile meleklerimizin dogum günlerini yazalım.malum ilk yaşları geliyor.RABBİM saglıkla çoooook yaşlar versin inşaallah.24 KASIM BESTE.hihoyyyt

kızlar haydi sırası ile meleklerimizin dogum günlerini yazalım.malum ilk yaşları geliyor.RABBİM saglıkla çoooook yaşlar versin inşaallah.24 KASIM BESTE.hihoyyyt

merhaba benim oğlum 23 kasım doğumlu dileklerinize katılıyorum ALLAH sağlıkla uzun ömür versin

kızlar benim oğlumda 24 kasım doğumlu.allah hepimizikine uzun ömürler versin.benimki sıralamaya yeni başladı.hala emeklemeyi beceremiyor.ters ters emekliyo.benim tatlı bıcırığım.

bu çocuk aç geziyo aç bugün yine bişey yememiş. emziriyorum acaba onamı güveniyo.

kızlar benim oğlumda 24 kasım doğumlu.allah hepimizikine uzun ömürler versin.benimki sıralamaya yeni başladı.hala emeklemeyi beceremiyor.ters ters emekliyo.benim tatlı bıcırığım.

26 kasım yazıcama 24 yazmışım. kafam bu aralar çok meşgul herhalde ondan.benim oğlum 26 kasım 2007 doğumlu.kusura bakmayın.:bbo:

slm kızlar bende 21 kasım da doğum yaptım..aranızda benimle aynı gün doğum yapan varmı...bebekler nasıl benim kızım 1 2 adım atıyor ama yürümeye halen cesareti yok..sizin bebişler nasıl bakem...

senin bebişinde çok güzel maşallah. aman nazar değmesin.:bbo:

benim oğlum son bikaç gündür çok güzel sıralamaya başladı.galiba yürümesine az kaldı. yaşını karşılıycak heralde.sizinkiler napıyor.

benim fıstık 1 aydır sıralıyo,5 kasım doğum günü az kaldı,hazırlıklara başlıyoruz bizde yaşgünümüz için,çok güzel olsun istiyorum,ilk ne de olsa...
bizim hala 2 dişimiz var,iştah kapalı,sadece emmek istiyo,pek bişi yemiyo
evde her yer heryerde,topladığım eşyalar 5 dak yerinde durmuyo sağolsun cimcçime
arada o da basıyo yanlış yazıyosam kusura bakmayın

benım oğlumda 24 kasım doğumlu ve bende zar zor 4.5 ay emzırebıldım.şimdi yaşına cok az kaldı herseyi yiyo yaramazlık hat safada.konusma acısından tek tek kelımelerı çarpıtarak söylüyo ve ınanılmaz hoş bı durum bu.babuş dıye bı kusumuz var oğlumun kankısı ona babiiiiii dıye seslenıyo onla gurur duyuyorum hayatımın anlamı buyammm

benımkı en son 9 adım attı ama poposunun üstune düşünce asabı bozuluyo kalkmıyo yerdennn

kızlar felaket grıp olduk,once eşim sonra kızımla ben.off yavrucum 5-6 gece hıç uyuyamadı.burnu gozlerı aktı,iştah sıfır.dr.a gıttık ilaçlar vss..ben de çok kotuyum,hep altlı ustluyuz çocuga yıne gecıyor.valla kollayın kendınızı biz dokuluyoruz.

a.s. benim kızım yani elifimde 28 kasım doğumlu kuşum bugünlerde çok hastalandı. senağlamadoktor antibiyotik verdi içirmek zorunda kaldık. çünkü boğazı çok kötüymüş iyileşmezse bronşite yol açarmış. ateşi çok yükseldi 14 saate zor düşürdük. neyse çok şükür şimdi toparladı. bu kezde ablamız yani üçbuçuk yaşındaki kızım ebrum hastalandı.senağlama bu seferde onunla uğraşıyoruz. yani bunlar başımızın tatlı belaları oldular valla.

canım çok geçmiş olsun,biz de daha yeni atlattık,evde herkes hastaydı,kızın burnu tıkalı geceleri sürekli uyanıyodu aklınızda bulunsun deniz suyunun faydasını gördük,şimdi iyi çok şükür

kızlar bebişleriniz için nasıl bir doğum günü planlıyorsunuz. mesela mönüde neler olacak. kaç kişilik yapacaksınız partiyi. laf aramızda ben diğer kızım için bir hafta öncesinden hazırlıklara başlamıştım ve de 3 kez ayrı ayrı ortamlarda kutlama yapmıştık. çok güzel olmuştu. ama elifim için henüz bir plan yapmadım. yeni fikirlere her zaman açığım.

canancım sana da geçmiş olsun,çok zor biliyorum çünkü bir hafta önce bende yaşadım hepsini,bir hafta antibiyotik kullandık hem kızıma hem kendime öyle düzeldik,Allahım şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…