merhaba kızlar
ben uzun zamandır foruma giremiorum öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun . biz ailecek çok zor günler geçirioruz çogu arkadaşım bilir benim kız kardeşim4 yıldır flört ettiği kişiyle 3 ay önce evlemişti bayramdan 1 hafta önce kayınvaldesi yanına geldi tedavi için bu arada ne yaptı ne eetti kardeşimle eşinin arasını açtı kardeşime çok ağır hakaretlerde bulundu ve eşi arifeden önceki gün kardeşimi anneme bıraktı ve annesi evine gittikten sonra kardeşimi almaya gelecegini söledi ama ondan sonra annesi oglunu doldurup aralarını bozdu neyse çok uzatmayayım şuan kardeşim bende ve eşiyle ayrılıyolar en kötüsüde bayramın 1. günü kardeşimin 4 haftalık hamile oldugunu öğrendik ama onun varlığı bile hiç bişeyi değiştirmedi eşi seninle barışırsam annemi silmiş olurum deyip kestirip attı bebeği istemediğine dair bi dilekçe yazıp yolladı dünde kardeşim bebeğini aldırdı şuan moral olarak çok kötü ailemizde kimse bu konuyu bilmio o yüzden bi süre kendini toparlayana kadar bende kalacak kendi sorunlarımla sizlerinde moralini bozdum ama içim çok dolu
günaydın kızlar ... inşallah kızlar dediğiniz gibi geçer zaten grip yavrum bi de göbeği öyle canım sıkılıyo valla. nihancım canım benim oğlan bi başlarsa ağlamaya resmen katılıyo ağlamaktan ne mümkün ağlatmamak ne yapıcağım bilmiyorum bi de sbişey sorcam kızlar p. tesi 2 aylık aşılarımız var ve biz gripten dolayı antibiyotik kullanıyoruz ama ateş yok normalde 3 gündür kullanıyoruz bilen varmı antibiyotik aşının etkisini yok eder mi çünkü ben p. tesi de vericem ilaçlarını ne yapayım götürmesemmi .. hepinizi çok öpüyoruım bebeklerinizide çokkk kokluyorumm
merhaba kızlarrrrrrrr..
önce hemen tuğbanın kardeşine olanlarla ilgili yorumu mu yapayım..
bu insanlık dışı bir olay bence..ya bir insan nasıl kendi evladına böyle bir kötülük yapabilir..sen kendi oğlunun yuvasını yıkıyorsun üstelik kendi oğlunda kendi evladının canına kıyıyor..böyle diyorum çünkü kızcağızın bunu kendisi istemediği için suçu yok..yazık valla insanlaın içi kötülükle dolu.allah yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..allahtan bulurlar cezalarını inşallah..valla öyle sinirlendim ki yerimde duramıyorum..bulsam bi kaşık suda öldürürüm ikisini de!!üzülmeyin canım allah bunların acısı yerine güzellikler verir en kısa zamanda..:teselli:
nihancımmmmm forumda seni görmek ne güzel..elvinim de iyi olur annesi gazlar gidecek kızlar az kaldı dayanmalıyız.annen nasıl daha iyidir umarım..arkadaşım annen içinde dualrımız.inşallah sağlığına kavuşur..:Saruboceq:..3 ay olmasına çok var benim..:sm_confused:
berilimde gündüzleri tilki uykusunda resmen.eğer derin uykuda değilse çıt desen uyanıyor..ağlıyor bende ne yapacağımı şaşırıyorum..:sm_confused:benim yanımda kimsede yok yalnız bakmak zormuş...ev işi bir yandan beril bir yandan.çok zor yürüyor..ama alşıyorum yavaş yavaş..benim hala kanamam var kızlar sizde de var mı?
berilin göbeğine annem top yapmıştı ama sadece bir gün kullanabildim.göbişte durduramadım bağlamama rağmen bizimki çok hareketli hemen gevşetiyor bağlarını..ama benim göbeğimi ananem bağlamış söylemesi ayıp çok güzel bir göbeğim vardı ama artık yok:çok üzgünümda düzelir diyorlar ama düzelir mi bilmem...
çok konuştum gevezeliğim üstümde..
bir de antibiyotikle aşı mevzusu vardı ama bende hiç düşünmemiştim bunu herhalde etkisini azaltır.diye düşündüm ama bir bilidğim yok..ayrıca ikisi birden çocuğa ağır da gelmesin..vücudu zaten savaş halinde.bir savaş daha eklenince..doktora danışmak lazım canım..allah hepimize kolaylık versin.bebişlerimize sağlık,neşe ve uyku versin..bizlere de bol kaliteli süt versin..sütünüzle kalın canlarım..öpüyorummmmmmmm...ŞenizŞeniz
evet canım ya kocaman oldu beril ve aynı babasına benziyor..bir tek dudağı ve burnu benden:sm_confused:neyse buna şükür bebiş benim diyebilirim bu kadarlık benzerlikle delaelaelaelaelaemerhaba arkadaşlarımm
elifcim kardeşine yapılanları Allah a havale ediyorum. umarım herkes hakettiğini bulur. kardeşine Allah sabır versin.
nihancım annen inşallah bugün daha iyidir. elvin ne tatlı olmuş maşallah ona.
özgecim berilde kocaman olmuş. öpüyorum tüm bebişleri.
arkadaşlar benim kızım 1 haftadır geceleri uyumaya başladı. sanırım gaz problemini büyük ölçüde çözdüm. birde pamukçuk sorunumuzu çözebilsem çok mutlu olucam. pişiği de geçmişti ama bu sabah yine kızarmış.
ev işi ve çocuk bakımı bir arada ne zormuş arkadaşlar. evde bir yardımcı şart. çalışırken insanın hayatı daha düzenli oluyormuş. kızım biraz büyüyünce çalışıcam nasıl bırakıcam onu bilmiyorum. bu arada benim kızım insanları yabancılamaya başladı. başka yerde kucağımdan kimseye gitmiyo kıyameti koparıyor. arabayı gezmeye gitmeyi çok seviyor. daha asansörde gülücüklere başlıyor.
bu arada ben çok stesli birazda sinirli oldum. sizin psikolojiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?