maaşallah.iyiki de ozgursunuz yemek konusunda,valla çok ıyı bunlardan 1 kaşık bıle alsa super,sizin gununuz butungun yemek ve ek gıda ile geçiyor anlaşılan.valla benm kı ne yogurt,ne çorba 1 çay kaşıgı bıle almıyr.a.s. benim elifiminde 8 dişi varhihoyyyt bende yeme problemi yaşıyorum ama yine de kesinlikle zorlamıyorum. elifim sabah 06.00'da uyanıyor anne sütü veriyorum tekrar uyuyor sonra saat 08.00'de kahvaltı veriyorum. kahvaltısında yumurta sarısı, kaşar peyniri, tereyağı, 1 dilim ekmek ve reçelden oluşan bulamacı yiyor. pekmez kullanıyordum ama bitti. bazen kahvaltıdan yarım saat sonra taze meyve suyuda veriyorum sonra emziriyorum ve saat 10.00'da uyuyor. 12.00'da uyanıyor. evdeki yemek ne varsa blendrdan geçirip veriyorum içine pilav veya makarna koyuyorum onlarda olmazsa ekmek karıştırıyorum. porsiyonumuz küçük kase kadar yani büyük yemek kaşığıyla 10-12 yemek kaşığına denk geliyor. 2-3 saat sonra meyve püresi veriyorum( muz, elma, üzüm vs meyvelerinde) daha sonra emzirip uyutuyorum. uyanınca yani saat 17.00- 18.00 sıralarında bir kase yoğurt veriyorum içine bazen ekmekte ufalıyorum ama yoğurdu sek olarak daha çok seviyor. yoğurttan 1 saat sonra çorba veya bebe bisküvisi veriyorum. saat 22.00'de muhallebi verip emzirerek uyutuyorum :ecrin_bebek:şimdi senin kafan karışmış olabilir ne kadar çok şeyler veriyor diye ama tabiki bunların hepsini bitirmiyor. mesela biraz önce ikindi öğününde 3 kaşık ıspanak yemeği yedi. daha da yemek istemedi bende zorlamadım. çünkü büyük kızımı yemesi için çok zorluyordum. sonuçta çocuğum çok hırçın bir çocuk oldu. bende paranoyak oldum. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için elifime yemek konusunda sınırsız özgürlükler sunuyorum. benden size tavsiye onlar acıkınca herşeyi yiyorlar. zorlamaya gerek yok. bu arada elifimiz kilosu 9 kg
kızlar haydi sırası ile meleklerimizin dogum günlerini yazalım.malum ilk yaşları geliyor.RABBİM saglıkla çoooook yaşlar versin inşaallah.24 KASIM BESTE.hihoyyyt
kızlar benim oğlumda 24 kasım doğumlu.allah hepimizikine uzun ömürler versin.benimki sıralamaya yeni başladı.hala emeklemeyi beceremiyor.ters ters emekliyo.benim tatlı bıcırığım.
slm kızlar bende 21 kasım da doğum yaptım..aranızda benimle aynı gün doğum yapan varmı...bebekler nasıl benim kızım 1 2 adım atıyor ama yürümeye halen cesareti yok..sizin bebişler nasıl bakem...
canım benim kızımda 24 kasım da dogdu,anne sütünü ben de çok zorlanarak 3,5 ay verebildim,bazen emzirdim,bazen biberonla verdim,çok savaştık nedense almak istemedi,artık mama yıyor,ek gıdalardan bazen vermeye çalışıyorum ama pek sevmedı,umarım zamanla düzene gırer.bu arada benim kızım uykuyu pek sevmıyortatlicadiarzuhep oyun istiyor.
kızlar haydi sırası ile meleklerimizin dogum günlerini yazalım.malum ilk yaşları geliyor.RABBİM saglıkla çoooook yaşlar versin inşaallah.24 KASIM BESTE.hihoyyyt
a.s. benim kızım yani elifimde 28 kasım doğumlukuşum bugünlerde çok hastalandı. senağlamadoktor antibiyotik verdi içirmek zorunda kaldık. çünkü boğazı çok kötüymüş iyileşmezse bronşite yol açarmış. ateşi çok yükseldi 14 saate zor düşürdük. neyse çok şükür şimdi toparladı. bu kezde ablamız yani üçbuçuk yaşındaki kızım ebrum hastalandı.senağlama bu seferde onunla uğraşıyoruz. yani bunlar başımızın tatlı belaları oldular valla.
kızlar felaket grıp olduk,once eşim sonra kızımla ben.off yavrucum 5-6 gece hıç uyuyamadı.burnu gozlerı aktı,iştah sıfır.dr.a gıttık ilaçlar vss..ben de çok kotuyum,hep altlı ustluyuz çocuga yıne gecıyor.valla kollayın kendınızı biz dokuluyoruz.
canım çok geçmiş olsun,biz de daha yeni atlattık,evde herkes hastaydı,kızın burnu tıkalı geceleri sürekli uyanıyodu aklınızda bulunsun deniz suyunun faydasını gördük,şimdi iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?