2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifcimm çok üzüldüm canımm Allah kardeşin hakkında hayırlısı ne ise onu versin güzelimm.

iyi akşamlar kızlar baya birikmiş yazılanları okudum elifcim canım kardeşine çokk üzüldüm ALLAH yardımcısı olsun ama aile bireylerine söyleyin bir an önce acılar paylaştıkca azalır canım unutmayın. ama damat bey de ne insafsızmış söylemeden edemiyeceğim nası bi vicdan bebeğini red eder annemi kaybetmiyeceğim die akıl alır gibi değil çok etkiledi kız kardeşinin yaşadıkları beni çok sinirlendim ve üzüldüm umarım hakkında en hayırlısı olur bundan sonra nihancım canım Allahım anneciğine acil şifa versin inşallah canım sen ayakta kalmaya çalış bütün yük sende çünkü Allahh sana da kolaylık versin canım ve benim bebişde gazlı huzursuzz hiç bakınma huyu yok ya ağlıyacak ya da uyuyacak ortası henüz yok inşallah düzelir göbeğide hafif çıkık gibi canım çokk sıkkkın onada umarım düzelir operasyona gerek kalmadan saramamıştık düştükten sonra ondanmı oldu bilmem ama ağlamaktan ya da ıkınmaktan da olabilir sizin bebeklerde böyle bi sorun var mı bilgilendirirseniz sevinirim çok öpüyorum herkesii

bambocuuum canım geçmiş olsun daha önce nay sormuştu ona yazmıştım kopyaladım. naycım geçmiş olsun ablamın 3üz bebeişleri olmuştu onların birindede göbek fıtıgı vardı.ama ablamda farkedince gitti dr.hiçde öyle bişe demedi çıkarrmadan önce sarsaydın diye.zaten fıtığı şişmeden anlayamazsınki alim olman lazım anlaman için.ablamın dr metal parayı önce kaynat sonra buzluga koy dondur mikrobu temizlensin dedi.sonra parayı tentirtiyota batır ve hafif kalın pamuk sar ve yara bandıyla çaprz yap bide ortasından bitane y.bandı yapıştır dedi.eger geçmezse o zaman ameliyat yaparız dedi ama 2 yaşına kadar düzelebilir dedi.ve düzeldi canım gerek kalmadı ameliyat olmasına.bence dene hhe birde aglatmıcaksın çünkü geri dışarı atıyo bide agrımıyodu çünkü agrısa yapıştrmazdı yiyeninm agrısa o yapıştrınca mutlu oluyodu.paylaşmak istadim canım.sen başka dr.götür bence çok katı konuşmuş doktorun.biz böyle yaptık canım dene istersen yazdıklarımı ama yinede baaşka dr.götür geçmiş olsun öptüüüm sizi

ertuğ bugün aşısını oldu yani dün yaa.huzursuzdu şimdi biraz daha iyi bende hep yanımda yatırdım faydası oluyo kızlar.bende dün saglık ocagına sordum özel aşıları reçeteye yazdırın yaparız dediler içim rahatladı 2 aya kadar yaptrırım artık.bide oranın dr.u bitkisel gaz gidericiler agır gelir bebege dedi metsilden başka kullanmayın dedi çünkü bagırsaklarınıda düzenliyomuş bebişlerin.elifciiim çok geçmiş olsun canım ay ne kadar üzüldüm anlatamam ama her şerde vardır bin hayır allahım günahını o dilim adam demeye hatta insan demeye bile varmıyo annesiyle ona yazılsın insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay vicdansızlar için.allahtan kormayan insandan herşey beklenir allah cezalarını dilerim bu dünyada verir de kızkardeşinde en kısa zamanda görür süründüklerini çok sinirlendim ya valla içimden neler geçiyo ne kadar öfkelendim anlatamam.madem oğlunu paylaşamıyodu da neden evlendirdi çıkarmasaydı koynundan şimdi soğmuştur artık biyerleri oğluyla beraber herhalde.kızkardeşin canını hiç sıkmasın tecrübeli biri olarak bu konuda allahım karşısına öyle birini çıkarırki geçmişini hiç hatırlamaz bile çektiği acıların hepsi sanki hiç yaşanmamış gibi yaşar onunla.zamana bıraksın sakın geri dönmesin çünkü yine aynısını yaparlar kestirip atsın hemende boşansın ama o çok pişman olcak kardeşinin ppeşinde yalvarmaktan bi hal kalacak görüceksiniz bakın tuğba sen yazmıştın diyeceksin bak birgün tek tavsiyem asla affetmesin çünkü gerisi gelir daha çok yıpranmadan bitirsin canım.allah huzur çooooooooooook mutluluk ve saglık versin kardeşine canım allah onlarında b...versin gerçi allahım layıgını yapacaktır onlarada

bu arada teyzoşları ve arkadaşları ertuğ 5,840 gr olmuş maşallah yavruma allahım esirgesin 940 da kıyafet düşüyolar ya

Elifcim çok geçmiş olsun kardeşin için çok üzüldüm. herşeyde bir hayır vardır allah kardeşin için hakkından hayırlı neyse onu versin bu karanlık günler son bulur inşallah yüce rabbim öyle bir kapı açarki aydınlık mutluluk dolu kardeşine o kötü günler geçmişte kalır. eden bulur dünyası kardeşine böle
üzenlerde gün gelirki kötülüklerinin bedelini er geç ödeyecektir. kardeşin allaha emanet olsun kendine iyi baksın selamımı ilet tekrar geçmiş olsun canım.inşallah bu günleri en kısa zamanda atlatırsınız..

ASLICIM saol cnm aynı hisleri ben de paylaşıyorum kardeş olduk burda hepimiz inş bir gün de yüz yüze görüşmeye başlayacağız :)
elifcim kardeşine çok üzüldüm cnm dünden beri o da aklımda,dualarım sizinle.kolay şeyler deil yaşadıkları.Allah o yavrunun mutluluğunun,canının elinden almasını gösterecek o kaynanaya,boğasım geldi kadını yaa..kardeşini öp benim için.
bamboocum bizimkinin de göbeği çıkık ağlamaktan ıkınmaktan oluyor.hafif göbek fıtığı var dedi dr.tubanında dediği gibi dr da geçer dedi.

TUBACIM MAŞALLAH ertuğ'a :) öp benim için annesi onu.elvin de 2 ay dolduğunda 5.480 di
bakalım haftaya gidicez 3 ay aşımızı olmaya ve kontrole ne kadar olmuş,bence 6.5 kg yı buldu taşımakta zorlanıyorum çünkü :)

çok sagol nihan teyzesi oda senin ellerinden öpsün inş.bigün biyerde kısmet olur inş.bende elvini çoooooooooook öpüyorum ne tatlı olmuş yiyenim maş.allahım bütün yiyenlerimi nazarlardan saklasın korusun amin.öpüyorum hepinizi 2 gündür arkadaşlar vardı uykusuzluktan gözlerim kapanıyo ertuğ uyudunda korku flmine takılıyoruz 2 gündür ruh gibi oldum ama bayılıyorum korku flimlerine evi bir görseniz heryer dvd hangi flmi ararsan var eşim arşiv yapıyo yıllardır yok yok vatandaşşşşşşşşşşş öptüüüüüüüüüüüüüm hayırlı geceler

günaydın kızlar ... inşallah kızlar dediğiniz gibi geçer zaten grip yavrum bi de göbeği öyle canım sıkılıyo valla. nihancım canım benim oğlan bi başlarsa ağlamaya resmen katılıyo ağlamaktan ne mümkün ağlatmamak ne yapıcağım bilmiyorum bi de sbişey sorcam kızlar p. tesi 2 aylık aşılarımız var ve biz gripten dolayı antibiyotik kullanıyoruz ama ateş yok normalde 3 gündür kullanıyoruz bilen varmı antibiyotik aşının etkisini yok eder mi çünkü ben p. tesi de vericem ilaçlarını ne yapayım götürmesemmi .. hepinizi çok öpüyoruım bebeklerinizide çokkk kokluyorumm

ay bu ne şimdi böyle?insanlığa sığar mı bunlar?kendi evladını istemeyecek.allahım inanamıyorum kız kardeşinin başına gelenlere.ama bu yapılanlar karşılıksız kalmz canım.çok büyük geçmiş olsun

merhaba kızlarrrrrrrr..
önce hemen tuğbanın kardeşine olanlarla ilgili yorumu mu yapayım..
bu insanlık dışı bir olay bence..ya bir insan nasıl kendi evladına böyle bir kötülük yapabilir..sen kendi oğlunun yuvasını yıkıyorsun üstelik kendi oğlunda kendi evladının canına kıyıyor..böyle diyorum çünkü kızcağızın bunu kendisi istemediği için suçu yok..yazık valla insanlaın içi kötülükle dolu.allah yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..allahtan bulurlar cezalarını inşallah..valla öyle sinirlendim ki yerimde duramıyorum..bulsam bi kaşık suda öldürürüm ikisini de!!üzülmeyin canım allah bunların acısı yerine güzellikler verir en kısa zamanda..:teselli:
nihancımmmmm forumda seni görmek ne güzel..elvinim de iyi olur annesi gazlar gidecek kızlar az kaldı dayanmalıyız.annen nasıl daha iyidir umarım..arkadaşım annen içinde dualrımız.inşallah sağlığına kavuşur..:Saruboceq:..3 ay olmasına çok var benim..:sm_confused:
berilimde gündüzleri tilki uykusunda resmen.eğer derin uykuda değilse çıt desen uyanıyor..ağlıyor bende ne yapacağımı şaşırıyorum..:sm_confused:benim yanımda kimsede yok yalnız bakmak zormuş...ev işi bir yandan beril bir yandan.çok zor yürüyor..ama alşıyorum yavaş yavaş..benim hala kanamam var kızlar sizde de var mı?
berilin göbeğine annem top yapmıştı ama sadece bir gün kullanabildim.göbişte durduramadım bağlamama rağmen bizimki çok hareketli hemen gevşetiyor bağlarını..ama benim göbeğimi ananem bağlamış söylemesi ayıp çok güzel bir göbeğim vardı ama artık yok:çok üzgünüm da düzelir diyorlar ama düzelir mi bilmem...
çok konuştum gevezeliğim üstümde..
bir de antibiyotikle aşı mevzusu vardı ama bende hiç düşünmemiştim bunu herhalde etkisini azaltır.diye düşündüm ama bir bilidğim yok..ayrıca ikisi birden çocuğa ağır da gelmesin..vücudu zaten savaş halinde.bir savaş daha eklenince..doktora danışmak lazım canım..allah hepimize kolaylık versin.bebişlerimize sağlık,neşe ve uyku versin..bizlere de bol kaliteli süt versin..sütünüzle kalın canlarım..öpüyorummmmmmmm...ŞenizŞeniz

canım arkaaşlarım hepinize çok teşekkür ederim artık daha iyyiz alıştık bu duruma bugün kardeşimin eşyalarını almaya gittik bir kez daha anladık ki çok dogru bi karar vermişiz öyle haysiyetiz insanlarla hayat devam etmezdi..allahıma bin şükür bu durum kardeşimin hamileliği ilerledikten sonra olmadı yoksa bi ömür boyu o insanlardan kurtulamayacaktık.şimdi ailecek çok huzurluyuz . bu arada ebrarda çok iyi yarın mevlüdümüzü okutacagız (daha önceden tarih belirlendiği için iptal edemedik artık yarın aileden duymayan varsa duyacak) pazarteside aşımız var bakalım kızım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum kızım baya tombikleşti. bi görseniz anakucagının sapına kurdele bagladım onlarla bi agulaşıyo bi gülüyo kendi kendine eglenio oturup onu izliyoruz..bayramdan beri hep annemlerle beraberiz 3 gün bizde 3 gün onlarda kalıyoruz ebrarın olması bu durumda çok iyi oldu ailecek herkes ebrarla ilgilenirken kafasını dagıtıyo daha fazla düşünüp kendimizi üzmemize fırsat kalmıyo ..

cnm bizimki de kolik olduğu için katılıp morarıyo ağlarken,normalde ağladığında da göbekleri çıkıyor zaten endişelenme.dr geçecek diyor inşallah inecek göbecikleri bebişlerimizin.
ben aşı ile ilgili bi yazıda okumuştum.antibiyotik etkilemez diye yazıyordu.bir de bak şimdi buldum antibiyotik gribe etkili deilmiş oku sen de hayatım hekimler birliği vakfının sitesinden:
'Halk arasında antibiyotiklerin gribal enfeksiyon üzerinde etkili olduğu yönünde yanlış bir inanış var. Ancak antibiyotikler bakteriler üzerinde etkili oldukları için grip tedavisinde hiçbir yarar sağlamazlar. Üstelik zararlı etkilere de sahip olabilirler. Solunum sistemimiz, bünyesinde yararlı bakterileri de barındırıyor. Gelişigüzel kullanılan antibiyotikler ise zararlı mikropları vücudumuzdan atmakla görevli olan bu bakterileri yok edebiliyor. Bunun sonucunda virüsler vücudumuza kolaylıkla girebiliyor ve çeşitli hastalıklara neden olabiliyor. Dolayısıyla, antibiyotikler hiçbir zaman hekim önerisi olmadan alınmamalı.' a.s.

elifcim cnm çok sevindim iyi olmanıza,dediğin gibi ebrar'ın olması da kardeşin için iyi olmuş.Allah sağlık versin kuzuma.seni arayacağım hep aklımdasın ama inan evin durumundan hiçbir şeye fırsat olmuyor kusura bakma olur mu?. annemle ilgileniyoruz,gelen giden..hele elvin tüm zamanımı alıyor genelde ondan başka bi şi ile ilgilenemiyorum.şimdi biraz uyudu da bakabiliyorum nete.dün gece sabah 5te uyudu 9 da kalktı uyku düzeni yok,daha doğrusu uyku uyumuyor ben de salak gibi oldum,içimden hiçbir şey yapasım gelmiyor...

cnm benim saol yazdıkların için,annem hala aynı pek yiyemiyor bu nedenle kilo alamıyor tedavide olamıyor tabii,gözümüzün önünde eriyor hepimizin öorali kötü.annem biraz iyi olunca bizim de yüzümüz gülüyor.
bril'im maşallah ne kadar şeker olmuş.kokla benim için.dediğin gibi gazlar gidecek inş. elvin'i her gören ne kadar gazlı diyor alttan üstten gdiyor,o kadar çıkarmasına rağmen bi bitmiyor gazı kuzumun. bi uyku düzeni de kuramadık uyumuyor ben de kötü oluyorum sersem oluyorum ama alıştım böle salak salak dolanmaya 2-3 saatlik uykuyla.
yalnız olmanda zor Allah kolaylık versin tatlım.şükür ki ben annemlerleyim gene de..kardeşim sağolsun birçok şeyle ilgileniyor ve babam.ahh babacm çok yoruluyor.aslında o da iyi deil de annem için ayakta tutuyor kendini.neyse ben de çok konuştum.sofra hazır ben yemeğe gidiyorum kızlar..
öptüm seni de tatlım ve hepinizi... :asigim:

bu arada ben yanlış yazmışım..elifcim senin kardeşinmiş..kusura bakmayın o kadar çok sayfa okudum o kadar kızdım ki sonunda kafam allak bullak oldu..neyse canım bence de allah tez vakitte kurtarmış o insafsızlardan kardeşini neler yaşayailirdi daha..hamilelikte daha da kötü şeyler yaşayabilirdi üstelik bebeğin velayeti bile sonra problem olurdu..hayırlısı buymuş..
nihancım canım arkadaşım allah sabır versin sana,ailene canım.annenin birazcık hali olsa şöyle değişiklik yapsa belki daha moral olurdu.bir yerlere gidebilse değişik hava olurdu..ama halsiz diyorsun..
neyse orada elvin stress topu görevi yapar..elvinin aguları herkesin neşesi olur şimdi..
herkesi öpüyorum beril uyandı..

merhaba arkadaşlarımm

elifcim kardeşine yapılanları Allah a havale ediyorum. umarım herkes hakettiğini bulur. kardeşine Allah sabır versin.
nihancım annen inşallah bugün daha iyidir. elvin ne tatlı olmuş maşallah ona.
özgecim berilde kocaman olmuş. öpüyorum tüm bebişleri.

arkadaşlar benim kızım 1 haftadır geceleri uyumaya başladı. sanırım gaz problemini büyük ölçüde çözdüm. birde pamukçuk sorunumuzu çözebilsem çok mutlu olucam. pişiği de geçmişti ama bu sabah yine kızarmış.

ev işi ve çocuk bakımı bir arada ne zormuş arkadaşlar. evde bir yardımcı şart. çalışırken insanın hayatı daha düzenli oluyormuş. kızım biraz büyüyünce çalışıcam nasıl bırakıcam onu bilmiyorum. bu arada benim kızım insanları yabancılamaya başladı. başka yerde kucağımdan kimseye gitmiyo kıyameti koparıyor. arabayı gezmeye gitmeyi çok seviyor. daha asansörde gülücüklere başlıyor.

bu arada ben çok stesli birazda sinirli oldum. sizin psikolojiler nasıl?

aynen ben de çok stresli ve sinirli oldum.kendimi hiç rahat bırakamıyorum.gaz problemini nasıl çözdün

evet canım ya kocaman oldu beril ve aynı babasına benziyor..bir tek dudağı ve burnu benden:sm_confused:neyse buna şükür bebiş benim diyebilirim bu kadarlık benzerlikle delaelaelaelaelae
gaz problemi bizde de var..sab simplex kullanıyorum ama onu düzenli kullanınca işe yarıyor benim de sürekli vermek pek içime sinmiyor..her gün 5 kez 4 damla veriyordum iyi geliyordu ama işte çok fazla geliyordu bana..
sen ne yaptın gaz için?
bizim kız da gezmeye bayılıyor ama hemen uyuyor yola çıkınca..sonra da gittiğimiz yerde uyanıyor..gezelimde hep ne olursa olsun..dün çok huysuzdu uyumadı gece 12ye kadar neyse ki sonra da uzun bir uyku çekti.ben de uyudum..şimdi de uyutana kadar akla karayı seçtim.sizin de öyle mi uyumazsa acayip sinirli oluyor ağlayıp duruyor.uykuya dalana kadar mızmızlanıyor..kaydirigubbakcemile2
bende pek sinir yok ama acayip duygusalım..sürekli her duygusal şeyde ağlıyorum...senağlama
arkadaşlar kanamalarınız ne zaman kesilmişti hatırlıyor musunuz?ben de hala devam doktora gideceğim çarşamba günü..
beril heran yine uyanabilir görüşürüz yine öptüm hepinizi ve kokladım bebişleri...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…