gunaydın kasım annelerı kısmetse 2008 kasım annesı olucam sıze bı kaç sorum olucak ben sadece ınce gecelık ve bı pijama aldım sabahlık almadım gereklımıydı bebek ıcın kalın seyler mı almak lazım bu kadar tesekkur ederım hepiniz bebıslerınızı saglıklı buyutursunuz ınsallah
canım allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla,benim şansıma hastanede kaldığım odanın wc camı yoktu,çok üşüdüm,evden battaniye getirttim,yedek vermemişlerdi hastanede,bebek için de yanında kalın peluş battaniyeler var ya onlardan bulunsun mutlaka
gunaydın kasım annelerı kısmetse 2008 kasım annesı olucam sıze bı kaç sorum olucak ben sadece ınce gecelık ve bı pijama aldım sabahlık almadım gereklımıydı bebek ıcın kalın seyler mı almak lazım bu kadar tesekkur ederım hepiniz bebıslerınızı saglıklı buyutursunuz ınsallah
a.s.a.s.annelerrrrrrrrrra.s.a.s.
hepinizin kandili mübarek olsun.....
bebegin hayırlı olsun,ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah.eger sezeryan olacaksan gecelik çok rahat oluyor,penye olsun ve mümkün oldugunca büyük beden,sabahlıkta olabilir uzun hırkada,ya da hiçbiri.dogum yapacagın hastane ve şartları çok onemli canım,mesela ben ozel hastanede dogum yaptım,odam tek kişilikti,inanılmaz sıcaktı,kızımın uzerınde sadece bezi vardı,bende de sadece gecelik,koridorda yürüyüş yaptıgımdada gecelikle yürüdüm:1closedeyes:ama tabiki bebeiş için evde ve dışarıda kalın seyler gerekecek canım.
elifim 28 kasım doğumlu. doğum kilosu 3670 gr. boyu ise 51 cm idi. şimdi ise kilosu 8350 gr. boyu ise 71 cm. sizlerde bebişlerinizin boy ve kilolarını yazarmısınız. doktor çok zayıf değil dedi ama ben çok üzülüyorum. çünkü yemek problemi yaşıyoruz. bu arada anne sütü alıyor
merhabalar epeydir yazışamıyoruz. öncelikle bunaltıcı sıcaklarda allh kolaylıklar versin diyorum. bu arada elifimin 7 tane dişi çıktı. son günlerde çok mızmız iştahı tamamen kesildi. çok zayıfladı. emeklemiyor. çok tembel. henüz 3 haftadır oturmaya başladı. ablası bu vakitlerde tutunarak yürüyordu. benim sizlere bir sorum olacak. bebilerinize flor damlası veriyormusunuz
merhabalar canım benim kızımda 27 kasım doğumlu.Doğum kilomuz iyiydi 4 kg.doğduelifim 28 kasım doğumlu. doğum kilosu 3670 gr. boyu ise 51 cm idi. şimdi ise kilosu 8350 gr. boyu ise 71 cm. sizlerde bebişlerinizin boy ve kilolarını yazarmısınız. doktor çok zayıf değil dedi ama ben çok üzülüyorum. çünkü yemek problemi yaşıyoruz. bu arada anne sütü alıyor
hanımlar bebişlerinizin dişleri çıkarken burun akıntısı oluyormu? elifimin burun akıntısı bir türlü durmadı. nane ve ıhlamur kaynattım. 3-5 kaşık zorla içirdim. ayrıca hafif ateşide vardı. calpol 1/2 kaşık calpol ve aferin şurup verdim. son bir aydır salya sümük dolaşıyoruz. çaresi varmı sizce
FLAŞ........! FLAŞ............! Teyzeleri elifim dün emeklemeye başladı. haydi darısı sizinkilere. hiç niyeti yokken bir anda pıtır pıtır emekledi. o anda babası da yanımdaydı çok mutlu olduk. allahım sağlıklarını versin inşallah
FLAŞ........! FLAŞ............! Teyzeleri elifim dün emeklemeye başladı. haydi darısı sizinkilere. hiç niyeti yokken bir anda pıtır pıtır emekledi. o anda babası da yanımdaydı çok mutlu olduk. allahım sağlıklarını versin inşallah
maşallahhh,benim elif de düzgün bi şekilde emeklemiyo ama artık istediği her yere gidebiliyo,üstümüze ve koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo,beşiğinden düşecek diye korkuyorum,kalkıp oturuyo artık kendi başına,karyoladan 2 kere düştü zaten bişey olmuyo melekler koruyo,rabbim koruyo elhamdülillah....
canım naber?ev bulabildin mi?senin beşiğin kenarları o kadar alçak mı ya?benimkiler bayagı yüksek diye babası beşiğinde yatmasına izin vermiyor.kuyu gibiymişkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım ya,ev ve dükkan kiralarını saymassak iyiyim,ikisininde senesi geldi,valla çıldırmak üzereyim.çok insafsızlar be.ben birşey sahibi olsam boyle olmazdım,o yüzden birşey sahibi degiliz herhaldemirmirmirmiroff bugün avukata gittik ,dükkan sahibi kafasına gore artış yapıyor,bizde kabul etmedik.fakat benim saf kocamkiraları elden verdi ve imza almadı,umarım karşı taraf bi pislik yapmaz yoksa bizde avukata vericez,aman ya ALLAH ın gücüne gitmesin ama valla bıktım,kiralar,vergiler,sigortalar,ayı zor ceviriyoruz artık.hep bişeyler yarım.off amma anlattım.neyse ki cici kızım varkaydirigubbakcemile2yaşam kaynagımhihoyyytiyiyim canım,çok yorgunum,düğün vardı,görümcem evlendi,2 haftadır helak olduk yavrumla,afyona git gel yaptık,
ev yok,istediğimiz gibi bulamıyoruz,bekliyoruz bakalım,ramazandan sonraya kaldı,hayırlısı...
bizim beşik chicconun lulybaby top oyun parkı,evde yer olmadığı için karyola almadık,onun da 2 kademesi var ama aşağısı sallanmıyo,üstü de derin ama benim cimcime kalkıp oturuyo,sonra beşiğin kenarını tutup dizlerinin üstüne kalkıyo,aşağı indirmek gerekiyor artık ama sallamak çok sorun olacak çünkü sallanmadan uyumuyooooooo-tatlicadiarzu-
bizimki 2 gün önce gece gene uyumadı,kaltım mama pişirmeye mutfağa gittim,gece saat 1de emeklemeye başladı,artık normal emekliyo ve hiç durmuyo,yanına oturamıyorum,hemen gelip üstüme tırmanıyooo ya çok fena bişi bu,çok seviyorummhihoyyythihoyyyt:sm_cool:
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?