selam kızlarr.nasılsınız.umarım bebişlerinizde iyidir..
foruma artık eskisi gibi sık giremiyoruzz malumm:)
hepinizi ve bebişlerinizi kocamannnn öpüyorummmmmm.
elagözlü canım yazın çok güzel ellerine sağlıkkk..
trendçim geçmiş olsun cnm.daha diş çıkarmak için çok erken değil mii??
tuğbacım ertuğu öğ benim için cnm.
tüm arkadaşlarıma güzel,huzurlu ve mutlu bir gün diliyorumm.
bebişlere ii bakınnn
:sm_cool:günaydınnn herkese nasılsınız bakalım yumuk elli pamuk tenli mis kokulu tonton yanaklı minicik ayaklı bebişler nasıl onları kokluyorum teker teker :roflol::asigim: benim de kızım şimdi uyuyor dün çok ağladı bi türlü susturamadım:çok üzgünüm:kızlar yaaa öle çok seviyorumki minicikimi biraz uzun uyusa özlüyorummm:asigim:sizede öle oluyomuuu canım benim yaa allah yavrularımızın acısını sıkıntısını hastalığını göstermesin bize aminnn :Saruboceq:kızlar ya bebiş takviminde biri banada yapsın yaaa yokmu bi gönüllü kızım 09,08,2008 doğumluu hepinie güzel bir gün diliyorum kendinize ve meleklerinize ii bakınn a.s.gamyoncuiremsu
selam kıslar nasılsınız hepinize ayrı ayrı yazamıyorum ecem bütün gün kucakta ve iki gündür uymuyo
nasıl dayanıyor anlamıyorum ve kusma başladı offooff hasta degil çünkü hep oyun istiyo.Ve sütüm yetmiyo sabah emdikten sora gögüslerim bomboş oluyo ve aralıkta vermek istemiyo ece lütfen yardımmmmm
canım göğüslerin boşalmıyodur belki sana öyle geliyodur doymassa ağlar zaten.su humana çayından içiyomusun birde bende süt yapan seyleri yazayım özellikle incir mutlaka dene kurusuda olur.su,nohut yemeği,bulgur,kayısı suyu,un helvası,bi kasıkta susam ye günde bunlar bende süt yaptığına inanıyorum belki psikolojik ama dene bence
slm kızlar nasılsınız .. bebekler derken ev işi derken siteye yazı yzamıyorum kim ne yapmış bakam ıyorum.. inş. hepiniz iyisinizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?