2008-2009 ekim anneleri beişlerimize hangi marka bez ,emzik,biberon ,kullanmalıyız??

Canım ben 250 lik aldım. Aslında 125 alıcaktım ama onda kampanya vardı, bi kaç tane yedek emzik falan koymuşlar 17 TL gibi bişeydi, ben de çok düşünmedim zemuszemus

ben de 250 lik alacam ama dsar mı geniş ağızlı mı alsam ?????

Merhabalar !!!!!
biberon dr.brown's büyük boy daha iyi olur çünkü onlar 120'lik
emzik chicco ,wee
bence hem ayaklı - hem ayaksız tulum örgü patiklerde çok işe yarıyor.
2-3 hastane çıkışı
ve birde bence herşeyi abartmamak gerekiyor.benim oğlumunda hiç kullanmadığı o kadar çok şeyi kaldı ki çok çabuk büyüyorlar bir sürü hediye de geliyor...Telaşa gerek yok :)))

ben kesinlikle biberon ve emzik de nuby marka diyorum. nubynin doğal dokunuş serisi biberonu ve doğal form emzik modelini almalısınız.

kızlar bir haftadır bpa (Bisphenol A) diye bir maddenin biberon ve emziklerde kullanıldığına dair birçok yazı okudum. bu madde polikarbonun ham maddesi ve emzik, biberon vs. bebek ürünlerinde kullanılıyor. kanadada bu tür emzik ve biberonlar yasaklanmış. diğer ülkelerde bpa sız ürünler satışa sunulmuş. örneğin avent bpa sız ürünlerini 1 yıldır satıyor ama malesef bu ürünler ülkemizde yok.... aventin bpalı olanları ülkemizde satılıyor hala... şuan sadece yukarıda nuby nin söylediğim modelleri bpa sız olarak ülkemizde bulabileceğiniz ürünler...

peki bpa ne mi, ısıyla etkileşime geçen kanserojen bir element ve internette ararsınız bunun üzerine yazılmış yüzlerce yazı bulabilirsiniz.

ben bezde prima almaya karar verdimm emzik nuk damaklı aldım bakalım kullanacakmı paşamm biberonda chiccho ydu galiba hava kabarcığı yapmayıp gaz yapmıyormuş bebekte :))

kızlar numune nerden ve nasıl istiyorsunuz bebek bezi için? primanın internet sayfasına girdim bi şi bulamadım?

bebek bezi özellikle yeni doğanda evy baby 10 numara. tavsiye ederim
kozmetikleri chicco ile başladık, memnun kaldık ama fiyatları biraz yüksek ve her markette bulunmadığından zamanla şampuan ve kulak pamuğunda da dalin, ıslak mendil uni, sabun evy baby ye geçtik. pişik kremi chicco zaten çok uzun süre gidiyor. göğüs pedi lansinoh çok iyi, ısrarla arayınız. göğüs kremini de lansinoh kullandım. iyi. biberon çoğunu avent almıştım ama kızım hiç sevmedi, bebe dor aldım sonra onu beğendi. emzik hiç vermedim.

kauçuk mu silikon mu almalıyız emziği? biberon u ..kansorejen olmayan hangi marka kızlar.?kafam iice karıstı bnmkafamçokkarıştı

bezde ilk prima aldım bundan sonrada sanırım primayla devam edicem ama primanın 2 ürünü var farkları neler acaba turuncu paket ve yeşil paket arasındaki

bezde ilk prima aldım bundan sonrada sanırım primayla devam edicem ama primanın 2 ürünü var farkları neler acaba turuncu paket ve yeşil paket arasındaki

biri normal biri hassas( sensitive) sanırım fark o.bnde daha almadım gerçi... prima almayı düşünüyorum

kızlar biberonu cam alın diyorlar yaa şu dr browsun biberonunu iiy diyordu kızlar almaya gittiğimde plastik dediler yeni doğan bebeğe olmaz dediler cam almamı söylediler ne almalıyım şimdi..

ben chicho nun
biberonunu aldım canım yamuk braz ama hava yapmayıp gaz yapmıyormuymuş nee ondan al dediler bana kaç yerde

Bende aldıklarımı gidip değiştirdim. Nuk un kaşığını aldım biberonda avent aldım. Çinde üretilmedikleri için tercih ettim...

ben dr.browns aldı cam deil..hava yapmıyor gaz sancısını zaltıyor diye ayyyy herkes baska diyor nese deneriz olmazsa baska alırız napalım...

Kızlar biberon pompa kaşık gibi malzemelerin sterilizasyonunu nasıl yaptınız?
kaynatmalı mı? yoksa kaynamış suda bekletmeli mi yok sa sadece bulaşık makinesinde yıkamak yeterlimi sizce?
fikirlerinizi bekliyorum

kendi soruma yanıt buldum
sizinlede paylaşayım

Bebeğinizin emzik ve biberonunu sterilize etmek için mutlaka bir cihaz kullanmanız gerekmez. Mutfak aletlerinizi kullanarak da bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda yazılanları adım adım uygulamanız, emziklerin ve biberonların sterilize olmasını sağlayacaktır.
1. Biberon şişesini, biberona takılan aparatları ve bebeğinizin emziğini içine rahat alacak büyüklükte bir tencere seçin.
2. Seçtiğiniz tencereyi ateşin üzerine koyun. Tencerenin içindeki su kaynayana kadar bekleyin.
3. Su kaynayınca biberon şişesini, biberona takılan aparatları ve bebeğinizin emziğini suyun içine atın.
4. Bütün parçaların suya tamamen battığından emin olun.
5. 25 dakika boyunca bütün parçaları kaynatın.
6. Tencerenin altını söndürün ve bir maşa yardımıyla tencerenin içindekileri çıkarın.
Bebeğinizin biberon ve emzik sterilizasyonu için kullandığınız tencereyi başka işlerde kullanmayın. Sadece bu işi yapmak için bir tencere ayırın. Bu emzik ve biberonların sağlıklı kullanımı için gereklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…