iyi geceler aynurcum.
enes iyi canım.tabi çok büyüdü.koşmaya başladık son zamanlarda.şu koltuklara çıkma işi bizi zorluyor.biz yokken çıkıyor ama sağlam bir yerde tutunup bizi çağırıyor hiç kımıldamadan.bizi görünce başlıyor koltukta koşmaya.tehlike esnasında bizim kurtaracağımızı çok iyi biliyor.salıyor kendini.
Canım artık ben de anlaış değilim.son zamnlarda hayır dediğimde yapmaya başladı ama bela yaptı diye hiç vurmadım şimdiya kadar.Ama bu akşam sanberk fırını açarken dedesinin tarafından eline vurmasını gördüm.Dayanamadım vurma dedim zaten bizden görüyor ve sonra bize niye vuruyor diye şaşırıyoruz.Sanarım ben yokken bu eline hafif vurma olayı var bizde.
canım biraz rahatladım diyebilirim.ama aileden çok etkiledikleri kesin.Fırın için daha önceden sanberk hep acardı ben sıcak deyip başaka şeylerle uğraşmaya yönlediriyorudum ve bi süre sonra fırın üzerindeki ilgisi kayboldu.Şimdi tekrar ilgilenmeye başladı ben de aynı yöntem kullanıyorum ve başarı oluyorum fakat ailedeki diyer kişiler benim dediğimi yapmayınca farklı şekilde davranınca çocuğun kafası karıştı.aynı durumda farklı tepki alınca olumsuz davranışlar azılmak yerine arttı.aslında en büyük sorunumuz ailede herkes kafasına göre hareket etmektedir.
oooo kimleri görüyorum burada ....çok şükür hanımlar yakaladım sizi...nasılsınız bakalım bugün?
evet gördüm canım msjını.çok sağol arkadaşım.enes koşuyor teyzesi:)))koltuk tepelerinden inmiyor bu aralar yerde takla atmaya çalışıyor nasıl ve nerden gördüyse çok korkuyoruz boynuna zarar verir diye allahtan beceremeyip yan düşüyor.o gayet iyi.kaan nasıl sizin gözleriniz nasıl oldu canım.görmede hala sıkıntı yaşıyor musun?Hoşbulduk Senecim canım benim ya özelinede yazdım ama tekrardan söyleyeyim kuzenine gerçekten çok ama çok üzüldüm ...dediğin gibi herşeyin başı sağlık....rabbim en kısa zamanda ayağa kaldırır inşallah minik yavrucağı ya ...cidden çok üzüldüm....Allahtan babasının dokusu uymuş...gerekten çük şükür...kıymetini bilmemiz lazım sağlığımızın vede bol bol şükretmek lazım....bu arada Enes nasıl yürüyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?