kızlar ilk bizim doğumgünümüz var galiba,5 kasım,çok az kaldı,biz 8inde kutlayacağız ,hafta sonu olduğu için,özel bi şeyler yapmak istiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum,gelen konuklarıma küçük hediyeler vermek istiyorum o günün anısına ama ne olabilir,çok fazla masrafa girmeden ne verebilirim sizce...
kızlar ilk bizim doğumgünümüz var galiba,5 kasım,çok az kaldı,biz 8inde kutlayacağız ,hafta sonu olduğu için,özel bi şeyler yapmak istiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum,gelen konuklarıma küçük hediyeler vermek istiyorum o günün anısına ama ne olabilir,çok fazla masrafa girmeden ne verebilirim sizce...
a.s.canım bebişinin yeni yaşı hayırlı olur inşallah.allahım bebişlerimize öncelikle sağlık iyi şans ve baht versin. mutluluk her zaman yanlarında olsun. allahım onları aslında hepimizi şeytanın ve de şeytan tipli insanların şerrinden korusun. vatanlarına milletlerine bizlere örnek insan olsunlar. allahım nazarlardan kem gözlerden ve de kazadan beladan korusun inşallah. ..... canım yakın zamanda komşumun bebeğinin doğum günü vardı. hediye olarak bizlere mavi melek çobuğuna küçük nazar boncukları bağlamıştı. (oğlan çocuğu olduğu için maviyi seçmiş) nazar boncuklarını organze tülün içine koymuştu ben çok beğendim. melek çubuklarını da eğer istanbuldaysan tahtakaleden bulabilirsin. mevlüt malzemeleri satan yerlerde var. ben büyük kızımın doğum gününde kış menekşesi hediye etmiştim ama pek uzun ömürlü olmadı. -tatlicadiarzu-
kızlar nerelerdesiniz,yarın meleğimin doğum günü,1 yıl ne çabuk geöti hiç anlamadım
bütün eziyetlerine,çejtiğim bütün sıkıntılara rağmen iyi ki doğmuş meleğim,iyi ki olmuş...
şimdi bana can yoldaşı,canımın canı,nası seviyorum anlatamam,herkes sever yavrusunu ama benimki başka sanki,her gülüşünde ona aşık oluyorum,içimde kuşlar uçuşuyor,cıvıl cıvılım....
onunla ben de yeniden doğdum,onu veren Rabbime şükürler olsun,şükürler olsun ki çalışmak zorunda değilim,kızımı kimseye bırakmak zorunda değilim,24 saatin her saniyesini onunla geçirmek ne büyük keyif....
Allahım onu bize bağışlasın...[/Qcanım belkı yarın nete gıremem ,bebegının dogum gunu kutlu olsun.nice guzel,saglıklı yıllar onun olsun.a.s.
kızlar nerelerdesiniz,yarın meleğimin doğum günü,1 yıl ne çabuk geöti hiç anlamadım
bütün eziyetlerine,çejtiğim bütün sıkıntılara rağmen iyi ki doğmuş meleğim,iyi ki olmuş...
şimdi bana can yoldaşı,canımın canı,nası seviyorum anlatamam,herkes sever yavrusunu ama benimki başka sanki,her gülüşünde ona aşık oluyorum,içimde kuşlar uçuşuyor,cıvıl cıvılım....
onunla ben de yeniden doğdum,onu veren Rabbime şükürler olsun,şükürler olsun ki çalışmak zorunda değilim,kızımı kimseye bırakmak zorunda değilim,24 saatin her saniyesini onunla geçirmek ne büyük keyif....
Allahım onu bize bağışlasın...
Allahım onu bize bağışlasın...[/Qcanım belkı yarın nete gıremem ,bebegının dogum gunu kutlu olsun.nice guzel,saglıklı yıllar onun olsun.a.s.
canım doğum gününüz kutlu olsun.nice yıllara hepberaber ulaşırsınız inşallah.:1hug:kaydirigubbakcemile
kızlar ya bu ıllet grıbı bırturlu atlatamıyrz,ilaçlar,meyveler banamısın demıyor,tekrar tekrar oluyrz.off ya canım kızım mahvoldu,ateş,hapşırık,iştahsızlık,kusma valla zaten iştahsız iyice kotu oldu.artık geçsin yaaa.kızlar sızın bebişler ne durumda kılolarınız boylarınız nasıl?benım kızım 75 cm.9 kılo cıvarı.hiç ama hiç bırsey yedıremıyrm,kafayı yıyıcem.
Allahım onu bize bağışlasın...
kimsede çıt yok,tatilde misiniz?kaydirigubbakcemilegelin bakalım buraya.
a.s. canım merhaba evet uzun zaman oldu yazışmayalı. bu sene ailecek hastalıktan kurtulamadık. elifim zaten hep hasta sürekli boğaz veya kulak enfeksiyonu geçiriyor. yavrumun 4 dişi aynı anda kabarmış bir taraftan da onları çıkarmaya çalışıyor. diğer kızım ebrum kreşe başladığı için o da hep nezle falan oluyor. eşim ve bende sürekli nezle oluyoruz. yani anlayacağın herkesin üzerine afiyet ama bir türlü iyi olamadık. neyse hastalıklarla kafanı şişirdim. senin bebişinin de yaş günü yaklaştı sanırım. eğer yazışamazsak kuzucuğuna sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum. allahım her daim şansını bahtını açık etsin. vatanına milletine hayırlı ve örnek insan olsun. doğum günü kutlu olsun. bu arada nasıl bir doğum günü programı yaptığını bizimle paylaşırsan sevinirim. özellikle konuklara neler ikram edeceğin benim için çok önemli.
aaa kızlar neredesınız ya?
hepınız bırden yok oldunz,ne var ne yok,umarım bebişler ıyıdır.bız hala yalnız yuruyemıyrz,tutunarak gıdebılıyrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?