2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyrum o siteyi canım ya özelime yaz hemen ...istanbulda başlamışmı kurslar ben neden duymadım emin misin? senin sertikan yokmu almayı düşünmedin mi.?
canım benim sertifikam yok çünkü ben 3.sınıftayken kaldırıldı bu uygulama.bizim zamanımıza kısmet olmadı.

işte bende bu anlattıklarından korktuğum için cesaret edemiyorum....yazık Enesime ya..bende onunla ağlardım inan...dayanamaz verirdim tekrar...bizimki zaten iştahsız sütte içmesse ne yaparım ....en iyisi ben biraz daha bekleyeyim...bu arada sitenin adresini bekliyorum ..merak ettim nerden okuduğunu...

Anladım canım peki atama için tezsiz yüksek lisans yapmayı düşünmedin mi? o olmayınca atama olmuyor biliyorsun...gerçi bu yeni bakan bişeyler değişcek dediya ne dediğini anlamadım...kendi bıranşımız dışındada mı atama yapılacak nedir...pek umudum yok ama...

bende ağladım canım gerçekten çok üzüldüm.hala unutmadı hala meme diyor enes sen abi oldun dediğimde gülüyor ama yalandan bir gülüş.daha bu akşam meme dedi açmaya çalıştı abisin dedim ''bak bak''dedi.yani yalnızca bakacakmış.eşimde nöbetçi benden uzaklaştırın diyeceğim kimse yok mecburen birazda meraktan açtım.önce bana bakıp güldü sonra uzun uzun memeye baktı yavaşça eğildi enes dedim hemen çekildi.gerçektende sadece baktı biraz elledi bakarak uyuya kaldı kucağımda.içim sızladı kendimi zor tuttum vermemek için gözlerim doldu.

tezsiz yüksek lisans mı hangi alanda canım.ben zaten tezsiz yüksek lisans mezunu olarak bitirdim okulu akabinde organik kimyadan yüksek lisans yaptım.anlamadım sorunu canım ya.

Ayyyy....verseydin kız....bak içim yandı şimdi...biraz daha emzirseydin...iradeli demekki...bizimki olsa çok ağlarya ben biliyorum....eliyle memenin ucuyla çok oymuyo diye kızıyorum oğlum canım acıyo diyorum ona bile içlenip saatlerce ağlıyo...kessem kafayı yer heralde....ne anlasın çocuk abiliği...bizimki anlamaz kesinlikle...iyi dayanıyo seninki...kıyamam ya...üzdün beni gece gece..kimbilir sen ne haldesin...

tezsiz yüksek lisans mı hangi alanda canım.ben zaten tezsiz yüksek lisans mezunu olarak bitirdim okulu akabinde organik kimyadan yüksek lisans yaptım.anlamadım sorunu canım ya.

hani bölüm mezunları için srtfikası olmyanların okulu bitirdikten sonra iki yıl daha okuyarak herhengi bir üniversitede tezsiz yüksek lisans yapmaları gerektiği şartı varya öğretmen olarak atanabilmelri için onu diyorum...bizden sonraki yıl çıktı o...

anlarlar yağmur.sabahları okula giden çocukları gösteriyorum bak abiler okula gidiyor sende ye kocaman abi ol okula gidelim diyorum nasıl açıyor ağzını o zaman görmelisin.belkide komşumun 10 yaşındaki oğlunu çok sevdiği içindir.çocuğun beşiktaşlı çantası görünce benim yavru kartalım mest oluyor.

haaa şimdi anladım ben zaten eğit.fak. mezunuyum canım.biliyorsun sanıyordum o nedenle ne bu tezsiz yüksek lisans diyorum kendi kendime.

Allah iyiliğini versin senin bende bu nasıl anlamadı diyorum...ben bölüm mezunu olduğum için benim ayrıca sınıf öğretminliği sertfikam var...onunla atamam yapılabiliyor ama hani nerde barajlar çok yğksek...o yüzden bu anasınıfı öğrtemenliğine taktım...Ankaradaki sınıf arkadaşlarımın hepsi gitti bu kursa....ben burda bulamadım daha...

bu sınıf öğretmenliği sertifikası ile sınıf öğretmenliğine başvurabiliyor musun?2001 ya da 2002 de kaldırıldı bu sertifika olayı ben daha okuldayken çok üzülmüştüm.ben 98 girişliyim yağmur 5 yıl okudum anlayacağın neymiş efendim tezsiz yüksek lisans mezunu olunuyormuş.

kızlar ne cok sey yazmışsınız hepsini okuyamadım cok işim var
sene yazdıklarına üzüldüm canım gerçekten sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor
Allah acil şifalar ve ailesine sabırlar versin ..

yağmur emin misin böyle bi durum olduguna ben ilk kez senden duyuyorum bunu

şu an benim bulundugum sehirde 1 tane açık kadro var
ama ben ege okula başlayana kadar çalışmayı düşünmediğimden başvurmadım
şimdi eminim cok şaşırıyorsunuzdur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…