canım benim değil ama eltim aldı geçen yıl takip etti aylık 3 milyon filan fark ediyormuş.getirisi daha çok yani... içine koyduğun şeyler zaten kışın çok daha pahalı olucak ..ayrıca sebzeler çiğde konsa çok güzel oluyor.mısır bile koyuyorlar kışın çıkar kaynat.hanımlar evinde derin dondurucu kullananınız varmı? yaz bitmek üzere kışın hormonku gıdalar yememek için derin dondurucu almak istiyorum. ama komşularım çok elekrik yaktığını söylediler. bu konuda bir fikri olan varsa muhakkak haber bekliyorum.
gözünüz aydınnnn.hihoyyytdarısı başımıza..çok istiyorum emeklemesini ama tık yok bizimkinde sürünmüyo bile tembel tembel valla benim kızım..kollarının üzerinde sallanıyor bide habire dönüyor..gerçi emekleyen bebek daha çok ilgi ister aman çok dikkat edin tam yaramazlık zamanları allah korusun yavrularımızı.çok seviyorum cadımıFLAŞ........! FLAŞ............! Teyzeleri elifim dün emeklemeye başladı. haydi darısı sizinkilere. hiç niyeti yokken bir anda pıtır pıtır emekledi. o anda babası da yanımdaydı çok mutlu olduk. allahım sağlıklarını versin inşallah
a.s.emeklemesi için hiçbirşey yapmadık valla.sabah poposunun üstünde dönemeyen çocuk bir baktık ki akşam emekleyerek mutfağa kadar geldi. yani çok ani oldu. bütün çocukların fizyolojisi farklı büyük kızım 5 aylıkken emekliyordu. hiç kafana takma çünkü emeklediklerinde yükümüz 20 kat daha artıyor. zaten bu çocuklar beni paranoyak yaptı. Allahım bütün bebişlerimizi korusungözünüz aydınnnn.hihoyyytdarısı başımıza..çok istiyorum emeklemesini ama tık yok bizimkinde sürünmüyo bile tembel tembel valla benim kızım..kollarının üzerinde sallanıyor bide habire dönüyor..gerçi emekleyen bebek daha çok ilgi ister aman çok dikkat edin tam yaramazlık zamanları allah korusun yavrularımızı.çok seviyorum cadımıçok tatlılar bizim bilmiş çirkin oluyor artık abisi öğretmiş..ayrıca emeklemesi için birşey yaptınız mı bizimki pek yerde durmuyorda nasıl öğrenicek:uhm:
iyiyim canım ya,ev ve dükkan kiralarını saymassak iyiyim,ikisininde senesi geldi,valla çıldırmak üzereyim.çok insafsızlar be.ben birşey sahibi olsam boyle olmazdım,o yüzden birşey sahibi degiliz herhaldemirmirmirmiroff bugün avukata gittik ,dükkan sahibi kafasına gore artış yapıyor,bizde kabul etmedik.fakat benim saf kocamkiraları elden verdi ve imza almadı,umarım karşı taraf bi pislik yapmaz yoksa bizde avukata vericez,aman ya ALLAH ın gücüne gitmesin ama valla bıktım,kiralar,vergiler,sigortalar,ayı zor ceviriyoruz artık.hep bişeyler yarım.off amma anlattım.neyse ki cici kızım varkaydirigubbakcemile2yaşam kaynagımhihoyyyt
a.s.ayrıca kışlık sizler neler yapıyorsunuz. mesela sebzeleri çiğdenmi yoksa şoklayıpmı koyuyorsunuz. ben geçenlerde börek koydum. dün kardeşimle hanımı gelmişti çıkartıp ısıttım. valla taptazeydi öneririm.
ne diyim ALLAH yardımcınız olsun,zorrrr,hayat çok zor,kimsenin istediği gibi olmuyo herşey,ama bu bi sınav sakın unutma,herşeyle sınanıyoruz ve sabret,ben öyle yapıyorum,bi gün diyorum kurtulcam inşallah şu evden,sabırla bekliyorum,ramazandan sonraya kaldı taşınma işi,napıyım,olmayınca olmuyo,kiralar iyice arttı,millet dellendi gene,yeni evlere 900 istemeye başladılar,düşündükçe canım sıkılıyo
meleğimin dişi çıktı sonunda,ama 2 gündür beni deli etti,gündüzleri hiç uyumuyo,sersem sersem zırlayıp duruyo,iştahı da kesildi,zaten bişi yemiyodu,şimdi hiç yemiyo,emzir emzir canım çıkıyo valla,ama bugünlerin de kıymetini bilmek lazım,en güzel günlerimiz bence,ilerde daha büyük sorunlar çıkacak,hem kime sorsam bebekliğini özlüyorum diyo,öyle tatlılarki,bi gülüş yetiuo bütün eziyetine....
güzelim unutmadım,senin eşininde diş dr.u oldugunu bildiğim için oyle demiştim,espiriydi yani ama neyse.aa kız bu teknolojide üstelik eşin dr. iken ne biçim bir dogum yapmışsın oyle:1shok:ben epidural sezeryan oldum canım,çokta memnun kaldım.dün rahime baksın diye gittim.herşey normalmiş çok şükür.aaaa alınıyorum amaklava:,unutuyosun,benim kociş de diş doktoru,ben sana demiştim onların çekilmesi gerekiyor,hem sağlığın için hem de çene yapısını bozduğu için çekiyolar onları,Allahtan ben de hiç yok 20lik,hiç çıkmadı,çok şanslıyım valla,:roflol:kocam film çekti baktı,yok dedi 20lik dişin,ne güzel dimikaydirigubbakcemile3
sen normal doğum mu yaptın,ben normal yaptım,doğumdan 2 hafta sonra gittim bi doktora,bi daha gel falan demedi,zaten doktor da arazi olmuş,ayrılmış hastanedenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bana yaptı yapacağını kaçmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim doğum şansıma çok aceleye geldi,aynı anda 2 kişi doğurduk,normalde doğumum gece 2de falan olacaktı ama doktor bi da bi da gel git yapmamak için ebeye demiş 9da sularını patlat,hiç sancım bile yoktu,suyu patlatınca duramadım,9.45de beni aldı doğuma,tabi tam açılma olmadığı için,bi de salak ebe aleti yanlış yere koymuş bebeğin kalbi atmıyo deyince telaş yaptı doktor,çocuğu çekmiş yavrumun kafası sünmüş,bi görsen ne biçimdi kuzum,çok korkuyodum öyle kalır diye ama düzeldi elhamdülillah,ya öyle kalsaydı,ya bişi olsaydı çocuğa,kim verecekti hesabını,bi de kağıt imzalattılar doğumdan önce uyanıklar anneye veya bebeğe bişi olursa sorumluluk kabul etmiyolarmış,düşündükçe sinir oluyom doktora,iyiki kaçmış...
güzelim unutmadım,senin eşininde diş dr.u oldugunu bildiğim için oyle demiştim,espiriydi yani ama neyse.aa kız bu teknolojide üstelik eşin dr. iken ne biçim bir dogum yapmışsın oyle:1shok:ben epidural sezeryan oldum canım,çokta memnun kaldım.dün rahime baksın diye gittim.herşey normalmiş çok şükür.[/QUO
eve yakın bi özel hastaneye gittik böyle oldu,kısmet diyelim,şanssızlık,neyseki yavrumun hiçbişiyi kalmadı,aklı başında elhamdülillah
kızlar naber?bebeişler iyidir umarım.kızıma yine diş geliyor,canım yavrum eller hep agızda.kızlar ya günler artık kısalıyor,sonbahara geliyoruz,derken kış offff ya,ne yapıcaz evlerde????
hiç sorma,kızı uyutup,oturabildim 2 dakka,artık hiç huzur vermiyo sağolasıca:roflol:nerde olsam yanıma geliyo,üstüme tırmanıyo,çok fena oldu cadı yürütece bindiriyom,heryeri kırıp döküyo,bugün menekşemi devirdi,1 2 yaprağı kırılmış,heryer toprak,bi görsen...
yürümeye,ayağa kalkmaya çalışıyo sürekli,dün kanepeye tutunup kalktı valla şaştım kaldım,1 2 aya yürür gibime geliyo ama bakalım hayırlısı
aferin ona,kışında hep peşlerinde olacaz ALLAH ın izni ile.ramazanda geldi sayılır,hadi bakalım hayırlısı.benimkide gundüzleri artık nerdeyse hiç uyumuyor.5.dişimiz gelmek üzere yine çok huysusuz,benim belim kaykıldı artık.-tatlicadiarzu-
evet canım ramazan geldi elhamdülillah,ama ben bu sene de oruç tutamıyorum,emzirdiğim ve kansız olduğum için tutmuyorum,inşallah sonra kaza yapıcam
ramazan geldi hoş geldi,bize çok hoş geldihihoyyyt,ev bulduk,haftaya taşınıyorum inşallah:sm_cool:sonunda kurtuluyorum şu evden,nasıl olacak bilmiyorum ama Allah yardım eder umarım,toplanmaya başladım,bi yandan eşya topla bi yandan yemek yap bi yandan çocuk ne zor iş bi görsen-tatlicadiarzu-Allahtan cumaya kadar dayımız burda o biraz ilgileniyo da rahatım,bakalım o gidince nolcak
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.RABBİM hayırlı dualarımızı kabul etsin inşaallah.bebeklerimize saglık,afiyet,başarı,mutluluk versin.hayırlı ramazanlar...
Amin canım.Allah hepimize hayırlı ramazanlar versin inşallah duaları kabul olan affedilen kullardan etsin..Ama gerçekten çok zorlanıyorum bütün gün aptal gibiyim-tatlicadiarzu-bu gün daha 2.günü tuttuk allah yardım etsin herkese.Çocuklara bakmak bile zor geliyor. Bebekle ramazan bayağı bir zormuş sahurdan 5 te yatıyorum 6.30 da kızım kalkıyor..kafamçokkarıştıuykusuzluk çok fenaymış öğlen kızla yatıyorum biraz ama daha sersem oluyorum.Siz nasılsınız tutabiliyormusunuz?bebişlerinizi öpüyorum .bu arada kızım hala emeklemiyo koca poposunun üstünde habire oturuyor..kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.RABBİM hayırlı dualarımızı kabul etsin inşaallah.bebeklerimize saglık,afiyet,başarı,mutluluk versin.hayırlı ramazanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?