Merhaba Ben jınefem e gıdıyorum.
bır sıkıntı cıkmaz ıse dogumu orda yapmayı planlıyoruz.
ılerde durum netleşecek ama su anda memnunum ordan.?
Sen nereye devam edıyorsun ?
slm kızlar.ben 3lü sonucumu aldım
tr.21 :1/146
yaş riski :1/1031
tr.18 :1/10000
noral tüp defekt :risk yok
moralim çooooook bozuk arkadaşlar.sabahtan beri ağlıyorum. tri21 sonucum çok düşükmüş.hemen detaylı ultrason 2.düzey girmem gerekiyormuş.yarın ona gireceğim.kızlar dua edin nolur.temiz çıksın sonuçlar.ağlamaktan gözlerim şişti. üzülmemek elde değil...
arkadaşlar ne kadar kalabalık olmuşuz:teytey::teytey:
bende hiç agustos annesi yok diyodum.
allah hepimize hayırlı ve sağlıklı dogumlar nasip etsin
moralim çooooook bozuk arkadaşlar.sabahtan beri ağlıyorum. tri21 sonucum çok düşükmüş.hemen detaylı ultrason 2.düzey girmem gerekiyormuş.yarın ona gireceğim.kızlar dua edin nolur.temiz çıksın sonuçlar.ağlamaktan gözlerim şişti. üzülmemek elde değil...
canım lütfen üzme kendini benimde ikili testde 1/131 çıkmıştı bende çok yıprandım üzdüm kendimi.şuan daha iiyim 3 lü testi bekiyorum ama emin ol bu testlerin güvenilirliği çok fazla deil ben devlet has.çalışıyorum ve başhekimim k.doğum uzmanı o ve tüm k.doğum hekimlerimizle görüştüm hepside içini ferah tut birçok nedenden dolayı böyle çıkabiliyor bu sonuçlar böyle sonuçlar alan ama çok sağlıklı bebekler doğuran hastalarımız var dedi.lütfen içini ferah tut dua et canım umarım ultrason sonucundan sonra çok mutlu olucaksın
çok sağolun desteğiniz için.ama elimde değil.ağlıyorum sürekli
allahım yardım et bana, bebeğim sağlıklı olsun...
herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah...
canım merhaba..
ben ancak gelebildim doktordan.
bu sonuçlar için lütfen üzme kendini.
biliyosun bunlar tarama testi.
rşsk olabilir diye tahmin yürüten sonuçlar.
yarın detaylı ultrasonda daha net görüceksin.
ben şimdi detaylı ultrasondan geldim bebiş gayet iyi.
sende öyle olacaksın emin ol..
güzel haberlerini bekliyoruuzzz.
canım merhaba..
çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına canım gözünaydın ne dedi dr.başka yaptırman gereken bişey varmı amniosentez yaptıracakmısın.cinsiyeti belli oldumu bebişinin bende üçlü testten sonra girecem detaylı ultrasona heyecen bastı benide off
canım merhaba..
Arkadaşlar benim 2 li tarama testim riskli çıktıgı ıcın Amnıosentez ıstedı dr. 12.mart da yapacagız.Ancak yazılarınızda detaylı ultrasyondan bahsedıyorsunuz.Onu anlayamadım. dört boyutlu ultrasyon anlamına mı geliyor? bır açıklama yapar mısın lütfen? tşk ediyorum herkese
riskli durumlarda önce detaylı ultrasona gönderiyor dr'lar.beyin kas ölçümü yapılıyor.eğer risk görülürse amniosentez yapılıyor.buda biraz riskli olduğu için çok işinin ehli bir dr'a yaptırman gerekiyor.senin kaç çıkmıştı canım sonucun???
çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına canım gözünaydın ne dedi dr.başka yaptırman gereken bişey varmı amniosentez yaptıracakmısın.cinsiyeti belli oldumu bebişinin bende üçlü testten sonra girecem detaylı ultrasona heyecen bastı benide off
TOSBAACIM BELLİ OLDUMU CİNSİYETİNİZ YAZMADIĞINA GÖRE SENİN BEBEK YİNE GÖSTERMEDİ SANIRIM
Panikatak'cım benım sonuc yaşdan dolayı sanırım 1/50 gibi bir oran cıktı maalesef . ama dr ısrarla amnıosentes sonucunun ıyı olacağı kanısında. Bizim de tek dileğimiz Dr. un haklı cıkması. Amnıosentes de benım Dr un ıyı oldugunu öğrendim. Umarım bız de bırsey olmadan yaptırcaz
günaydıın herkese..
ikili test üçlü test derken birde amniyosentez geldi başımıza arkadaşlar..
drlar kesin bilgi için amniyosentez şart diyolar.
eğer birşey varsa bebişimde bende öğrenmek istiyorum ve amniyosentez istiyorum.
ama eşimi hiiç ikna edemiyorum.
amniyosentezin risklerini duyunca yaptırmak istemiyor.
çok arada kaldıık.
ben yarın yaptırıp biranönce sonucu öğrenmek istiyorum.
bugün eşimi ikna çalışmalarım devam edecekk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?