nee israil mi??? off yaaa ama ben huggies kullnmak istiyordum(((
ya kıslar benim etraftan bi kac anneden duyduguma göre ilk doğdugunda prima kullanan bebeklerde daha sonradan bez değiştirdiğinde pişik oluyormus..huggies le basla cok memnunuz dediler..ben de prima düşündüm ama bi türlü karar vermedim..emzik biberon olarak da nuk düşünüyorum ..hem mehaycım iyi demişti o fabrikasında calısıyormus..:)))) bi de ıslak mendil yerine pamuk kullan ılık suyla dediler acaba ne kadar sağlıklı olur ki???
cnm benım esımde eczacı müşterılerden hep sıkayet gelıyomuş prımayla basladıktan snra baska bezler alerji yapıyomuş bızde huggıes veya molfıx dusunuyoruz gorumcemın oglu molfıx den cok memnun kalmış dıgerlerı alerjı yapmış kafam cok karısık ben daha hıc baslamadım...
yaa kıslar bişey soracam ben 2 takım hastane cıkısı koyuyorum cantama ama bazıları yetmyebilir 3 olsun diyor sizce 3 mü olsun yaaaa.....
yaa kıslar bişey soracam ben 2 takım hastane cıkısı koyuyorum cantama ama bazıları yetmyebilir 3 olsun diyor sizce 3 mü olsun yaaaa.....
canım bence 4 tane koy çünkü ik doğduğu andan itibaren çk kaka yapıyorlar ki bazen taşabiliyor.fazla bulunsun yanında...ben 3 tane koydum yetmedi...
emzik ve biberon vs..ben hepsini chicco kullanıyorum..çk da memnunum gögüs pedi olarakda chicco kullandım ondan da memnun kaldım bez olarakda prima kullandım ama huggies kullanıcam lastikleri ve bantları çk güzel bebeğin sırtını falan iyice kavrıyor...prima çk kavramıyor emici ve kuru ama ama dolunca hemen gevşiyor...ıslak mendilde dalin çk güzel ve nemlendiricili onuda tavsiye edebilirim...
bebek bezi prima
ıslak mendil uni yenidoğan
pişik kremi nivea
biberon dr browns
göğüs pedi bebedor
Lansinoh Lanolin göğüs kremi
ve
emzik avent in silikon olanını tercih ettim
kıslar ben biberon dr browns kini almaya karar verdim ama 125 ml olanı ı yoksa 250 ml olanımı alsam siz nasıl aldınız hangisi kullanıslı olur bi de ilk zamanlardar agızlı mı yoksa geniş agızlımı biberon ucu uygun ona göre alacam yardımcı olursanız sevinirim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?