canım benim önce panikatak sonra sen ondan sonrada bu gidişle ben :çok üzgünüm: Allah hakkımızda hayırlısını versin... İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Hamilelikte sıkça sorulan diğer sorulardan birisi de (Ozon türü) çamaşır sularının kullanılamayacağıdır. Gebeliğinizde bir takım önlemleri alarak çamaşır suları ve benzeri temizlik malzemelerini kullanabilirsiniz.
Bunun için özellikle çamaşır suyu kullanırken cildinizin ve ellerinizin zarar görmemesi için mutlaka eldiven giyiniz, temizlenilen ortamda uzun süre kalmayınız ve temizlenen ortamın iyi şekilde havalanmasını sağlayınız.
sadece bu yazıyo bulabildim canım..
çamaşır suyu kokusunu solumamak en iyisi sanırımm.
slm arkadaşlar.biliyorsunuz cuma son yazımı yazmıştım.dün dra gittim.randevu için.cuma sabahı yapacaklar amniosentezi.ben kendimi biraz toparladım.amniosentez devlet hastanesinde olacak.bi kaç dr la görüştüm.özel klinikte 2 milyar - 2.5 milyar arası değişiyormuş bu fiyat.ben fiyatından değilim.ama şunu düşündüm.devlet hastanesine gittiğimde bi sıra var.amniosentez için.ve dedimki kendi kendime buradaki uzmanlar artık alışmış.ama özelde yaptırsam oraya ayda 2 amniosentez vakası ancak geliyordur.çünkü halkımızın maddi durumu malum.haklı olarak gidemiyorlar.devlet hastanesi bu işi o kadar seri ve iyi yapıyorki , amniosentez olan bi kaç kişiyle görüştüm çok memnunlar.bakalım cuma sabahı allahım nasip ederse amniosentez olacağım.bebişimin suyundan borç olarak birazcık su alacaklarklava:hain drlar sırnaşık şey
inşallah hepimiz için sonuçlar iyi olur.bu arada sonuçlar net olarak işlemden sonra 3 hafta sonra belli olacakmış.yani kabataslak 1 ay sonra sonuçlar ım belli olacak.şimdi aklıma taktığım tek şey operasyonun sağlıklı geçmesi...
artık kendimi hazır hissediyorum.duadan başka bişey gelmiyor elimden.birde bebişimin hareketleri.cinsiyetine gelince öğrenmek istemedim.bir sorun olurda düşerse üzülmeyeyim diye...allahım hayırlısını göstersin bizlere arkadaşlar.ve bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın...
tosbaa8 , kalachakra moralimizi yüksek tutalım.herşey bizler için.
hepinizi kocaman öptüm.
canım hepimizin hakkında hayırlısı olsuunn.
bende çok hazır hissediyorum kendimi ve benimde amniyosentez cuma günü yapılacak..
sonrada hayırlı haberlerimizi alacağız inşallah.
bebişlerimiz bize sağlıklı olduklarını ispatlayacaklarr.
benim operasyon bakırköyde olacak,inşallah bir aksilik olmadan atlatırız canımcıımm.
kaderlerimiz aynı desene . inş sonuçlarımızda iyi ve hayırlı olur hakkımızda.özel demi olacaksın.kaç gün dinleneceksin.
ben devlette olacağım.işyerimden izin aldım şimdiden.ben 10 gün gelmeyip dinleneceğim.annem bakacak bana :sm_cool:
işlem öncesi tok gel dedi dr.
slm arkadaşlar.biliyorsunuz cuma son yazımı yazmıştım.dün dra gittim.randevu için.cuma sabahı yapacaklar amniosentezi.ben kendimi biraz toparladım.amniosentez devlet hastanesinde olacak.bi kaç dr la görüştüm.özel klinikte 2 milyar - 2.5 milyar arası değişiyormuş bu fiyat.ben fiyatından değilim.ama şunu düşündüm.devlet hastanesine gittiğimde bi sıra var.amniosentez için.ve dedimki kendi kendime buradaki uzmanlar artık alışmış.ama özelde yaptırsam oraya ayda 2 amniosentez vakası ancak geliyordur.çünkü halkımızın maddi durumu malum.haklı olarak gidemiyorlar.devlet hastanesi bu işi o kadar seri ve iyi yapıyorki , amniosentez olan bi kaç kişiyle görüştüm çok memnunlar.bakalım cuma sabahı allahım nasip ederse amniosentez olacağım.bebişimin suyundan borç olarak birazcık su alacaklarklava:hain drlar sırnaşık şey
inşallah hepimiz için sonuçlar iyi olur.bu arada sonuçlar net olarak işlemden sonra 3 hafta sonra belli olacakmış.yani kabataslak 1 ay sonra sonuçlar ım belli olacak.şimdi aklıma taktığım tek şey operasyonun sağlıklı geçmesi...
artık kendimi hazır hissediyorum.duadan başka bişey gelmiyor elimden.birde bebişimin hareketleri.cinsiyetine gelince öğrenmek istemedim.bir sorun olurda düşerse üzülmeyeyim diye...allahım hayırlısını göstersin bizlere arkadaşlar.ve bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın...
tosbaa8 , kalachakra moralimizi yüksek tutalım.herşey bizler için.
hepinizi kocaman öptüm.
aslında ben acıbadem hastanesine gidiyorum, özel sağlık sigortam olmasına rağmen acıbadem bu işlem için 2.000 ytl ücret istedi.
bakırköy incirlide tanıdığımız başka bir dr vardı.
onda yaptıracağım.
amniyosentezden sonra bir hafta dinlenirsin dedi dr.
yatak istirahati gerekiyormuş galiba.
banada annem ve eşim bakacak:))
bir ara perşembeyi bekliyoduk şimdide cumayı bekleriz..
Tosbaa cım , Amnıosentes den sonra doktor 1 hafta dınlen dedı dıyorsun. Ben de 12 mart da yaptırcam ancak Dr ıle konusmamda 1 gun dınlenmek yeterlı dedı bana. Sımdı kafam karıstı bıraz ? ne dersın baska dr. a mı sorsam bır de. ??????
canım inanıyorum ki bebişleriniz sağlıklı olacak. herşeyden önce iyi şeyler düşünmek lazım iyi ve güzel şeyler..iyi şansalr ve geçmiş olsun şimdiden...panikataaak nerelerdesin canım
büyük gün geldii.
yarın amniyosentez günü..
sanada banada kolay gelsin canımcım, güzel haberlerle görüşürüz inşallaaahhh..
canım anestezi yaptıktan sonra suyu alıyorlar dimi? birde sürekli ultroson altında mı yapılıyor amniyosentez. yoksa bebeğin duruşuna bir kere bakılıp mı yapılıyor? sen özel demi yaptırmıştın, devlete bağlı bir kuumda mı? yaa ben çok korkuyorum yaa. doğumdan bile belki bu derece korkmuyorumdur((((
kızlar merhaba..
bebişimizi rahatsız ettik bugün biraz ama amniyosentez başarılı olduu..
sonuçları 10-13 gün sonra alıcakmışız.
şimdi sıra sonuçları beklemeye geldii..
hayırlısı olsun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?