2007 kasım anneleri!

kızlar ilk bizim doğumgünümüz var galiba,5 kasım,çok az kaldı,biz 8inde kutlayacağız ,hafta sonu olduğu için,özel bi şeyler yapmak istiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum,gelen konuklarıma küçük hediyeler vermek istiyorum o günün anısına ama ne olabilir,çok fazla masrafa girmeden ne verebilirim sizce...

a.s.canım bebişinin yeni yaşı hayırlı olur inşallah. allahım bebişlerimize öncelikle sağlık iyi şans ve baht versin. mutluluk her zaman yanlarında olsun. allahım onları aslında hepimizi şeytanın ve de şeytan tipli insanların şerrinden korusun. vatanlarına milletlerine bizlere örnek insan olsunlar. allahım nazarlardan kem gözlerden ve de kazadan beladan korusun inşallah...... canım yakın zamanda komşumun bebeğinin doğum günü vardı. hediye olarak bizlere mavi melek çobuğuna küçük nazar boncukları bağlamıştı. (oğlan çocuğu olduğu için maviyi seçmiş) nazar boncuklarını organze tülün içine koymuştu ben çok beğendim. melek çubuklarını da eğer istanbuldaysan tahtakaleden bulabilirsin. mevlüt malzemeleri satan yerlerde var. ben büyük kızımın doğum gününde kış menekşesi hediye etmiştim ama pek uzun ömürlü olmadı. -tatlicadiarzu-

a.s.canım bebişinin yeni yaşı hayırlı olur inşallah. allahım bebişlerimize öncelikle sağlık iyi şans ve baht versin. mutluluk her zaman yanlarında olsun. allahım onları aslında hepimizi şeytanın ve de şeytan tipli insanların şerrinden korusun. vatanlarına milletlerine bizlere örnek insan olsunlar. allahım nazarlardan kem gözlerden ve de kazadan beladan korusun inşallah...... canım yakın zamanda komşumun bebeğinin doğum günü vardı. hediye olarak bizlere mavi melek çobuğuna küçük nazar boncukları bağlamıştı. (oğlan çocuğu olduğu için maviyi seçmiş) nazar boncuklarını organze tülün içine koymuştu ben çok beğendim. melek çubuklarını da eğer istanbuldaysan tahtakaleden bulabilirsin. mevlüt malzemeleri satan yerlerde var. ben büyük kızımın doğum gününde kış menekşesi hediye etmiştim ama pek uzun ömürlü olmadı. -tatlicadiarzu-

iyi dileklerin ve duaların için sağol canım,istanbuldayım ama tahtakale bana çoooooooooook uzak,bebekle gitmemin imkanı yok yani...
biz diş buğdayını eltimle yaptık,bebeişlerimizin arası 2,5 ay,obuğdayda toka almıştı o gelenlere vermek için,herkes de çok beğendi ama ben daha orjinal bişeyler arıyorum ama yok,bulamıyorum,galiba gelenleri boş çeviricem ((

kızlar nerelerdesiniz,yarın meleğimin doğum günü,1 yıl ne çabuk geöti hiç anlamadım
bütün eziyetlerine,çejtiğim bütün sıkıntılara rağmen iyi ki doğmuş meleğim,iyi ki olmuş...
şimdi bana can yoldaşı,canımın canı,nası seviyorum anlatamam,herkes sever yavrusunu ama benimki başka sanki,her gülüşünde ona aşık oluyorum,içimde kuşlar uçuşuyor,cıvıl cıvılım....
onunla ben de yeniden doğdum,onu veren Rabbime şükürler olsun,şükürler olsun ki çalışmak zorunda değilim,kızımı kimseye bırakmak zorunda değilim,24 saatin her saniyesini onunla geçirmek ne büyük keyif....
Allahım onu bize bağışlasın...

kızlar ya bu ıllet grıbı bırturlu atlatamıyrz,ilaçlar,meyveler banamısın demıyor,tekrar tekrar oluyrz.off ya canım kızım mahvoldu,ateş,hapşırık,iştahsızlık,kusma valla zaten iştahsız iyice kotu oldu.artık geçsin yaaa.kızlar sızın bebişler ne durumda kılolarınız boylarınız nasıl?benım kızım 75 cm.9 kılo cıvarı.hiç ama hiç bırsey yedıremıyrm,kafayı yıyıcem.

doğum gününüz kutlu olsun

benim oğlumda 76cm 8kilo 750 gr hep iştahsızdı zaten herkes nasıl yediriyor bende bilmiyorum.bu arada geçmiş olsun havalardan kaynaklanıyor sanırım.biraz korumak gerekiyor.:teselli:

canım bebişinin doğum gününü kutluyorum. inşallah vatanına, milletine ailesine hayırlı bir birey olur. örnek insan olur. şansı bahtı hep açık olur. ayrıca doğum gününü nasıl yaptığınıda bizimle paylaşırsan sevinirim

arkadaşlar slm hepinize:1hug:Uzun zamandır katılamadım sizlere kayınpederim ameliyat oldu,kızım çok yaramaz oldu derken-tatlicadiarzu-hiç vaktim kalmıyordu...Öncelikle doğum günleriniz şimdiden kutlu olsuna.s.Allah analı babalı ,sağlıklı,mutlu uzun ömürlerversin yavrularımıza...hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin..bu ara çok salgın bizde yaşadık çünkü..önce abimiz sonra biz...görüşmek üzere sevgiler..

selam kızlar,ben de çok istediğim halde sık sık giremiyorum artık çünkü benim cadı fırsat vermiyo,bilgisayarı açık görünce oynamak iatiyo,hiç açamıyorum,anca o uyurken işte 5 10 dk
doğum günümüz geçti,bence güzel oldu,1 yaş pasta yaptırdık,yanına da evde birşeyler hazırladım,tatlı tuzlu,vs.çok yakınlarım geldi sadece akrabalar yakın arkadaşlarım,gelenlere de bi milyoncu da porselen bebek anahtarlıklar hediye ettik,herkes çok beğendi...
iki haftadır annenannemiz yanımda ve çok rahatım,bütün gün kızla o ilgileniyo ama pazartesi gitcem diyo,zor günler beni bekliyo yeniden...
kızım hala yürümüyo,ellerini kanepeden çekip ayakta duruyo,yavaşca 1 2 adımda atıyo ama sonra düşüyo,az kaldı yürümeye,yürüyünce nası zaptetcem ben bilmiyorum hiç durmuyo sağolsun..

kimsede çıt yok,tatilde misiniz?kaydirigubbakcemilegelin bakalım buraya.

a.s. canım merhaba evet uzun zaman oldu yazışmayalı. bu sene ailecek hastalıktan kurtulamadık. elifim zaten hep hasta sürekli boğaz veya kulak enfeksiyonu geçiriyor. yavrumun 4 dişi aynı anda kabarmış bir taraftan da onları çıkarmaya çalışıyor. diğer kızım ebrum kreşe başladığı için o da hep nezle falan oluyor. eşim ve bende sürekli nezle oluyoruz. yani anlayacağın herkesin üzerine afiyet ama bir türlü iyi olamadık. neyse hastalıklarla kafanı şişirdim. senin bebişinin de yaş günü yaklaştı sanırım. eğer yazışamazsak kuzucuğuna sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum. allahım her daim şansını bahtını açık etsin. vatanına milletine hayırlı ve örnek insan olsun. doğum günü kutlu olsun. bu arada nasıl bir doğum günü programı yaptığını bizimle paylaşırsan sevinirim. özellikle konuklara neler ikram edeceğin benim için çok önemli.

amiin canım,RABBİM hepımızın bebeklerıne saglık sıhat versın,hayırlı ve uzun yaşam inşaallah.tamam canım nasıp olursa pazar gunu BESTE mın dogum gununu,bır otelın cafesınde yapıcaz,tum ayrıntıları yazıcam.opuyrm hepınızı.geçmiş olsun.bız de grıp atlattık,çok zor gercekten.

kızlar herkese merhaba.evet bugün bebegimin ilk dogum günü.iyi ki dogdu,iyi ki var,iyi ki RABBİM onu bana nasip etti.RABBİM hepimizin bebeklerine uzun,mutlu,saglıklı yıllar nasip etsin inşaallah.gelelim dogum günü partimize.ilk dogum günümüzü farklı kutlamak istedik,eşim bir otele ait deniz kenarında çok şık bir cafeyi ayarladı.orada gonlumuze gore,süsleme yaptık,beyaz,pembe ve nazar boncuklu balonlarla ve çeşitli suslemelerle orayı susledık,zaten içerisi yeni bir mekan,oldukça şık ve temizdi.happy bırthday cd si hazırlattık.pastamız gelırken o çaldı.balerın suslemelı pembe beyaz bır pasta yaptırdık,çok şükür sevenlerımız bızı bu gunde yalnız bırakmadı.gelen herkesten ALLAH razı olsun.bızlerde onlara pasta,sıgara boregı,tatlı ve kuru pasta,sınırsız çay ıkram ettık.bence guzel bır dogm günü oldu.gonlume gore fotograf ve kamera çekımlerı yapamadım ama o gunu hatrlatacak kareler var en azından.ha bırde oradakı garson çocuk kızımın pastasının uzerındekı balerınlerı çöpe atmış,:1no2:ben onları saklıycktım.pastaneyle konuştk belkı aynısndan alabılırz.birde kızıma cıcıler geldı halıyle,hepsı çok guzel.işte boyle arkadaşlar,belkı sızlere fıkır olur dıye yazfım.:teytey:RABBİM nice nice dogum gunlerı nasıp etsın.kaydirigubbakcemile2

aaa kızlar neredesınız ya?
hepınız bırden yok oldunz,ne var ne yok,umarım bebişler ıyıdır.bız hala yalnız yuruyemıyrz,tutunarak gıdebılıyrz.

aaa kızlar neredesınız ya?
hepınız bırden yok oldunz,ne var ne yok,umarım bebişler ıyıdır.bız hala yalnız yuruyemıyrz,tutunarak gıdebılıyrz.

merhaba bencede bebişlerimiz iyiki doğmuşlar iyiki varlar. benimkide hala tek başına yürüyemiyor.tutunarak yürüyo.26 kasımda doğum günü yaptık hala6 dişi var.10 kg olmuş aşı yaptırdık.sağlıklı olsunlarda hiç bi şeyin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…