2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımbenim kızzz çocugu açmı bırakıyorsun....haftasonu bizde oğluşlarıma çadır aldık birde bayramlık kazak aldım üçüne çok tatlı

bana doktor dedi ez diye canım..
ya ben buradayım ama oğlumun odasına süs yapıyorum o yüzden ara ara yazıyorum kızlar bitirince resmini ekliycem bakarsınız..

fikriyeceğim albümü yapmak için bir kere baktım yapamadım bir dahada uğraşmadım tekrar bakarım..

sanberke bayılıyorum ya..

evet aynur zetini cok seviyor,zaten dolabinin en onunde brakiyorum kendisi gidip aliyor,yani istedigi zamn uglasabilir ama niye oyle yapiyorsa anlamis degilim.
Bazen onunde bulmayinca geloiyor yanima elimi tutuyor beni mutfakta goturuyor dolabi aciyor zeytin degip elinle yok diye gosteriyor.cok komigime geliyor.Ben verince nasil mutlu oluyor bi de zetin demesine bagiliyorum.

tesekkurler teyzis,sen ne susu yapiyorsun?Ben de bayadir odasinda degisiklik yapmak istiyorum ama ne yapsam diye dusunuyorum.
Resmini sabirsizlikla bekliyoruz.

malzemeler pinpon topu,fon kartonu,oyuncaklara takılan gözler oluyorya küçük onlardan,bir tane makromelerde kullanılan halkalar varya onlardan birde misine..

pinpon toplarını civciv yapıyorum gaga,kuyruk ve ayaklar kartondan..gözleride yapıştırdım...misineyle civcivleri halkaya bağlıycam perdenin kornişine perde düğmesiyle takıcam bitince resmini eklerim beğenirseniz yaparsınız fıstıklar..

canım resmini bekliyoruz o zaman

fiiikriye bizimkiler anne baba haricinde hiç anlamlı birşey söylemiyorlar sanberkin maşşallahı var

bizimkide beni doğru kilerin kapısına götürüyor
ıııı ııııı diye elektrik süpürgesini cıkarıyor başlıyor evi süpürmeye :roflol:

aynurcum oyle surekli anlasili bir sekilde konusmuyorki,tek tuk oyle soyluyor biseyler.Mesela diyer cocuklar gibi hadi oglum bunu de demz cani ne zamn isterse.
Yok sa cok sey soyluyor ama bise anlamiyorum,oyle hareketlerden anliyorum.

fikriye bu saklama olayı bizde de var özellikle bir iki yeri var evde ne eksikse gidip bakıyorum ki orda :roflol:
bi ara babasının ayakkabının içine koydugu bi sey var her gün koyar ve giderken cıkarır bi ara ege her gün sabah kalkınca gidip onları alıyodu bi cekmecesi vardı oraya koyup dönüp geliyordu babası işten gelince gidip alıyordu ertesi gün yine aynı şeyler -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…