2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Enes koşuyormu?maşallahhhh görüyomusun hızlı çıktı bizim kerata....koltuk tepeleri hepsinin vazgeçilmez oyun alanı ...bizede başlarında nöbet tutmak düşüyor...aman iyi olsunlarda katlanıyoruz artık...bizim gözlerimizde iyi canımya görmede sorunumuz kalmadı sayılır ama hala kullanıyoruz damlaları 6 ay sonra tekrar kontrol var işte...şu aralar tek korkum domuz gribi...inşallah bulaşmadan atlatırız şu kışı....

yamurcum demekki sen çoooooooooooook yorgunsun.:bbo: bazen de ben bu çocugu nasıl büyütecem diye düşünüyorum da çok korkuyorum.ıyi bir insan yetiştirebicekmiyim?
canım biz pazar günleri geziyoruz hep eger size uygun ise bu pazar olmasa da başka pzar günü görüşebiliriz,size nasıl uygunsa.Kocacınla danış.

iyi olmanıza sevindim canım.sorma şu grip illetini.saçlarım aşırı dökülüyor bir yıldır.bir dr gideyim diyorum bu sebepten dolyı ama eve virüs taşırım diye gitmiyorum.senin komşun domuz gribi olmuştu şimdi nasıllar son durum nedir.

Tamam canım ya görüşelim artık değilmi...bu hafta kaynım askere gidecek belki müsait olmayız ama haftaya inşallah görüşelim...biz eskisi kadar sık çıkmıyoruz artık...kapalı alan korkutuyor beni...eşimle istişare edeyim seni haberdar ederim canım....keşke yakın olsaydık ...eşlere gerek kalmadan kendimiz daha rahat görüşebilirdik....

Hafızana hayranım valla nasılda unutmamışsın...ben dün okuduğumu bugün hatırlamıyorum...komşum atlattı çok şükür...öyleki küçük bebeğe bulaştımı bulaşmadımı anlamadılar bile...doktorada götürmediler...kızı o arada faranjit olmuştu ona ilaç kullnıyodu zaten ...ikisini aradan çıkardı heralde...daha yeni yeni görüşüyorum gayet iyiler...kadıı psikolojisi çok bozulmuştu ama...bu arada Malatyada annemlerin karşı komşusu adam 32 yaşında domuz gribinden öldü ..annemler çok üzüldü günlerce...adam öldükten sonra anlamışlar domuz gribi olduğunu...

Senecim canım saç dükülmesi bendede var...özellikle doğumdan sonra başladı...hamileyken dökülmeyenler sonra dökülüyomuş zaten...daha yeni yeni biraz hafifledi diyebilrim...geçer dedikleri için hala bekliyorum....

öldükten sonra mı.hiç belirti vermemiş mi?vermiştirde önemsemediler heralde.kronik hastalığı var mıydı adamın?çok soru sordum biliyorum canım ama gerçekten korkutuyor beni.

Evet canım belirti verrmiş tabi adam doktora gitmiş grip diye ilaç vermişler ama adamda astım varmış atlatamamış ..öldükten sonra anlaşılmış domuz grbi...zaten şu ana piyasaki griplerin hepsi domuz gribi...kronik hastalığı olan atlatamıyor olay bu...adamın çocuklarıda olmuş onlar iyileşmişler...çocuklar daha kolay atlatıyor zaten eğer kronik hastalığı yoksa tabi...saç için burda olsaydın canım Cerrahpaşada saç polikliniği var..saça yani deriye ultrasonla bakıp sebebini teşhis edyorlar...belki Ankara Hacettepede de vardır bi sor istersen...

yağmurcum hazır başbaşa kalmışken kpssden bahsedeceğim sana.ben bayram öncesi başladım çalışmaya.akşamları 3 saat kadar çalışabiliyorum.birazda olsa bu nedenlede enesi memeden kestim.geceleri uyanınca artık babası ilgileniyor benim emzirmem gerekmediği için kesintisiz uyuyabiliyorum dinleniyorum.gündüz iş yerinde fırsat buldukça bakıyorum ama herzaman olmuyor tabi.sen ne düşünüyorsun.daha önce vaz geçtiğini söylemiştin buna çok üzüldüm.belki sende biraz bakabilirsin diye yazıyorum bunları.içimden bir ses artık bizimki gibi kadro verilmeyen bölümlerin sırası geldiğini söylüyor.

doğru canım.zaten artık hastahanede domuz gribi olduğunu bile söylemiyor drlar.verdikleri aynı ilaçlar eve git istirahat et deniyor.

Canım bu seneki kpss birincisi 98 almış bir fizikçi...alım olmadığı için çocuk atanamamış...düşünebiliyomusun...ben başka bişey duydum bak dinle...anasınıfı öğretmenliği açığı çok diye sınıf öğretemni olupta atanamayanlar vede sertfkası olanlara anasınıfı öğretminliği serftikası vereceklermiş...atamaları yapılabilirmiş aldığım duyumlara göre...kurslar biçok şehirde başladı...istanbulda henüz yok onu takip ediyorum...sen bişey duydun mu bu konuda?

arada Kaan mızıldanıyor ona koşuyorum...bu arada sen memeden nasıl kestin zor olmadımı ...süte alıştımı? bende m kessem am bizimki aklını oynatır heralde nasıl başederim...

fizikçiyi biliyorum canım.bu nasıl bir adalet anlamış değilim.sertifika olayı doğru ama sadece sınıf öğretmenliği mezunları için.kurslar başladı.istanbuldada başladı diye biliyordum ben.bir siteden takip ediyorum bende.seninde bildiğin bir sitedir bu ama yazamıyorum biliyorsun.atamalarıda yapılacak buna eminim.

Kendi bölümüm adına çok zor ama memurluk için kpss ye tekrar girmek istiyorum ama nasıl çalışayım...Kaan tam 12 de uyuyor..gündüzde 1 ssat uykusu var o aradada yemeğemi koşayım bulaşığamı koşayım bilemiyorum...ne zaman çalışayım? bana aşırı düşkün baba evde olsa bile sürekli benim kucağımda olmak istiyor...akşamları bir bardak çay bile içirmiyor bana hangi arada çalışabilirim ki...

bilmiyrum o siteyi canım ya özelime yaz hemen ...istanbulda başlamışmı kurslar ben neden duymadım emin misin? senin sertikan yokmu almayı düşünmedin mi.?

arada Kaan mızıldanıyor ona koşuyorum...bu arada sen memeden nasıl kestin zor olmadımı ...süte alıştımı? bende m kessem am bizimki aklını oynatır heralde nasıl başederim...
canım çok zorlandım bende.hala memesizliğe alışamadı.önce tuz sür bembeyaz olsun dediler sürdüm enes görünce sil diye ağladı baktı bende icraat yok ıslak mendilinden getirdi kendi sildi oturdu kucağıma yarı tuzlu emdi.bu olmadı anlayacağın.bu olayı unutturduktan bir hft sonra salça sürdüm oğlum bak pis oldu dedim baktı güldü yine sildi.sonra salça sür koli bandıyla yapıştır göğüs ucunu hem silemesin hemde meme başını alamayacağı için vaz geçer dediler yaptım.enes görünce güldü ay dede dedi.anlamadım önce göğsüme baktım salça meme başı çevresinde c şekli oluşturmuş onu benzetmiş.neyse silmeye çalıştı yok emmeye çalıştı meme başını alamadı sonra ağlaya ağlaya banmdın ucundan söktü.zafer yine onun oldu.yok işte onu yap bunu yaP DİYENLERE KULAĞIMI TIKADIM.MADEM SEN silmeyi bantı sökmeyi biliyorsun o zaman büyüdüğünüde bilirsin inanışıyla ''oğlum sen abi oldun abiler meme emmez bak şu abine bu abine emmiyor.sen kooooocamansın''diyerek bıraktırdım.keyif emmelerini istediğinde enes abi oldu diyordum anlıyor gülüyor yaklaşmıyordu ama biz emerek uyuduğumuz için uykusu gelipte istediğinde enes abi dediğimde basıyordu yaygarayı.çok ağladı yağmurcum çok.kucağımda gezdirdim gecelerce saatlerce ağlamasın diye.sonunda bir şekilde uyuyup kaldı.süte alışamadı hala piyasadaki tüm sütleri denedik nafile.çocuk tadını beğenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…