2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmmmm
fikriyecigim öncelikle ben seni satmdım cnım internet koptu tekrara giremedim nerdeyse 10dk.uğraştım açılmadı

yeliz bazı ilaçlar ezilince çok tehlikeli olabiliyor bilmeden vermiyeyim dedim canım benim ilacın adı:zymaflour seninkide aynımı içinde 400 adet varmış acaba bendemi içsem kızz

yok yok sen icme bize zararli olabilir.
en iyisi bi dr git bebislere kan sayimi yapsin,ona gore herseye verirsin.
yok canim ben oylesine yazdim,biliyorum beni satmazsaniz siz,canim arkadaslarimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım benim dizi bitti eşim maçı açtı nefret ediyorum şu maçlardan dizim yarım kaldı yaaaaaklava:

canım benim dizi bitti eşim maçı açtı nefret ediyorum şu maçlardan dizim yarım kaldı yaaaaaklava:

ben de mac hic sevmeme,babam,abim,simdi de esim mac deliler.Esimbu gece calisiyor onun icnin rahatim.

Aynurcum fotoraflara bakmissin,cok guzel yorumlari yazmissin,tesekkurler.a.s.

fikriye yapamadım ben aktüel rütbenin altında kişisel rütbe var orayamı yazıcam aktüel rütbenin oraya yazılmıyor bide kenarda sıfırla diye birşey var

kız fiikriye çok içim kaynıyo sanberke çocugu bi oku maşallah dedim bol bol ama.. sen yinede oku

canim orda kisisel rutbede yaziliyor,yandaki sifirla basmani gerek yok,istedigin sey yaz sonra en altan degisikligi duzelt basiyorsun,bu kadar canim.

yelizcim,iyi aksimlar canim,bi meraba diyemedim sana.ya bu besleme topiginde kimse yazmiyor,sizin bebisleriniz hic mi yemiyor?

Yelizcim sen album yapamadin mi?Profiline giriyorsun,sol tarafta resim ve album yaziyor uzerine tikliyorsun ve album ekle diye yazi cikar,onun uzerine bas ve istedigin resim yukle..Yalniz resim boyutu kucuk olmalidir yani 2mp falan. ve resimleri tek tek yuklemeye calis.birden 3 tane olmuyor bazen.

Ben de soyleyim Sanberkin yemek deposunu buldum,Bugun temizlik yaparken cadirin arkasinda 6 tane zetin buldum,almadim ve sanberki izledim hep,aksam saat 5 gibi gitti ordan bir tane aldi yedi.:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…