2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar ne güzel burdaymışssınız opuyorumnanaktanben gelemedim çok yoğun bi gündü ama hüsrandı:bbo: niyemi evde baklava yaptım 12 kat cokacimcoookbiz şekil yan atrafa bakın beklerken şerbetini yapayım dedim.sonra yapcaktım aman dedim çocuklarda yesin yaptım neyse amaa şerbet biraz fazla sıcakmış :1no2:çok fena yumuşak oldu tatlım ya sinirimden ağlıyacaktımklava: tadıda ne güzelldi şerbet vermeden öff ya hay benim aklım ne vardı az az yedikçe şerbetlesene üzgünüm eşimi araım deedim baklava hamur gibi oldu dedim hadi yaa diyo kafamçokkarıştı büyük oğlum heves ediyodu:tomato:

ayy canım ya 12 kat hemde üff sinir olunmayacak gibi değil..bize kimse gelmiyor sürekli alış veriş yaptığımız bir pastanemiz var oraya sipariş veriyorum ben bayramın ilk günü sabah eşim gidip alıyor hep öyle yapıyorum baklavayı..onun dışında kendimde birşeyler hazırlıyorum tabiki ama bu bayram yapmıycam kimse gelmiyor küçüğüz diye zaten 2. günde eczanede nöbetçiyiz..1. günde kurban telaşıyla geçiyor 3. gün bursaya gidicez hava güzel olursa geriye 1 gün kalıyor ondada akrabaları dolaşırız artık..

neyse ben şimdilik cıkıyorum
yaprak dökücem :))
arada ugrarım belki eşim almazsa pc yi :))

burcu profil duzenlemeye gir orda aktuel rudbe diye bir yer olacak orda menekse yaziyi gorursun onu sil istedigin sey yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…