ben chicho nun
biberonunu aldım canım yamuk braz ama hava yapmayıp gaz yapmıyormuymuş nee ondan al dediler bana kaç yerde
kıslar gögüs ucu kremini ne almıstınız..bana arkadasım garmastan diyebi krem tavsiye etti o kullanmıs cok ii geldi dedi..fiyatı 22 tl..tamammen bitkiselmiş bebek agzına gelse bile zarar vermiyormus..siz ne aldınız?
anladım canım dediğim gibi ben de alıp baslayayım barii catladıktan sora işe yaramayabiliyormus erken baslamak gerekiyormus...saolasın:)))
arkadaşlar bu konuyu 2 gün önce doktoruma danıştım, göğüs ucu kremini doğumdan 1-2 ay evvel kullanmaya başlamak gerekiyor muş, doğru mu diye sordum. önce bir süre güldü. böyle birşeye hiç gerek olmadığını ve bunun çok anlamsız olduğunu söyledi.siz ne kadar meme başını çatlak için hazırlamaya başlasanız da böyle birşey mümkün değilmiş. emzirmeye başladığımızda meme başı önce çatlayacak, yara olacak yani bir travma geçirecek, sonrasında kendini korumak için o bölgedeki deriyi kalınlaştıracakmış. meme başı kremi de çatlayan ve yara olan meme başının tedavisinde ve acının azaltılmasında işimize yarayacakmış. yani şu anda ortada yara yokken sürmemizin bir anlamı yokmuş.
akannehir:1shok::1shok: ama canım bazılarının hiiç çatlamıyormus gögsü mesela bana bunu veren arkadasımın hiç çatlamamıs..yani bu da mı genetik..ozaman insallah benim en azından gögsümün ucu catlamaz kendileri catırcatır catladı zaten mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?