Teşekür ederim cananfs.a.s.sanırım kasım ayında gerçekten kız bebek çoktu..herkesten duyduğum kız, hastanedede kız doluydu:dance:biz çok mutluyuz kızımız olduğu için!!!
çok zor oldu çok badireler atlattık kızımla ama çok şükür şimdi ikimizde çok iyiyiz..emeklemeye gelince bizim ki yerde durmayı hiç sevmiyor o yüzden öğrenemedi heralde.yürüteçi seviyor ama bende ara ara koyuyorum yürütece çünkü 8 ayda kol kası yaptım valla.tatlicadiarzu
ah sorma canım,en eski,kir pas içindeki,kokuşuk evlere bile 500-600 istiyorlar.eger ev lüks ise ya da deniz goruyorsa 1000-1500 ytl arası,millet uçmuş valla.benim şu an oturdugum ev sıfır,aslında içi çok güzel ama apartmandakiler odun resmen,selam vermekten acizler ben de artık kimseye bakmıyorum bile:1closedeyes:sanki projektorle aramışlar bu odunları ya.ALLAH nasip ederse gonlumuze gore ev bulalım bizde alacaz bakalım.o kadar arıyoruz,benim kriterlerimde şu an için yok gibi,ya da çok pahallı.
söylemeyi unuttum,biz küpe taktık geçen hafta,çok tatlı oldu yavrum,artık kimse kız mı erkek mi diye sormaz....
oo siz olayı aşmışsınız,canım keşke şimdiden deldirtmeseydin yavrucugunun kulaklarını.ama eminim guzel olmuştur,yalnız çok dikkat et çekmesin,kupeler çıkmasın.sorma ya yuruteç başa bela,uzanabılıyorlar.başına birşey düşücek diye ben de çok tedirginim.valla eski insanlar 3-4 tane peşpeşe nasıl buyutuyorlarmış :1no2:hiç anlamıyorum,ya o bebekler çok usluymuş ya da şimdi hersey daha zor,valla BESTE bugün bir mız mız sorma ,diş geliyor iyice beyazlamış,salagımı çıkardı bugün,2 saniye bile yalnız duramıyor ya ben ne yapıcam valla bilemiyorum,kocişte geç geliyor.
canım eskiler yani biz usluymuşuz,ben mesela annem anlatıyo,diyo biberonu baş ucuna koyardım uyanınca içer tekrar uyurdun diyo,nerdeeeee benimki daaa doğru düzgün tutmayı bile beceremiyo,herşeyi bana yaptırıyo tembell
bi de eskiden beraber kalıyomuş ya millet,kaynanam mesela 2şer yıl arayla 3 tane doğurmuş ama kaynanası büyütmüş çocukları,evin işini yapan olduktan sonra çocuk büyütmeye ne var ki,şimdi bizim bütün yük omuzlarımızda,benim kocamda çok geç geliyo,haftada 3 gün nöbetçi 11de geliyoo,diğer günler 7-8,yani her iş bana bakıyoo,dün pazara gittim,kızı taşı,arabasını taşı,pazardan aldıklarını taşı,asansör de yok canım çıktı valla...
merhabalar arkadaşlar!valla konudan nasıl alıntı yapıldığını çözemedim ben:bbo:ama yazdıklarınızı okuyorum gerçekten sıkıntılar aynı benimde ailem izmir de ben burada yanlızım yani en ufak bakkala bile kızım kucağımda gidiyorumkafamçokkarıştıeşimde aynen 9-10 gibi gelebiliyor yani faturalar bile bana bakıyor lülülülülülübazen fıttıracak gibi oluyorum açıkçası inanın 24 saat bana artık yetmiyor.....dün gece 11 de cam sildim.ancak kızı uyutup öyle iş yapabiliyorum.tabi bizim öncelikli işimiz bu sene kızlarımız ama işler bitmiyo kiiiiiii:roflol:bir yere çıkarken aynen bebek arabası, suyu,yok çantam derken kız bağırıyor su gibi oluyorum evden çıkana kadar!!!bu arada hamileliğim plesenta previa denilen bir durumdan çok sıkıntılı geçti sürekli kanamalı ve doğum çok riskliydi son 1 hafta beni doğuma alabilecek dr. aradım resmen fakültede oldu doğum iyikide orda olmuş ölümden döndüm ve kanamayı durduramadıkları için rahimim alındı.allah kimseye vermesin.:1no2:çok dikkatli ve temkinli olmalı hamilelikte gerçekten çok zor günlerdi şükür bitti...
nası kolay oldu mu diş çıkarması,hiç görmedim de diş çıkaran çocuk merak ediyorum,millet sıcaklara gelecek zor olur falan diyo ama anlamıyorum,ateşi oldu mu çok,biz de hala bişi yok...
dün gece çıldırdım gene,11de yattı hatun,1,2,3.5ta uyandı yaklaşık yarım saat arayla sürekli emzirdim,3,5ta yattı 6da bi da kalktı,noldu bu çocuğa anlamıyom,nazar mı değdi nedir doymak bilmiyo gene
ay canım ne guzel işte ya,iştahlı olması daha iyi.varsın emsin,bı defasında biberonla kandırıp mama vermiştin,yine oyle yapsana.gundüz ek gıda alıyor mu?canım dediğim gibi bu son 1 haftadır inanılmaz mız mızlık yapıyor BESTE,birde iştahı çok azalmıştı.yaklaşık 10-15 gun kadar oncede ishal olmuştu,ishali 4-5 gun sürmüştü.alt damaklarında diş şeklinde kabarık beyazlık oluyor.dişin geldiğini anlıyorsyn yani,şimdi çıktı ya iğne ucu kadar,çok tatlı ya,eşim telefon ediyor:'kızımın dişi ne yapıyor?'diyorsırnaşık şey
canım aynı sorunları yaşıyorum ve çıldırmak üzereyim aynenkafamçokkarıştıama anlaşıldı sorunumuz kızım 2 gün önce diş çıkardı.Benim kızımda ateşlenmedi sadece bol miktarda mızmızlık,sürekli kucak ve ilgi istemesi birde gece 9-10 gibi uyuyup sabah 6 da kalkan kızım aynen gece nöbetine dikiyor şimdi:roflol:Allah sanada kolaylık versin anladığım kadarıyla sizinde dişiniz geliyor.....nası kolay oldu mu diş çıkarması,hiç görmedim de diş çıkaran çocuk merak ediyorum,millet sıcaklara gelecek zor olur falan diyo ama anlamıyorum,ateşi oldu mu çok,biz de hala bişi yok...
dün gece çıldırdım gene,11de yattı hatun,1,2,3.5ta uyandı yaklaşık yarım saat arayla sürekli emzirdim,3,5ta yattı 6da bi da kalktı,noldu bu çocuğa anlamıyom,nazar mı değdi nedir doymak bilmiyo gene
Canım öncelikle Allah hayırla kurtarsın:CüvCüv:bebişinede sanada sağlık versin...Bebeğin için evet biraz kalın şeyler almalısın ama hastanelerin içi çok sıcak oluyor penye birşeyler mutlaka bulundur.Kendin içinde bence yazlık gecelikte bulundur ben kışlık gecelik almıştım yanıma kızamık çıkarıyordum neredeyseşutarafagittisonradan getirttim hastaneye tabii.sabahlıkta kalkıp yürüyüş yaparken iyi oluyor aslında bulundurursan bence iyi olur.Çünkü hastanede yürümen gerekiyor.terlikte unutmayın..Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.Bu arada cinsiyeti bellimi?gunaydın kasım annelerı kısmetse 2008 kasım annesı olucam sıze bı kaç sorum olucak ben sadece ınce gecelık ve bı pijama aldım sabahlık almadım gereklımıydı bebek ıcın kalın seyler mı almak lazım bu kadar tesekkur ederım hepiniz bebıslerınızı saglıklı buyutursunuz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?