2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr.nasılsınız.umarım bebişlerinizde iyidir..
foruma artık eskisi gibi sık giremiyoruzz malumm:)
hepinizi ve bebişlerinizi kocamannnn öpüyorummmmmm.
elagözlü canım yazın çok güzel ellerine sağlıkkk..
trendçim geçmiş olsun cnm.daha diş çıkarmak için çok erken değil mii??
tuğbacım ertuğu öğ benim için cnm.
tüm arkadaşlarıma güzel,huzurlu ve mutlu bir gün diliyorumm.
bebişlere ii bakınnn

canım saol şimdi kaan iyi gibi ateşi 37.5 ama ilaçla düşürdüm diş için evet çok erken ama kesin deil olabilir belki dedi dr.umuz bakalım bekleyip görücez

ERTUĞCUM ben de kaybetme korkusu değil ama bende sevgiden baktıkça ağlıyorum.içim bir tuhaf oluyor sevgimin büyüklüğünden ağlıyorum..garip bir duygu sanırım annelik dedikleri duygu bu olsa gerek diyorum her seferinde..çok güzel bişey bu kadar büyük bir sevgi..ve gerçekten karşılıksız..insan hiç bişey beklemiyor bu kadar özveriye,bu kadar yorgunluğa karşı..aman aman benimki duydu beni ağlıyor..öptüm...

duygucum ve özgecim bendede bazen birşey olacak korkusu oluyor. her zaman yüzüne bakıp duruyorum Allah'ıma çok şükür bize bu yüce duyguyu yaşattıgı için.
Aylincimm çok geçmiş olsun güzelimm inşllah en kısa zamanda Kaanımız iyileşir.
bütün bebişlerimizi kokluyor annelerimizi çok öpüyorum.

duygucum ve özgecim bendede bazen birşey olacak korkusu oluyor. her zaman yüzüne bakıp duruyorum Allah'ıma çok şükür bize bu yüce duyguyu yaşattıgı için.
Aylincimm çok geçmiş olsun güzelimm inşllah en kısa zamanda Kaanımız iyileşir.
bütün bebişlerimizi kokluyor annelerimizi çok öpüyorum.

aylincim kaganıma geçmiş olsun canım.çok sagolun kızlar ya biraz ferahladı içim sanki öpüyorum hepiinizi ve yiyenlerimi.nurcancım öperim teyzesi.erenide sen öp teyzesinin yerine

Zeynepcim maşallah kuzucuğuna elvininde pamukçuk olmuştu bi damla verdi dru iyi geldi şimdi hiçbişi yok şükür.druna danış dene istersen,elvin’in gaz problemi devam ediyor,eskisi gibi krize girmiyor ama devamlı alttan üstten gaz çıkarma modundayız :)

Bu arada annem iyi deil kızlar,bugün daha da kötü,buraya girince kafam dağılır diyorum ama yok içim sıkılıyor,sanki kalbimi biri avucuna almış sıkıyor medical parkta arkadaşım var az önce konuştuk,dru 3 gün yatıralım dedi.ssk geçmiyormuş onkoloji yatışta,3 günlük 3 milyarı bulacak.para yok nasıl yapıcaz bilmiyorum,öle çıkmazdayız ve çaresiz ki çıldırıcam

Tuğbacım cnm keşke yakın olska iyi olurdu walla sevinirdim süt annesi olduğuna :) ertuğ’da düzelir merak etme cnmcım iğne oldu cezalandırıldı sanmıştır,gücenmiştir sana.bu arada sütleri cam kavanozla koyma buzluğa cam bi süre sonra patlar biliyorsun.ayrıca yenilemeden 6 ay boyunca dondurucuda durabiliyor süt cnm,buzdolabının normal kısmında ise 24 saat.

Aylincim geçmiş olsun cnm,kaan’ım hasta olmuş demek.aman bir an önce iyileşir inşallah.kokla benim için onu annesi.yataktan kalktıgında sırtına yelek giydiriyorum.yatırırkende küçük tülbent koyuyorum cnm gece terlerse emsin diye.ayağından çorabı eksik etme.çorap giydirmediğinde de patik giydir pijamasınının altına cnmcım.
Bu arada elvin’in de tükürüğü çok arttı ve dün biraz sulu yaptı kakasını.elleri de devamlı ağzında ve biberonu ile sanki bazen diş etlerini kaşıyo.bizimki de diş çıkarmaya hazırlanıyor sanırım annemle babam öle diyolar..seninkine de ateş yapmış olabilir tatlım.ben diş çıkarırken boğmaca olmuş gibi öksürürmüşüm mesela..

Sehercim bizimki de kusuyor bazenihele geçenlerde kusarken ağzından ve burnundan aynı anda geldi nefessiz kaldı ödüm patladı.tek olsam yanmıştım neyseki babam vardı.bizimkisi çok tıkanıyor zırt pırt tükürüğü boğazında kaçıyor ve nefessiz kalıyor.diken üstünde gibiyim resmen,psikoloji demiştiniz ben salak oldum iyice..(zaten ev durumlarını da biliyosunuz)

Sinemcim kuşum elvin de aynı idil gibi,ya kucakta olacak yada anakucağında oturuyorsa devamlı sohbet edeceksin.ben de bazen tv karşısına koyuyorum açıyorum dizimax’i seyrediyor.kendiyle konuşuluyor sanıyor.hem de kulağı ingilizceye alışıyor.ama hanfendinin bu keyfi 10 dkyı geçmiyor başlıyor ’agiiii..’ bu biz de kucak demek :)

Aslıcım hoşgeldin cnmcım evine..sağlıkla huzurla oturun hepiniz inş..

Elagözlüm cnm yazdıkların hepimize tercüman olmuş,ne güzel de olmuş tşkkrler!!!

Bamboocum cnm benim saol,hepiniz saolun dualarınız için.kuzuna da tekrar geçmiş olsun.elvin’in de dediğim gibi göbeği dışarıda ağlayınca daha da kötü oluyo ama sizin drunda dediği gibi geçecek inş…sabredicez…

havvacım cnm benim saol bitanem..eskisi gibi giri konuşamıyoruz ki birbirimizden haberimiz olsun.beren'imi öpüyorum Allah kabul etsin cmcım,kına gecelerini düğünlerini de görelim inş :)

geçmiş olsun nihancım allah annenin şifasını verir inşallah çok zordur eminim ama kızın için dayan canım bu günlerde gececek.umarım parayı bulup anneni yatırırsınız hastaneye keşke elimizden bişey gelse.birazcık param olsa bende işe gitmicem hergün ağlıyorum kızıma bakıp nasıl bırakıp gidicem diye

kızlar merhaba yine..
aylincim kaan'a çok geçmiş olsun canım.hiç endişelenme düşer ateşi ve iyileşir.diş çıkarıyor olabilir ya da burda bizim arkadaşın bebeğinde de oldu böyle erken başlıyor belirtiler ama geç çıkıyor sonra dişler..
nihanımmmmmm canım inşallah iyileşecek annen. dualarımız onunla.ama para kısmı için keşke bişeyler yapabilsek ama durum bizde de iç açıcı değil.allah yardımcınız olsun..elimizden gelen bişey olsa keşke...
kızlar berilde çığlıklar başladı..öptüm sizi..
bir de aklımdayken kahve ve çay bebeklere sütten geçip uykusuzluk ve huzursuzluk yapıyormuş bilginize..ben hamileyken içmedim uyku durumu fena değil berilin...:)

nihan canım annen için çok üzülüyorum allah acil şifalar versin gerçekten çok bu süreçler çok ii anlıyorum seni allah yardımcınız olsun

elagözlü harika olmuş yazın için teşekkürler. sanırım bir çoğumuzun duygularına tercüman olmuşsun.bebeğime her bakışımda içim titriyor ve dua ediyorum rabbime bana bu meleği verdiği için. senin yazını okuyunca yapımda emeği geçen eşimi gerçekten ihmal ettiğimi farkettim. onunla daha çok ilgilenicem artık.

nihancımm canım benim iyi yürekli arkadaşım Allah acil şifalar versin elimizden gelen bişey olursa telefonum sende mevcut. hep aklımdasın.

havvacım özledik seni canım benim nerelerdesin. fıstığı öp benim için.

aylincim geçmiş olsun hayatım. böyle büyüycekler işte. anne olmak çok zormuş. Allah bizlerede sağlık versin bebeklerimizi büyütelim.

aslıcım senide özledik bebişini öpüyorum.

diğer bütün anne ve bebişlerede sevgiler öpücüklerra.s.

:sm_cool:günaydınnn herkese nasılsınız bakalım yumuk elli pamuk tenli mis kokulu tonton yanaklı minicik ayaklı bebişler nasıl onları kokluyorum teker teker :roflol::asigim: benim de kızım şimdi uyuyor dün çok ağladı bi türlü susturamadım:çok üzgünüm:kızlar yaaa öle çok seviyorumki minicikimi biraz uzun uyusa özlüyorummm:asigim:sizede öle oluyomuuu canım benim yaa allah yavrularımızın acısını sıkıntısını hastalığını göstermesin bize aminnn :Saruboceq:kızlar ya bebiş takviminde biri banada yapsın yaaa yokmu bi gönüllü kızım 09,08,2008 doğumluu hepinie güzel bir gün diliyorum kendinize ve meleklerinize ii bakınn a.s.gamyoncuiremsu

merhaba kış güneşi istersen ben yapabilirim resimli istersen resim koy buraya onu da koyarım yanına aynı benimki gibi bir de üstünde ne yazmasını istersin?

çok saol delikız ama ben teknoloji özürlüyüm resim koymakmı nerdeee ama sen takvimimi yaparsan çok memnun olurum benim kızımın ismi zeynep 09,08,2008doğumlu evet seninki gibi yazzabilirsin çok hoşş çoooook teşekkür edrim bebişine ve kendine ii bak

selam kıslar nasılsınız hepinize ayrı ayrı yazamıyorum ecem bütün gün kucakta ve iki gündür uymuyo
nasıl dayanıyor anlamıyorum ve kusma başladı offooff hasta degil çünkü hep oyun istiyo.Ve sütüm yetmiyo sabah emdikten sora gögüslerim bomboş oluyo ve aralıkta vermek istemiyo ece lütfen yardımmmmm

merhaba güzel annelerr Arzucumm kolay gelsin güzelimm ayy işin çok zor tatlım bende gördügüm kadarıyla ecenasımız annesinin kucagından hiç inmiyor.
Aylin(trend)canım Kaan'ımız nasıl oldu güzelim inşllah iyileşmiştir.
Nihancım inşllah annende elvinimizde iyidir.
Özgecim sende Beril'imizde iyisinizdir inşllah.
Daha Seherimiz,Ertuğ,maviş,ünvere,havva(kalacha),sinem(sgselcuk),Elfida ve ismini sayamadıgım tüm güzel agustos annelerimiz ve minik bebişlerimiz inşll hepiniz iyisinizdir.herkesi çok öpüyorum.
Unutmadan Elagözlüm yazdıgın yazı çok güzeldi canımm çok duygulandım ellerine saglık tatlım.

canım göğüslerin boşalmıyodur belki sana öyle geliyodur doymassa ağlar zaten.su humana çayından içiyomusun birde bende süt yapan seyleri yazayım özellikle incir mutlaka dene kurusuda olur.su,nohut yemeği,bulgur,kayısı suyu,un helvası,bi kasıkta susam ye günde bunlar bende süt yaptığına inanıyorum belki psikolojik ama dene bence

canım nohutla bulgur gaz yapmıyomu bebeğe.gaz sorunu yaşamıyomusunuz.ben ne yesem gaz olarak bebeğime dönüyo valla.yemediğim gün melek gibi

slm kızlar nasılsınız .. bebekler derken ev işi derken siteye yazı yzamıyorum kim ne yapmış bakam ıyorum.. inş. hepiniz iyisinizdir...

slm kızlar nasılsınız .. bebekler derken ev işi derken siteye yazı yzamıyorum kim ne yapmış bakam ıyorum.. inş. hepiniz iyisinizdir...

sehercim biz zor bakıyoruzki sen 3 taneyle bakamaman normaldir canım.
kimsecikler yok zaten.
ya benim kızımın yüzünde sarılıklar olmaya başladı.korkuyorum sarılık olurmu acaba diye.doğumda yoktu sarılığı.dr. aradım olabilir dedi.salı kontrolümüz var geiriyimmi şimdi bekliyimmi dedim bi sorun olmaz 2-3 günden dedi.inşallah bi sorun çıkmaz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…