2007 kasım anneleri!

canım allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla,benim şansıma hastanede kaldığım odanın wc camı yoktu,çok üşüdüm,evden battaniye getirttim,yedek vermemişlerdi hastanede,bebek için de yanında kalın peluş battaniyeler var ya onlardan bulunsun mutlaka

cok tesekkur edıyorum canım benım saoll

bebegin hayırlı olsun,ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah.eger sezeryan olacaksan gecelik çok rahat oluyor,penye olsun ve mümkün oldugunca büyük beden,sabahlıkta olabilir uzun hırkada,ya da hiçbiri.dogum yapacagın hastane ve şartları çok onemli canım,mesela ben ozel hastanede dogum yaptım,odam tek kişilikti,inanılmaz sıcaktı,kızımın uzerınde sadece bezi vardı,bende de sadece gecelik,koridorda yürüyüş yaptıgımdada gecelikle yürüdüm:1closedeyes:ama tabiki bebeiş için evde ve dışarıda kalın seyler gerekecek canım.

canım teşekkür ederim gecelık aldım genız pijamamda onden acılan pijama aldım normal dogum ıstıyorum ınsallah oylede olur dıleklerın ıcınde tesekkur edıyorum bu arada kandıllerınızde kutlu olsun

merhabalar epeydir yazışamıyoruz. öncelikle bunaltıcı sıcaklarda allh kolaylıklar versin diyorum. bu arada elifimin 7 tane dişi çıktı. son günlerde çok mızmız iştahı tamamen kesildi. çok zayıfladı. emeklemiyor. çok tembel. henüz 3 haftadır oturmaya başladı. ablası bu vakitlerde tutunarak yürüyordu. benim sizlere bir sorum olacak. bebilerinize flor damlası veriyormusunuz

elifim 28 kasım doğumlu. doğum kilosu 3670 gr. boyu ise 51 cm idi. şimdi ise kilosu 8350 gr. boyu ise 71 cm. sizlerde bebişlerinizin boy ve kilolarını yazarmısınız. doktor çok zayıf değil dedi ama ben çok üzülüyorum. çünkü yemek problemi yaşıyoruz. bu arada anne sütü alıyor

maşallah yaaaa 7 diş ne demek,bizim daa biri bile çıkmadı,ben flor damlası kullanmıyorum,sadece demir ve devit-3 veriyorum,boy ve kiloya gelince bu ay gidemedik biz doktora,haftaya gidicem inşallah o zaman yazarım ama 9 kiloyu geçti iyi biliyorum,çok ağırlaştı,taşıyamıyorum artık
sen kendini üzme,sağlığı yerindeyse sorun yoktur,kafana takma canım,benim ELİF de pek yemek yemiyoo,yese bile üstüne sürekli emziriyorum

canım merhabalar.benim kızım da geçen hafta diş çıkardı.şu an iki tane incimiz var.benimkide emeklemiyor,bol bol dönuyorgeçen hafta benim resmen aptalımı çıkardılayhayhoyçok mızmızlandı.herşeye aglar olmuştu.diştenmiş.ben flor kullanmıyorum.hatta şu an demiri bile kestim,kızım kabız oldu ondan,biraz ara verdim.zaten bazen bazı şeyler kafama yatmıyor.avrupayı taklit ediyoruz.bizim iklim şartlarımız ve besinlerimiz farklı olmasına ragmen,sanki bizler demirlerle devitlerle büyümüşüz:smiley-cool:canım benim kızımında iştahı hiç ama hiç iyi degil,hiç birşey sevmiyor.hele birde diş çıkarma dönemi girdi,sorma gitsin.ona birşeyler yedirmek kabus gibi valla,eşim 'bırak ,aç kalsın' diyor ama :1no2:ben kıyamıyorum,10 gün kadar once 8,5 kilo idi,boyuda 73 cm.,dogum kilosu süperdi kızımın ama,ne emmek istedi nede mama dogru düzgün,ittire kaktıra 3-4 ay emzirebildim.neyse onemli olan saglıkları.kafana çok takma,zaten 2ile 4 yaşları arasında ayrı bir iştahsızlık donemi başlıycak,ona göre hazırlıklı olalım.damak zevkleri falan değişcek.

merhaba bende kasım annesiyim 10 kasım 2006 nerdeyse sirenlerle doğuracaktım yani :))kafamıza taktığımızla kalıyoruz aman yemiyor yok zayıflıyor diye benim kızımda zayıf büyüdü ama bi çok tombul bebekten daha sağlıklı allaha çok şükür o yüzden hiç takmayın kızım şu 21 aylık 8 ay anne sütü verebildim sadece ona üzülüyorum 1 yaşını dolduramadım uğraşlarıma rağmen... neyse ikinciye artık :))

merhabalar canım benim kızımda 27 kasım doğumlu.Doğum kilomuz iyiydi 4 kg.doğduama sonra hem anne sütü hemde mama verdiğim halde çok hızlı kilo almadı.73 cm. kilosu yaklaşık 20 gün önce 8600gr.dı.dr.boyunun uzun olduğunu kilosununda normal olduğunu söyledi.:1closedeyes:bizler hep tombiş bebekler istiyoruz heralde aslında bebeklikten itibaren kilo normal seyretmesi gerekiyor çünkü obezite bebeklikten itibaren başlıyormuş:uhm:allah korusun.emeklemeye hiiiiç niyeti bile yok yürüteci seviyor ama.abisiyle oyunlara başladı çok tatlı oluyor.bu arada dr. dişler geciktiği için kalsiyum ve d2 vit. içeren bir toz verdi mamasına ekliyorum 1 hafta sonra dişlerimiz çıktı.etkisi olabilir diye düşünüyorum arkadaşlar .hepinizin kızlarını öpüyorum....Şeniz

hanımlar bebişlerinizin dişleri çıkarken burun akıntısı oluyormu? elifimin burun akıntısı bir türlü durmadı. nane ve ıhlamur kaynattım. 3-5 kaşık zorla içirdim. ayrıca hafif ateşide vardı. calpol 1/2 kaşık calpol ve aferin şurup verdim. son bir aydır salya sümük dolaşıyoruz. çaresi varmı sizce

canım benim kızımın henüz dişi yok ama anneme gittiğimde hava değişikliğinden hastalanmıştı ve burnu tıkandı,emzirirken nefes alamıyodu,ben serum fizyolojik kullandım,faydası oldu,2 günde düzeldi,bi dene istersen,zararı olmaz

FLAŞ........! FLAŞ............! Teyzeleri elifim dün emeklemeye başladı. haydi darısı sizinkilere. hiç niyeti yokken bir anda pıtır pıtır emekledi. o anda babası da yanımdaydı çok mutlu olduk. allahım sağlıklarını versin inşallah

maşallahhh,benim elif de düzgün bi şekilde emeklemiyo ama artık istediği her yere gidebiliyo,üstümüze ve koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo,beşiğinden düşecek diye korkuyorum,kalkıp oturuyo artık kendi başına,karyoladan 2 kere düştü zaten bişey olmuyo melekler koruyo,rabbim koruyo elhamdülillah....

hadi gozün aydın,kaydirigubbakcemile2

canım naber?ev bulabildin mi?senin beşiğin kenarları o kadar alçak mı ya?benimkiler bayagı yüksek diye babası beşiğinde yatmasına izin vermiyor.kuyu gibiymişkaydirigubbakcemile3

canım naber?ev bulabildin mi?senin beşiğin kenarları o kadar alçak mı ya?benimkiler bayagı yüksek diye babası beşiğinde yatmasına izin vermiyor.kuyu gibiymişkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım,çok yorgunum,düğün vardı,görümcem evlendi,2 haftadır helak olduk yavrumla,afyona git gel yaptık,
ev yok,istediğimiz gibi bulamıyoruz,bekliyoruz bakalım,ramazandan sonraya kaldı,hayırlısı...
bizim beşik chicconun lulybaby top oyun parkı,evde yer olmadığı için karyola almadık,onun da 2 kademesi var ama aşağısı sallanmıyo,üstü de derin ama benim cimcime kalkıp oturuyo,sonra beşiğin kenarını tutup dizlerinin üstüne kalkıyo,aşağı indirmek gerekiyor artık ama sallamak çok sorun olacak çünkü sallanmadan uyumuyooooooo-tatlicadiarzu-
bizimki 2 gün önce gece gene uyumadı,kaltım mama pişirmeye mutfağa gittim,gece saat 1de emeklemeye başladı,artık normal emekliyo ve hiç durmuyo,yanına oturamıyorum,hemen gelip üstüme tırmanıyooo ya çok fena bişi bu,çok seviyorummhihoyyythihoyyyt:sm_cool:
sen nasılsın?

iyiyim canım ya,ev ve dükkan kiralarını saymassak iyiyim,ikisininde senesi geldi,valla çıldırmak üzereyim.çok insafsızlar be.ben birşey sahibi olsam boyle olmazdım,o yüzden birşey sahibi degiliz herhaldemirmirmirmiroff bugün avukata gittik ,dükkan sahibi kafasına gore artış yapıyor,bizde kabul etmedik.fakat benim saf kocamkiraları elden verdi ve imza almadı,umarım karşı taraf bi pislik yapmaz yoksa bizde avukata vericez,aman ya ALLAH ın gücüne gitmesin ama valla bıktım,kiralar,vergiler,sigortalar,ayı zor ceviriyoruz artık.hep bişeyler yarım.off amma anlattım.neyse ki cici kızım varkaydirigubbakcemile2yaşam kaynagımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…