2008-2009 ekim anneleri beişlerimize hangi marka bez ,emzik,biberon ,kullanmalıyız??

arkadaşlar huggies israil malı bilginiz olsun siz bilirsiniz evybaby de çok güsel bir bez tavsiye ederim başta ne kullanırsanız sonra değiştirmedikten sonra pişik yapmaz
ilk 1ay zeytinyağı çok iyi gelior bebe yağı falan faso fiso hele bedtime falan hiçte uyutmadı benim oğlanı
kilotlu çorap 1tane bende almıştım darlandı giyemedi hiç sıkıldı çok evler artık doğalgazlı çok soğuk değilse evleriniz sıkmayın çocukları

nee israil mi??? off yaaa ama ben huggies kullnmak istiyordum (((

özkerem bilgi için teşekkürler. iyi oldu sölediğin bende bilmiyodum. bende bebe yağındansa zeytin yağını tercih ediyorum birde şanslıyımki zeytinin memleketinde oturuyorum gidip özel rafine ettiricem. zaten her yaz gider yemek için özel yaptırırdım sürekli gittiğim bir rafineri var bebişim içinde ordan hazırlatıcam.ben hiç kilotlu çorap almadım ev zaten doğalgazlı yerden tavandan ısıtma var.yalıtımıda çok iyi dışarıda bir tek doktora çıkacak uzak olarak onada araba içinde battaniye ve pusetle gidecek o yüzden çok çok giydirmeyi düşünmüyorum.

nee israil mi??? off yaaa ama ben huggies kullnmak istiyordum (((

bide biz evybaby kullanırken yarışmadan 2paket huggies geldi onu kullanalım dedik çocuk bir pişik oldu yani bez değiştirdiğim için oldu tabi yani daha önce hiç bukadar olmamıştu kızamık sandık o derece
şimdi duruo 2paket bez biraz daha büyünce kullanırım ozaman derisi kalınlaşır heralde :1no2:

kızıma doğduğu zaman kullanmak için ilk prima 2 5 kilo olan bezinden aldım
3 6 kilo olanlar büyük geldi ki kızım 4 400 kg doğmuştu 1 numara bezlerden birbuçuk paket kullandım
pamuk ve suyla temizlik yapmadım ama ıslak mendili iyice yıkayıp ılık suya batırıpta sildim hep

tüm bezleri denedim en güzeli prima huggieste güzel ama iç lastikleri fazlasıyla sert ve gergin hep kızımın bacaklarında kesikler oluşturuyordu bende iç lastiklerini birkaç yerinden keserek kullanmak zorunda kalmıştım
molfix te çişi çok kötü kokutuyor sanki yatağını ıslatmış gibi ağır bir koku salıyor ben memnun kalmadım
evy babyde güzel babystarda çok sert mukavva gibi bacak arasıda çok kalın yani bence prima

bebek yağına gelince kızım doğduğunda uzunca bir süre her gece z.yagıyla yağlayarak yatırdım gelişimine feci katkısı oluyor o kokulu bebe yağlarından çok daha etkili
şimdilerde sebamed bebe sütünü kullanıyorum
şampuan olarak sebamedi kullandım ama gözleri yakıyordu,unibabynin kullandım güzeldi şimdi dalin kullanıyorum bundanda memnunum

biberona gelince kesinlikle dr brawns harika biberon diğerlerinide kullanıyorum ama dr. çok güzel hava kabarcığı değil havanın sesi bile çıkmıyor

emziğe gelince herhalde emzik standı kurulur
her markadan aldım hiç birini emmedi
en sonunda bakkaldan aldığım 1 tl lik emziği beğendide alıştı hanımefendi
şimdi chicco ve nuby kullanıyor

kilotlu çorabı alın derim ben 2 tane yeter pijamalarını yada tulumlarını bileği lastikli olanlardan alırsanız rahat edersiniz çünki bebekler hareket ederken paçaları yukarı sıvanıyor artık lastikli paçalı kıyafetlerde zor bulunur oldu ya...
aklıma gelenler bunlar
sizlerin heyecanını geçen sene yaşayan biri olarak hepinize hayırlı doğumlar dilerimm

kendinize göğüs pedi alacaksınız dimi:))
kesinlikle nuk almayın benim sütüm hep dışarı çıktı birde 60 adetti bitirene kadar neler çektim.ilk chicco almıştım sonra kalmamıştı Lansinoh ped aldım oda çok kaliteli tavsiye ederim.
birde göğüsleriniz için başladınızmı bilmiyorum ama ben bu aylarda başlamıştım Lansinoha hiç bir sorunum olmadı doğumdan sonra aman ihmal etmeyin kendinizi lütfen.

cnm benım esımde eczacı müşterılerden hep sıkayet gelıyomuş prımayla basladıktan snra baska bezler alerji yapıyomuş bızde huggıes veya molfıx dusunuyoruz gorumcemın oglu molfıx den cok memnun kalmış dıgerlerı alerjı yapmış kafam cok karısık ben daha hıc baslamadım...

ben huggiesle baslıcam sanırım..daha almadım ama herkes öle diyor...bakalım hayırlısı..yaa bu bebek eksiği hiç bitmiyor yaa tam aha aldım bitti derken bi duyuı-yorum su da alınacak bu da alınacak..

yaa kıslar bişey soracam ben 2 takım hastane cıkısı koyuyorum cantama ama bazıları yetmyebilir 3 olsun diyor sizce 3 mü olsun yaaaa.....

yaa kıslar bişey soracam ben 2 takım hastane cıkısı koyuyorum cantama ama bazıları yetmyebilir 3 olsun diyor sizce 3 mü olsun yaaaa.....

canım bence 4 tane koy çünkü ik doğduğu andan itibaren çk kaka yapıyorlar ki bazen taşabiliyor.fazla bulunsun yanında...ben 3 tane koydum yetmedi...

emzik ve biberon vs..ben hepsini chicco kullanıyorum..çk da memnunum gögüs pedi olarakda chicco kullandım ondan da memnun kaldım bez olarakda prima kullandım ama huggies kullanıcam lastikleri ve bantları çk güzel bebeğin sırtını falan iyice kavrıyor...prima çk kavramıyor emici ve kuru ama ama dolunca hemen gevşiyor...ıslak mendilde dalin çk güzel ve nemlendiricili onuda tavsiye edebilirim...

tsk ederim Şeniz

birde ben ayaklı pantolonlarıda tavsiye edebilirm malum kış bebekleri alttan bazen giydirmek durumunda kalabilirsiniz..mutlaka alın derim penye yelek ve çıtçıtlı badi özellikle chicco penyeler çk güzel hem terletmiyor hemde %100 pamuk...örgü patikde kullanmıştık biz..bebeklerde ayaklar sıcak olunca gaz olayı fazla olmuyor:)))))penye mendillerden bol bulunsun ilk zamanlar çk kusuyorlar...aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım yine :)

Ben bezi prima aldım haftasonu metro alışveriş merkezindeydim. çok hesaplı geldi bana. Huggies alacaktım ama 20 tanesi 15 tl gibi bişeydi. primayı 98 tanesni 22 tl ye aldım. ., göğüs pedini chicco aldım. Şampuanda kararsızdım çok. Sebamed alacaktım. Oda göz yakıyormuş 3-5 kişiden duydum. Gözleri yanarsa bebek banyodan korkar die almadım. Dalin aldım bende o şampuanı kullanmıştım çocukken bi sempatim vardı zaten :kedi:
Süt pompasını ve burun aspiratörünüde chicco aldım. Aldıkça daha yazarım kızlar Şeniz

bebek bezi prima
ıslak mendil uni yenidoğan
pişik kremi nivea
biberon dr browns
göğüs pedi bebedor
Lansinoh Lanolin göğüs kremi
ve
emzik avent in silikon olanını tercih ettim

ıslak mendil uni yenidoğan

biberon dr browns
göğüs pedi bebedor
Lansinoh Lanolin göğüs kremi
ve
emzik chicco kauçuk:ecrin_bebek:

kıslar ben biberon dr browns kini almaya karar verdim ama 125 ml olanı ı yoksa 250 ml olanımı alsam siz nasıl aldınız hangisi kullanıslı olur bi de ilk zamanlardar agızlı mı yoksa geniş agızlımı biberon ucu uygun ona göre alacam yardımcı olursanız sevinirim:))))

çok buyuk almaya gerek yok selduşum küçükler daha iyi oluor ama ılerıyı düşünüyosan buyuk al 1 yaşından sonra doldur sütü ver ben öyle yaptım..benım chıcconun bu modelıydı memnundum

üfff cok kararsız kaldım yaaa nesse biraz daha baınayım bakalım(((

Canım ben 250 lik aldım. Aslında 125 alıcaktım ama onda kampanya vardı, bi kaç tane yedek emzik falan koymuşlar 17 TL gibi bişeydi, ben de çok düşünmedim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…